Artık bakire olmak utanilcak bı şey mi oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum. O üniversitede modern geçinen erkek arkadaşların çoğu şimdi harıl harıl anasına bakire kız aratıyor. Burası Türkiye. İşine gelince modernler, gelmeyince gelenekçi.
Evet analarinin buldugu kadinlarlada 2 sene sonra cocuklu vaziyette ayriliyolarlar. Gozu kapali alinan karar ardinda supriz şeylee o kadar cooook oluyr ki erkekte erken bosalma, ereksiyon problemi, bi kadina yataka mal gidi kullanip isini bitirip arkasini donen erkekler genelde analarinin buldugu bakire kizin pesinden kosup sonrada ten uyumu olmadi die aldatan aldatilan bizim musluman ama bakire kafasinda olan kisim oluyor

Hanımefendi insan sevgilisi ilede tensel doyuma ulaşarak sevişebilir.Bunda ne var yani.İlla evli olmak gerekmez.Cinsellik özeldir evet ama sevdiğinle özeldir ki bunun içinde nikah gerekmez.
Dedikleriniz Türkiye sınırları ve Türk kafası aileler için oldukça ekstrem kendiniz kandırmayın. Böyle düşğnenler milyonda birdir, hiç yoktur diyemem o şansı yakalayanlardandanız sözümüz yok lakin sonra burada genç kızlarımız ağlayarak sevgilimle birlikte oldum beni terk etti bakire biriyle evlenecekmiş yazanları da çok gördük.Malesef erkek kafası bu yönde genel itibariyle.her erkek anne ve toplum baskısıyla büyür ve evlenir bunu asla unutmayın. Malesfki çocugunun kafasında kızlar ikiyr ayırılır evlenilecek eğlenilecek. Ben bu doğrudur böyle olmalıdır demiyorum. Ama bu böyle gelmiş böyle gidecek. Yıllardır olan şeyi dünya modernitesi değiştirmiyor ne yazık ki. Bu yuzden kızlarımızın daha dikkatli olması gerekiyor. Sevgilikte sizi arzulayan biri sizi bekler.kaçmıyorsunuz.

Dedikleriniz Türkiye sınırları ve Türk kafası aileler için oldukça ekstrem kendiniz kandırmayın. Böyle düşğnenler milyonda birdir, hiç yoktur diyemem o şansı yakalayanlardandanız sözümüz yok lakin sonra burada genç kızlarımız ağlayarak sevgilimle birlikte oldum beni terk etti bakire biriyle evlenecekmiş yazanları da çok gördük.Malesef erkek kafası bu yönde genel itibariyle.her erkek anne ve toplum baskısıyla büyür ve evlenir bunu asla unutmayın. Malesfki çocugunun kafasında kızlar ikiyr ayırılır evlenilecek eğlenilecek. Ben bu doğrudur böyle olmalıdır demiyorum. Ama bu böyle gelmiş böyle gidecek. Yıllardır olan şeyi dünya modernitesi değiştirmiyor ne yazık ki. Bu yuzden kızlarımızın daha dikkatli olması gerekiyor. Sevgilikte sizi arzulayan biri sizi bekler.kaçmıyorsunuz.
İşte bu '' Her sevgilimle sevişeyim karım bakire olsun '' erkeklerini yanımıza bile yaklaştırmayalım ki doğal seçilim işlerini görsün.

Tam tersine arzu eden sevişmek ister.Seks,tutku bunlar kötü şeyler değildir.Eğer benle sevişti diye beni terk edecekse kendi bileceği iş.Ben niye kendimi kullandırtmış olayım.Ben sevişirim, alacağım zevke bakarım.Ama benim çevremde çok istediği kadar cinsellik yaşayan var ve emin olun sizin dediğiniz gibi sayıca az değiller.

Konu sahibesi,
hayatınızla ilgili her konuda kendi doğrularınızı yaşayın, herkesin doğrusu ve özel hayatı kendinedir zira sizin hayatınız başkalarını, başkalarının hayatı sizi ilgilendirmez.

Konunuzu kapatıyorum çünkü konuya din, dini değerler girmiş ki dini içerikli yazılar yasaktır, ayrıca haddi aşan yorumlarda var ne yazık ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X