artık bebeğim gelsin..

E-L-i-F28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
114
35
32
iyi günler hanımlar ben 23 yasında 2 bucuk senelık evli bi bayanım 2 yıl hic korunmama zağmen bebeğimiz olmadı doktorlara gitti tedavi için rahim filmi cektirdim bişey cıkmadı eşimde de hersey normal di ve subat ayında hamile kaldım ama 8. haftada bebeğimin kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım :KK43: hala da ona içim acıyo tabi ki rabbim ne derse o olur ama ben biraz daha hamile kalmayı kolaylastırmak için neler yapabilirim doktor bana 1 ay korunma verdi ikinci reglmi oldum ne yapabilirim biraz daha kolaylastırmak için bilgilendirin lütfen :KK43: :KK43:

bunun hızlandırılmış versiyonu yok malesef..
ster yapıp kafana taktıkça olmaz biliyorsun dmi.
birkaç gün bekleyip spermlerin birikmesini sağlayabilirsiniz.
yumurtlama günlerine denk getirebilirsin.
ilişkiden sonra da beline bir yastık koyup ayaklarını duvara uzatabilirsin.,
bu şekilde şansın artabilir.

Madem hiçbir sorununuz yok Hiçbişey yapma akışına bırak derim... Çünkü ne zaman nasipse o zaman oluyor bunun bir formülü yok maalesef...

Sebepsiz infertilite sanırım. bir arkadaşımda öyleydi çok isyan etti çok düşündü nedeeen neden diye. tam 7 yıl yapmadığı hiç bişey kalmadı . çok ağladı çok hırpalandı. artık bırakıyorum dedi ve işe başladı ve tatatataaaam :))) hamile şuan.

bende de kist var canım gebelik için tedaviye başladım ama Rabbim zamanını biliyordur doğru vakitte nasip etsin stresten uzak dur ve düşünme bence akışına bırak

Kürleri de kimseye tavsiye etmiyorum... Benim düzenli olan reglimin düzenini bozmuşlardı... Ayrıca hormonları da etkiliyorlar...

kafanı rahatlatman lazım, ilişkiyi sırf çocuk için yaşamaman lazım. en azından ben öyle yapıyorum 6 ay oldu hala hamile kalamadım :KK17:

eşim bu konuda cok anlayışlı ama cocukları cok seviyo ilk hamile olduğumu öğrendiğinde her yattıgında kalktıgında karnımı öpuyordu yidene o benden daha dayanıklı baska cocukları sevdiğini görünce icim cız edıyo :KK43:

Kimi istemez 1 iliskide oluverir kimi de böyle bekler.. Rabbim hepimizi yeri ve zamani gelince anne yapsin inşallah
Bel altina yastik koyma, gün aşırı ilişki ile sperm birikmesini sağlama takvim yontemi gibi seyleri kullaniyordu ablacığım. Belki isinize yarar

Kimi istemez 1 iliskide oluverir kimi de böyle bekler.. Rabbim hepimizi yeri ve zamani gelince anne yapsin inşallah
Bel altina yastik koyma, gün aşırı ilişki ile sperm birikmesini sağlama takvim yontemi gibi seyleri kullaniyordu ablacığım. Belki isinize yarar
yapmaya calısıyorum hepsini ama bıraz daha üzerinde durucam cok tesekkur ederim gercekten.

bende 9 aydır bekliyorum Rabbim banada melek nasip etsin diye...
internetten araştırmadığım konu kalmadı..şu kafaya takmama işini yapanları ayakta alkışlıyorum..niyet zaten bebek olduğu için düşünmeden olmuyorki..
tamam ilişki esnasında düşünmüyorsun ama adet yaklaştıkça acaba olcam mı olmıcam mı diye heyecan yapıyorsun..
mübarek ramazan ayı hürmetine Rabbim her isteyene evlat nasip etsin inşallah

ben tesbih çekiyorum 2 haftadır..
707 kere ya varis
100 kere ya evvelü
60 kere ya mücib
100 kere ya semiu
okuyorum.. birde 4 cuma üstüste 1000 kere ya evvel...

Rabbi hebli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiüd-dua (Rabbim bana katından temiz bir nesil bağışla.şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin)

afae hebli minledünke veliyya yerisüni ve yerisü min Ali Yakup yuhricüküm tiflen sümmeli tebluğu eşüddekküm. (bana senin tarafından bir evlat ihsan etki bana varis olsun Yakup hanedanının mirasçısı olsun)

iyi günler hanımlar ben 23 yasında 2 bucuk senelık evli bi bayanım 2 yıl hic korunmama zağmen bebeğimiz olmadı doktorlara gitti tedavi için rahim filmi cektirdim bişey cıkmadı eşimde de hersey normal di ve subat ayında hamile kaldım ama 8. haftada bebeğimin kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım :KK43: hala da ona içim acıyo tabi ki rabbim ne derse o olur ama ben biraz daha hamile kalmayı kolaylastırmak için neler yapabilirim doktor bana 1 ay korunma verdi ikinci reglmi oldum ne yapabilirim biraz daha kolaylastırmak için bilgilendirin lütfen :KK43: :KK43:
ilk bebeğinizin düşük sebebini sordunuz mu doktora
sadece bir tahmin 8 haftalık bebek kan pıhtılaşması olanlarda düşebiliyor bence hamile kalmadan önce bir doktaora danışın

X