Amerikan filmi gibi birbirinizin bekaretinden mi konusuyorsunuz? Benim ne arkadaşlarım ne sevgililerim bilir bu özel bilgiyi. Sevgilim bir şey yaşanırsa zaten öğrenir neymiş ne değilmiş. Arkadaşlarım da en çok "tatile gittiler yatmışlardir" şeklinde bir öngörüde bulunabilir kendince,o da bilemez doğruluğu var mıdır yok müdür.
Tutup da muhabbetini yapmak ilginç geldi.
Hele bay cingilbört ailesi gibi bekaretin espri konusu edilmesi...
Konuştuğun erkeklerde de insan değilmiş anladığım kadariyla. sana 'namuslu rolü mu yapıyorsun?' diyen insanla zaten sevgili olup ne yapacaksın??
Bekaretten bağımsız benim ikilemde kaldığım tüm konularda düşünce biçimimim şudur yillardir , konu her ne olursa olsun: "başkasının tesiri altında kalmadan, kendi hür irademle bunu istiyor muyum?"
Eğer cevabım evetse o şeyi yaparim. Ama ay beni dişlarlar, yok terkedilirim, yok anam kızar,babam küser... Bu yüzden yapmak istiyorsam o şeyi yapmam.
Cunku öyle bir durumda işin sonunda bazı şeyler yolunda gitmezse beyin ya seni mağdur psikolojisine sokuyor (ben yapmicaktim aslında) ya da birilerine tüm sucu atma egilimine giriyor.
Ama kendine bu soruyu sorup,ağız dolusu 'evet' ile o şeyi yaparsan pişman da olmuyorsun. Çünkü tam olarak o şeyi istemişsindir. Bir sonucu varsa da en azından kendi hür iradenle yaptığın şeyin sonucunu çekmiş olursun.
Ve son olarak, senin bedenin senin kararın. İçinden nasıl geliyorsa, nasıl daha mutlu olacaksan öyle hareket et. Kimsenin gazına gelme