- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 38
- Konu Sahibi Turkandrnb
siz bu aileden geçenlerde bahsedince ben sok olmustum hatta doktor bir kadin bu olanlara nasil katlanırGünaydınlar hanımlar. Sabah nobetten eve geldigimde canim kaynanamlar eltimler yine evime ayakkabilariyla girmişler. Buzdolabimin ici yemek döküntüsü, 2 masamda ekmek kırıntıları abur cubur artiklari... ben ne edem ya. Daha 3 hafta oluyor halilarim yikamadan geldi. Cidden cok sabirliyim ama artik katlanamıyorum. Dun aradim bugun geleceğim her ihtimale karsi virüs gecmesin diye ben geldiğimde evden gidiyorlar. Zaten benim evimde ne isleri var ben yokken anlamis degilim de. Eşim de nöbetteydi annesini aradi biz yapmadik ki diyorlar. Anahtar değiştirdik hastaneye anahtar almaya geldiler. Konustum tartıştım hep bir yolunu buldular. Ic huzurum kalmıyor zaten isimde mutlu degilim biraktigimi duymuslar ayaga kalktilar artik onlara ne ise... sonra zaten sozlesmeden dolayi birakamadim bi ic rahatlama yasadilar. kiyafetlerim gardrobumda degil yine. Ayda bir eve gelip köpeğin yasamayacagi bir evde kalacak olmak verem etti beni. Yesinler icsinler kalsinlar gözüm yok. Evleri daracik az nefes alsinlar ama zarar vermesinler ya valla bezdim da. Isi gücü birakip sadece bunlarla uğraşacağım yoksa boyutnher gecen gün kötü yönde değişiyor.
rabbim nasil sabir vermis taş olsa catlar demiştim sizde eşimi cok seviyorum tek sorun bunlar demistiniz
Ama dediğim gibi bunlara katlanmak zor
Bence rest cekme zamanınız gelmis te geçiyor