Bir yaşa kadar bakireydim, bir yaştan sonra değilim. İkisi de benim kararım, ikisinin de hesabını kimseye vermem, kimseden de hesap sormam.
Bakirelik de aktif seks hayatı da övülecek veya yerilecek şeyler değil, sadece ve sadece kişisel tercih. İkisi de birbirinden üstün değil, birbirinden iyi değil. Keşke insanlar sadece kendi fikrini söyleyip karşı tarafı yermeden, kendince küçük görmeden konuşmayı becerebilse.
İkincisi benim çevremde cinsel hayat tabu değildir, hemen hepimizin de bir cinsel hayatı var ama oturup bunu konuşup değerlendirmiyoruz. Sizin niye bütün bakireliğiniz veya seks hayatları ortalıkta geziyor ki?
Ne olursa olsun kendileriyle aynı şeyleri yapmadığınız için kimse sizi kezban konumuna getiremez. Nasıl ki bakire bir çevrenin bakire olmayana baskı yapmaya hakkı yoksa, tam tersi de sizin için geçerli. keşke herkes başkasının kukusuna bu kadar meraklı olmasa.
Erkekler konusunda da kimi insan için sevgililiğin bir parçası sekstir, kimi insan için değildir. Karşınıza çıkan adamların bu yönde bir ilişki beklentisi varsa baştan ayrılmak en iyisi evet. Ama ilişkinin içine seks dahil olması, hayvan gibi ilk görüşmede bunu böyle söylemek demek değil. Bu adamlar sevgililik değil seks peşinde, o ayrı mesele.