- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Erkek arkadaşınız öfke anlarında her zaman bu kadar ağır konuşur muydu yoksa ilk kez mi oldu bu durum?Arkadaslar erkek arkadasimla ayın başında kabga ettik ve 15 gündür konusmuyoruz. 3 yıllıktı ilişkimiz. Kavga ettigimiz bir konu ayrılacak bir durum degildi ama kabul ediyorum hatalı olan bendim. Benim ozur dilememe fırsat vermeden çok ağır bir cümle söyledi. Bu cumle benim çok gücüme gitti onurum gururm var dedim kendi kendime ve konuşmadım. 15 gun geçti artık belli degil mi ozur dilemeyecek? 3yillik ilişkinin böyle agir bir cümleyle bitmesini hazmedemiyorum
İlk kez böyle bir cümle duyuyorum.Erkek arkadaşınız öfke anlarında her zaman bu kadar ağır konuşur muydu yoksa ilk kez mi oldu bu durum?
Onuruna gururuma kadinligima laf etti. İnanın yazacak gucum olsa yazarım ama o iğrenç cümleyi yazmak bile istemiyorum ..Cumlenin agirligi neydi mesela? Ikiniz de sakinlesin ortada kufur ve hakaret yoksa barisirsiniz umarim.
kullandigi sey sizi gercekten kirmissa k bakmasin kimse ozuru o eddcek kullandigi cumle neydiArkadaslar erkek arkadasimla ayın başında kabga ettik ve 15 gündür konusmuyoruz. 3 yıllıktı ilişkimiz. Kavga ettigimiz bir konu ayrılacak bir durum degildi ama kabul ediyorum hatalı olan bendim. Benim ozur dilememe fırsat vermeden çok ağır bir cümle söyledi. Bu cumle benim çok gücüme gitti onurum gururm var dedim kendi kendime ve konuşmadım. 15 gun geçti artık belli degil mi ozur dilemeyecek? 3yillik ilişkinin böyle agir bir cümleyle bitmesini hazmedemiyorum
Onuruna gururuma kadinligima laf etti. İnanın yazacak gucum olsa yazarım ama o iğrenç cümleyi yazmak bile istemiyorum ..
O cümleden sonra onun özür dilemesi gerekmez mi?Onuruna gururuma kadinligima laf etti. İnanın yazacak gucum olsa yazarım ama o iğrenç cümleyi yazmak bile istemiyorum ..
Onuruna gururuma kadinligima laf etti. İnanın yazacak gucum olsa yazarım ama o iğrenç cümleyi yazmak bile istemiyorum ..
Öyleyse bu öfkeyle söylenmiş bir söz değil üzgünüm gerçek düşüncesini dile getirmiş, hatalı olan taraf sizseniz ve böyle bir sözle bitmesini istemiyorsanız siz bir adım atın ve söylediği sözün sizi çok incittiğini gerçekten öyle düşünüp düşünmediğini sorun.İlk kez böyle bir cümle duyuyorum.
Ben bu cümleyi hazmedemiyorum diye belirttim. Özür dilemesini ve 3 yılimi paylatigimp kişiye bunu nasıl dedim demesini bekloyordum. Hazmettigimi kim çıkardiYazmasi zorsa hazmi daha mi kolay geliyor?
Herşeyde bir hayir vardir ama yinede yazıklar olsun diyip devam ediyorum maalesef. Zaten 15 gun olmuş bundan sonra istese de barışmam ama ağrıma gidiyor o lafYazamayacak kadar ağır bir hakarete mağruz kaldıysanız, beklemeyin.
Herşeyde bir hayır vardır diyerek önünüze bakın.
Ben bu cümleyi hazmedemiyorum diye belirttim. Özür dilemesini ve 3 yılimi paylatigimp kişiye bunu nasıl dedim demesini bekloyordum. Hazmettigimi kim çıkardi
Evet ayrılmak için fırsat kollamis olabilir. Ya da arayamiyor sizi, bazı insanlar böyle durumlarda adım atamazlar ama karşı taraftan bir adım geldiğinde yumuşarlar ve özür dilerler.Bu 15 gün içinde hiç bir iletişiminiz olmadı mı?
Fırsat kollamış sanki ayrılmak için
Geri adım atma
Özür dilemesi gerek ama 15 gün uzun bir zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?