Artık bakire olmak utanilcak bı şey mi oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef günümüz böyle. Seni çok iyi anlıyorum bazı kızlarımız o kadar azgın ki artık bağırıyorşar ben erkek arkadaşımla sevişiyorum diye resmen sosyal medyada bile. E bunu gören erkeklerde böylelerinin peşinden gidiyor sana bana anormal gözüyle bakıyor. Ama çok şükür ki senin benim gibi hala bu sevişmenin sadece girip çıkmak olmadığı, ruhsal tensel doyum olduğu bilincinde olan kadınlar var. Fikrinden vazgeçme. Anlık nefis uğruna saçma sapan biriyleriyle en özel anlarını paylaşma.
Hanımefendi insan sevgilisi ilede tensel doyuma ulaşarak sevişebilir.Bunda ne var yani.İlla evli olmak gerekmez.Cinsellik özeldir evet ama sevdiğinle özeldir ki bunun içinde nikah gerekmez.

Yeni jenerasyonlarda bu mu moda olmuş aaa ne kadar ayıp hala bakire misin diye dalga geçmeler .. tövbe tövbe kendinizi kullandırtmayın kızlar genel konuşuyorum..bura da da çok okuyoruz geçmişte böyle bi hatan oldu şimdi birini çok seviyorum o gece nasıl kandırırım derdine düşüyorlar :işsiz:

Yani canım yabancılarda bekâretin bozulması çok önemli gibi bir algı var belli yaşa geldiysen bekâretin bozulmadıysa dalga geçiyorlarmış .Yanı dediğim gibi dayı amca falan filan bozuyormuş ...Türkiye için demedim bunu...
Türkiye için demediniz tamam da, deseniz ne fark eder ki? Türkiye ahlak timsali bir ülke mi? Şahsen sırf ilk cinsel deneyimini yaşamak uğruna amcasıyla dayısıyla sevişen birini duymadım. Ama ülkemize dönersek amcayı dayıyı bırakın, abisinin babasının tecavüzüne bile uğrayan kadınlar var bu ülkede. Bence tanımadığımız insanları böyle şeylerle itham etmek yerine, gerçek ahlaksızlıklara yoğunlaşalım.

Ve bir insanın sevgilisiyle sevişmesinin ahlaki değerlendirmesini yalnız sevişen o iki kişi yapabilir, başkasına laf düşmez. Bir kadının bekareti de ancak kendisini ilgilendirir. Herkesin ahlak anlayışı bizimki gibi olmak zorunda değil, biliyorsunuz değil mi?

cinsellik icin sevgilisini birakanlar ilerde bakire degil diye evlenecegi kizdan vazgeciyor genelde.
cinsellik iki tarafli rizayla olur size kezban diyen sadece kendi uckurunu dusunuyordur
once sizin degerlerinize saygi duymasi gereken biriyle karsilasmaniz gerekiyor.
sevismiyor diye ayrilan insanla sevismediginiz iyi olmuş.

Yani canım yabancılarda bekâretin bozulması çok önemli gibi bir algı var belli yaşa geldiysen bekâretin bozulmadıysa dalga geçiyorlarmış .Yanı dediğim gibi dayı amca falan filan bozuyormuş ...Türkiye için demedim bunu...
Nereden duyuyorsunuz böyle saçma sapan hikayeleri olur mu öyle şey allah allah ya. Yabancılarda dayı amca filan bozuyormuş ne demek gittiniz gördünüz de mi söylüyorsunuz. Türkiyede ensest ilişki avrupadan da amerikadan da çok daha fazla. Sadece Türkiye değil tüm müslüman ülkelerde böyle.

Şu forumda çok saçma şey okudum ama bu en cahilcesinde ilk üçe oynar.

Reis ne desem bilemedim ki şimdi.. :))))

Arkadaşlar cinsellik kişiye özel bir şeydir. Kimse yaşıyor diye modern kimse de yaşamıyor diye cahil çomar olmaz. Konu sahibi nasıl istiyorsan öyle davran. Genç bir kadın olarak cinselliğini keşfetmek istiyorsan keşfet, ama bunu doğru zamanda doğru kişilerle yapmaya dikkat et. Doğru kişi derken de illa evleneceğin adam olmasına gerek yok güvenebilir biri olsun yeter. Cinsellik öyle gözünde büyüttüğün kadar saklanması beklenmesi gereken bir şey değil yaşayınca anlarsın. Pişman olacağın şeyler yapma, kendini biliyorsundur ona göre tart biç.
Ama bil ki bir erkek senle cinsellik yaşamak istiyor diye illa seni kullanacak demek değil. Herkes sevgilisiyle hoşlandığı insanla böyle şeyler yaşamak ister . Erkekleri de boşuna gözünde öcü belleme.

Neresi burasi tam olarak? Avrupa'da yasiyorum, Amerika'ya gittim Asya'ya gittim boyle bir sey duymadim hic. Su dediginiz ensest ve mide bulandirici bir iliski turu, cogu ulkede de zaten suc. Fantazi uydurup milletin ustune atmayin.

Yav he he.

Gerçekten dediğinizin kendi içinde, dışında, çaprazında falan bir mantığı yok, elle tutulur yanı yok.

Madem bekaret o kadar önemsiz ve ille bozulması gereken bir şeymiş, erkek mi yokmuş da dayı amca bozuyormuş? Okuldan herhangi bir çocuk olmuyor muymuş?

Ayrıca bekaretin bozulması için illa pipiye ihtiyaç yok.

Yani "batının ahlaksızlığı"na dair çok efsane var da böylesini bir de inanıp yazmak gerçekten çok ilginç :D :D

Türkiye için demediniz tamam da, deseniz ne fark eder ki? Türkiye ahlak timsali bir ülke mi? Şahsen sırf ilk cinsel deneyimini yaşamak uğruna amcasıyla dayısıyla sevişen birini duymadım. Ama ülkemize dönersek amcayı dayıyı bırakın, abisinin babasının tecavüzüne bile uğrayan kadınlar var bu ülkede. Bence tanımadığımız insanları böyle şeylerle itham etmek yerine, gerçek ahlaksızlıklara yoğunlaşalım.

Ve bir insanın sevgilisiyle sevişmesinin ahlaki değerlendirmesini yalnız sevişen o iki kişi yapabilir, başkasına laf düşmez. Bir kadının bekareti de ancak kendisini ilgilendirir. Herkesin ahlak anlayışı bizimki gibi olmak zorunda değil, biliyorsunuz değil mi?
sadece abisinin babasinin amcasinin tecavuzune uhrayan kadinlar deg
Malesef günümüz böyle. Seni çok iyi anlıyorum bazı kızlarımız o kadar azgın ki artık bağırıyorşar ben erkek arkadaşımla sevişiyorum diye resmen sosyal medyada bile. E bunu gören erkeklerde böylelerinin peşinden gidiyor sana bana anormal gözüyle bakıyor. Ama çok şükür ki senin benim gibi hala bu sevişmenin sadece girip çıkmak olmadığı, ruhsal tensel doyum olduğu bilincinde olan kadınlar var. Fikrinden vazgeçme. Anlık nefis uğruna saçma sapan biriyleriyle en özel anlarını paylaşma.
evli olupta kocasiyla ruhsal tensel doyuma ulasmayip sevismenin sadece girip cikmak oldugunu sanan evli arkadaslarda var yalniz.

oha ya oha..
Destekli at bari,yuh.
11 yil yurtdisinda yasadim, dayi amca bekaret mi bozuyormus?
Hangi cografya o? Hangi yuzyil? Milattan once mi kardes sen ne diyosun?

Neresi burasi tam olarak? Avrupa'da yasiyorum, Amerika'ya gittim Asya'ya gittim boyle bir sey duymadim hic. Su dediginiz ensest ve mide bulandirici bir iliski turu, cogu ulkede de zaten suc. Fantazi uydurup milletin ustune atmayin.
Aşağı washington bence. Çünkü ben yukarı osakaliyim bizim memlekette yok öyle bisey

Ayyy çok güldüm ya konuyu buralara çekmek isttemzdim gerçekten ben duydum böyle birşey duymasam yazmazdım zaten. Maşallah ne çok tetikte bekleyen varmış size noluyorsa yabancıları savunmak size mi kalmış acaba .Ne çok özeniyoruz bu yabancılara . Evet hazırım saldırınnnnn🙈

sadece abisinin babasinin amcasinin tecavuzune uhrayan kadinlar deg

evli olupta kocasiyla ruhsal tensel doyuma ulasmayip sevismenin sadece girip cikmak oldugunu sanan evli arkadaslarda var yalniz.
Yok mu dedik bacım, onlar da var tabi. Yalnız mevzu "yabancılar tüü kaka"ya döndü ya, işte ille birine tüküreceksek bizde de iğrençliğin alası var, önce kendimize bakalım diyorum. Gençlerin sevişmesi, bakirelik durumları toplumun ahlakının bozmaz. Toplumun ahlakını bozan şeylere odaklanalım diyorum.

Merhaba herkese :)şu sıra kafamı kurcalayan bı konu var ve fikir almak istiyorum. arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve sadece bir tane sevgilim oldu şu ana kadar ve 6 ay civarı surdu.kendisi ile yakinlasmalarimiz olsa bile cinsel anlamda sayilcak hic bı şey yaşamadık.Ben hep evliliğe kadar beklemeyi düşünen taraftayim.sebebi dini olarak değil en az dini düşünen insanlardanimdir belki.ama bu olay benim için çok özel ve duygusal açıdan da hissetmek istediğim bı durum ve o yüzden beklemek istiyorum.fakat problem şu ki etrafımda olan bı kaç şey bu yüzden beni kötü hissettirmeye başladı.arkadaslarimin çoğunun sevgilisi var ve yaptıklarından bahsediyorlar sevgilisi olmayanlar olsa yapicaklarini söylüyorlar ben kendi fikrimi söyleyince geri kafalı,yobaz konumuna getiriyorlar beni.Veya sevgilimden ayrıldıktan sonra bı kaç flört dyrumum oldu ve hepsi lafı bı şekilde oraya getirip cinselliğe yanasmadigimi anlayınca konuşmayı bıraktılar ve hatta kezban iması yapanlar oldu.Aralarindan bir tanesi o kadar açık vs giyiniyorsun da böyle namuslu rolü mu oynuyorsun dedi mesela.Burda beni yanlış anlamayın asla başkalarının yapmasına karşı gelicek ya da bu yüzden onlar hakkında kötü dusuncek bir insan değilim .bu nasıl benim için özel bir şey ise başkaları için yemek yemek kadar ihtiyaç duyduğu bı şey belki ya da evlilik kavramına inanmayan ve o yüzden umursamayan biri belki.tabiki böyle düşünen herkes istediğini yapmakta ozgur. Bu durumlar bana ister istemez gerçekten bakire kalmak evliliğe kadar beklemek kötü bı şey mi oldu artık sorusunu getiriyor kafama.kendime güvenim düştü ilişkiler konusunda bu yüzden.cinsellik tercih etmediğim için erkekler hep beni birakicakmis gibi hissediyorum.sizce ben mi gercekten geri kafalı düşünüyorum yoksa hep etrafımda yargilayici insanlar mı var? Bu arada dediğim gibi her türlü dusunceye saygım var.bi insanın kalitesini ve kalbinin iyiliğini belirleyen şey cinsel hayatı değildir sadece kendim özel bi an bekliyorum
Bir kere yanlış insanlarla sevgili oluyorsunuz, sosyal medyadan mi tanışıyorsunuz yoksa arkadaş ortamınızdan mı? Sosyal medyadansa çoğu bu amaçla yaklaşıyor, biri olmazsa hemen başkasına geçiyor. Arkadaş ortamınızsa ortamınızı değiştirin. Erkeklerin genel yapısı tüm sevgililerimle birlikte olayım ama o evleneceğim kadın bakire olsun dur, yaşınız henüz çok genç sakın insanlar dalga geçiyor, yobazlıkla suçluyor diye istemediğiniz bir şey yaşamayın. Kendinizi hazır hissettiğinizde, ya da evlendiğinizde ama en önemlisi ruhen, bedenen hazır hissettiğinizde yaşayın.

Merhaba herkese :)şu sıra kafamı kurcalayan bı konu var ve fikir almak istiyorum. arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve sadece bir tane sevgilim oldu şu ana kadar ve 6 ay civarı surdu.kendisi ile yakinlasmalarimiz olsa bile cinsel anlamda sayilcak hic bı şey yaşamadık.Ben hep evliliğe kadar beklemeyi düşünen taraftayim.sebebi dini olarak değil en az dini düşünen insanlardanimdir belki.ama bu olay benim için çok özel ve duygusal açıdan da hissetmek istediğim bı durum ve o yüzden beklemek istiyorum.fakat problem şu ki etrafımda olan bı kaç şey bu yüzden beni kötü hissettirmeye başladı.arkadaslarimin çoğunun sevgilisi var ve yaptıklarından bahsediyorlar sevgilisi olmayanlar olsa yapicaklarini söylüyorlar ben kendi fikrimi söyleyince geri kafalı,yobaz konumuna getiriyorlar beni.Veya sevgilimden ayrıldıktan sonra bı kaç flört dyrumum oldu ve hepsi lafı bı şekilde oraya getirip cinselliğe yanasmadigimi anlayınca konuşmayı bıraktılar ve hatta kezban iması yapanlar oldu.Aralarindan bir tanesi o kadar açık vs giyiniyorsun da böyle namuslu rolü mu oynuyorsun dedi mesela.Burda beni yanlış anlamayın asla başkalarının yapmasına karşı gelicek ya da bu yüzden onlar hakkında kötü dusuncek bir insan değilim .bu nasıl benim için özel bir şey ise başkaları için yemek yemek kadar ihtiyaç duyduğu bı şey belki ya da evlilik kavramına inanmayan ve o yüzden umursamayan biri belki.tabiki böyle düşünen herkes istediğini yapmakta ozgur. Bu durumlar bana ister istemez gerçekten bakire kalmak evliliğe kadar beklemek kötü bı şey mi oldu artık sorusunu getiriyor kafama.kendime güvenim düştü ilişkiler konusunda bu yüzden.cinsellik tercih etmediğim için erkekler hep beni birakicakmis gibi hissediyorum.sizce ben mi gercekten geri kafalı düşünüyorum yoksa hep etrafımda yargilayici insanlar mı var? Bu arada dediğim gibi her türlü dusunceye saygım var.bi insanın kalitesini ve kalbinin iyiliğini belirleyen şey cinsel hayatı değildir sadece kendim özel bi an bekliyorum
Bir yaşa kadar bakireydim, bir yaştan sonra değilim. İkisi de benim kararım, ikisinin de hesabını kimseye vermem, kimseden de hesap sormam.

Bakirelik de aktif seks hayatı da övülecek veya yerilecek şeyler değil, sadece ve sadece kişisel tercih. İkisi de birbirinden üstün değil, birbirinden iyi değil. Keşke insanlar sadece kendi fikrini söyleyip karşı tarafı yermeden, kendince küçük görmeden konuşmayı becerebilse.

İkincisi benim çevremde cinsel hayat tabu değildir, hemen hepimizin de bir cinsel hayatı var ama oturup bunu konuşup değerlendirmiyoruz. Sizin niye bütün bakireliğiniz veya seks hayatları ortalıkta geziyor ki?

Ne olursa olsun kendileriyle aynı şeyleri yapmadığınız için kimse sizi kezban konumuna getiremez. Nasıl ki bakire bir çevrenin bakire olmayana baskı yapmaya hakkı yoksa, tam tersi de sizin için geçerli. keşke herkes başkasının kukusuna bu kadar meraklı olmasa.

Erkekler konusunda da kimi insan için sevgililiğin bir parçası sekstir, kimi insan için değildir. Karşınıza çıkan adamların bu yönde bir ilişki beklentisi varsa baştan ayrılmak en iyisi evet. Ama ilişkinin içine seks dahil olması, hayvan gibi ilk görüşmede bunu böyle söylemek demek değil. Bu adamlar sevgililik değil seks peşinde, o ayrı mesele.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X