Artık baş edemiyorum

Günaydınlar hanımlar. Sabah nobetten eve geldigimde canim kaynanamlar eltimler yine evime ayakkabilariyla girmişler. Buzdolabimin ici yemek döküntüsü, 2 masamda ekmek kırıntıları abur cubur artiklari... ben ne edem ya. Daha 3 hafta oluyor halilarim yikamadan geldi. Cidden cok sabirliyim ama artik katlanamıyorum. Dun aradim bugun geleceğim her ihtimale karsi virüs gecmesin diye ben geldiğimde evden gidiyorlar. Zaten benim evimde ne isleri var ben yokken anlamis degilim de. Eşim de nöbetteydi annesini aradi biz yapmadik ki diyorlar. Anahtar değiştirdik hastaneye anahtar almaya geldiler. Konustum tartıştım hep bir yolunu buldular. Ic huzurum kalmıyor zaten isimde mutlu degilim biraktigimi duymuslar ayaga kalktilar artik onlara ne ise... sonra zaten sozlesmeden dolayi birakamadim bi ic rahatlama yasadilar. kiyafetlerim gardrobumda degil yine. Ayda bir eve gelip köpeğin yasamayacagi bir evde kalacak olmak verem etti beni. Yesinler icsinler kalsinlar gözüm yok. Evleri daracik az nefes alsinlar ama zarar vermesinler ya valla bezdim da. Isi gücü birakip sadece bunlarla uğraşacağım yoksa boyutnher gecen gün kötü yönde değişiyor.
siz bu aileden geçenlerde bahsedince ben sok olmustum hatta doktor bir kadin bu olanlara nasil katlanır
rabbim nasil sabir vermis taş olsa catlar demiştim sizde eşimi cok seviyorum tek sorun bunlar demistiniz
Ama dediğim gibi bunlara katlanmak zor
Bence rest cekme zamanınız gelmis te geçiyor

Anahtari benden almiyorlar ki. Bosanma olursa meslegime geri döneceğim. Esim anahtar almadigini söyleyince çilingir çağırmışlar tabi bu olali uzun zaman oldu. Bi de cilingirin parasini da esimden almislar turkiye de ki gibi ucuz falan da degil burada. Benimkisi sabır. Akliniza gelen kelimeler sizin yorumunuz. Cunku her insanin yapacagi sekilde tartıştım kovma gibi bir olay oldu ama vardigim yer hep ayni
Eve alarm taktır alarm çaldığında direk polis aranıyor rezil olsunlar yada evi dağınık olduğunda polisi ara bu kdar sabır sabır değil kerizlik

Şok oldum bu nasıl bir aile böyle ??? Çilingiri hangi cesaretle cağırıyorlar ?
O zaman açık açık eşinizle siz evde yokken kimseyi istemediğinizi söyleyeceksiniz.
Söylemez olur muyuz hatta hic konuşmuyoruz. Sonra araya analik sütü giriyor. Hakkini helal etmiyor. Onu da umursamiyoruz birkac aydir. Bilmiyorum nasil bir aile... eltim diyor sana karsi neden boyleler 😊😅 farkinda degil hep birlikte fethediyorlar evimi. Gecen hali yikatma parasini aldim lanet okudular gittiler yine gelmişler.

Ben ne okudum böyle ya?
Siz yokken eve girip ortalığı tazmanya canavarı gibi kirletip dağıtıp gidiyorlar. Öyle mi? Amaç ne?! Neden, niye yani?

siz bu aileden geçenlerde bahsedince ben sok olmustum hatta doktor bir kadin bu olanlara nasil katlanır
rabbim nasil sabir vermis taş olsa catlar demiştim sizde eşimi cok seviyorum tek sorun bunlar demistiniz
Ama dediğim gibi bunlara katlanmak zor
Bence rest cekme zamanınız gelmis te geçiyor
Iste restin restini cekiyoruz. Bir tek polise gitmedik. Esim cok iyi biri ya. Bende laftan anlarlar dedim ben bunlarin hakkindan gelirim dedim belli bir seviyenin altina da indim ama yaptilar. Sonra merak ettim acaba bana inat mi yapiyorlar dedim geri cektim kendimi durum değişmiyor. Ama bundan sonra evi sık sık ilaclamaya karar verdim simdi küçük bebekle kalamazlar

Söylemez olur muyuz hatta hic konuşmuyoruz. Sonra araya analik sütü giriyor. Hakkini helal etmiyor. Onu da umursamiyoruz birkac aydir. Bilmiyorum nasil bir aile... eltim diyor sana karsi neden boyleler 😊😅 farkinda degil hep birlikte fethediyorlar evimi. Gecen hali yikatma parasini aldim lanet okudular gittiler yine gelmişler.
Eşinizle sizin boşanmanızı mı istiyorlar ? Kendi evleri varken neden illa sizin evinizde kalma isteği anlamadım.
Tek seçenek tamamen iletişimi koparmak oluyor o zaman.

Onlerine yemek koyarken bile misafir umdugunu degil bulduğunu yemeli diyorum. Acikcasi hayatimda gördüğüm en farkli insanlar. Bolge degistirdik bölge degistirdiler. Esim cok rahatsiz onlar evde cumbur cemaat kaliyor biz de cogunluk nobetteyiz evimizde kasa oldugu icin bunlar degerli evraklarini kasaya koydular yani ne degerli evraksa 2 kurusluk sey iste bu olay onlarin fethi ile basladi. Bana dediler tapuyu alcaz kasadan bende dedim oglunla gecin alin benden alamayinca esimden istwdiler o da verdi anahtar çıkarmışlar. Cok farklilar ya biri bana hayatta boyle insanlar oldugunu soylese saka oldugunu düşünürdüm
nerede yaşıyorsunuz acaba

Iste restin restini cekiyoruz. Bir tek polise gitmedik. Esim cok iyi biri ya. Bende laftan anlarlar dedim ben bunlarin hakkindan gelirim dedim belli bir seviyenin altina da indim ama yaptilar. Sonra merak ettim acaba bana inat mi yapiyorlar dedim geri cektim kendimi durum değişmiyor. Ama bundan sonra evi sık sık ilaclamaya karar verdim simdi küçük bebekle kalamazlar
benim es aileside sorunlu ama sizinkilerin yaninda devede kulak kalir
Esinizle ayri eve ciksaniz ve yerinizi bildirmeseniz en iyi çözüm bu

Ben ne okudum böyle ya?
Siz yokken eve girip ortalığı tazmanya canavarı gibi kirletip dağıtıp gidiyorlar. Öyle mi? Amaç ne?! Neden, niye yani?
Iste çözemedim ben aşırı derecede titizim ayni evde yasarken hepsine soyledim bunu. Onlarda dediler sen buraya benzeyeceksin... Sadece bunun icin yaptiklarini düşünüyorum baska garezleri olamaz

Bence siz o evden taşının ve yeni adresinizi vermeyin. Başka çözümü yok. Mümkünse sadece oğulları görüşsün. Siz onları kendinize küstürün.

Anahtari benden almiyorlar ki. Bosanma olursa meslegime geri döneceğim. Esim anahtar almadigini söyleyince çilingir çağırmışlar tabi bu olali uzun zaman oldu. Bi de cilingirin parasini da esimden almislar turkiye de ki gibi ucuz falan da degil burada. Benimkisi sabır. Akliniza gelen kelimeler sizin yorumunuz. Cunku her insanin yapacagi sekilde tartıştım kovma gibi bir olay oldu ama vardigim yer hep ayni

Nasil çilingir çagirabiliyorlar, onlarin olmayan eve? Bu yasal olamaz. Yerinde olsam polisi çagirirdim. Ve simdi tekrar çilingir çagirip tüm kilitleri degistirirdim. Ve uyarirdim, bir daha evime geldiklerinde polisi çagirip, sikayetçi olacagimi. Ve gerçektende yapardim. Esimdende onlara çemkirmesini, gerekirse onlarla iletisimi kesmelerini isterdim.

Esimde bunu yapmadigi süreçte, evet bosanirdim. Senin evde olmadan, haberin bile olmadan gelmeleri yasalara bile karsidir.

Bu bosanma sebebi biliyosunuz demi.

Eşinizle sizin boşanmanızı mı istiyorlar ? Kendi evleri varken neden illa sizin evinizde kalma isteği anlamadım.
Tek seçenek tamamen iletişimi koparmak oluyor o zaman.
Iletisimi kopardik aslinda biz konuşmuyoruz onlar yüzsüz mü diyim ne denilir onu da bilmiyorum geliyorlar konusuyorlar bisey olmamis gibi. Aslinda sasirtici ama esimle bosanmamizdan cok korkuyorlar. Beni de agzimdan cikan sozlerden sonra ama hakettikleri icindir olsa gerek cok seviyorlar. Bu yaptiklari dışında iyilerdir. Insan olarak cok sevilirler. Bu konuda niye böyleler bilmiyorum.

Yok artık bu nedir eşinizi karşınıza alın ciddi ciddi konuşun açıkça biz yokken eve gitmeyecek anahtar alamayacaksınız desin esine şöyle bence ya ben ya ailen ben şahsen başkasının pisliğini temizleyemem aramızda sorun olduğu için eşimin ailesi bı yemeğe gelip gittiklerinde bile suratımı asarım kaldiki cilingirle girsinler eşiniz on veriyo vermezse böyle yapamazlar yani çok üzüldüm haline gerçekten bu nedir sinir oldum o kişilere😤😤

Yok artık bu nedir eşinizi karşınıza alın ciddi ciddi konuşun açıkça biz yokken eve gitmeyecek anahtar alamayacaksınız desin esine şöyle bence ya ben ya ailen ben şahsen başkasının pisliğini temizleyemem aramızda sorun olduğu için eşimin ailesi bı yemeğe gelip gittiklerinde bile suratımı asarım kaldiki cilingirle girsinler eşiniz on veriyo vermezse böyle yapamazlar yani çok üzüldüm haline gerçekten bu nedir sinir oldum o kişilere😤😤
Eşim hic konusmuyor ki bu yuzden esime hic kızamıyorum. Simdi temizlik sirketi cagirdik onlar yapacak temizlemem zaten parasini da onlardan catir catir alıyorum. Esimi hastaneye gelip rezil etmişler. Guvenlik cikarmis disari. Baslarda sadece kavga edip ağlıyordum simdi hayretler içerisinde daha neleri gorecegimin meraki icerisindeyim.

Back
X