Artık beklemeyi bırakayım mı

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Arkadaslar erkek arkadasimla ayın başında kabga ettik ve 15 gündür konusmuyoruz. 3 yıllıktı ilişkimiz. Kavga ettigimiz bir konu ayrılacak bir durum degildi ama kabul ediyorum hatalı olan bendim. Benim ozur dilememe fırsat vermeden çok ağır bir cümle söyledi. Bu cumle benim çok gücüme gitti onurum gururm var dedim kendi kendime ve konuşmadım. 15 gun geçti artık belli degil mi ozur dilemeyecek? 3yillik ilişkinin böyle agir bir cümleyle bitmesini hazmedemiyorum

Cumlenin agirligi neydi mesela? Ikiniz de sakinlesin ortada kufur ve hakaret yoksa barisirsiniz umarim.

Hatalı sizsiniz ? Özür beklıyorsunuz? bitmesini hazmedemiyosunuz?
Hııımmm..
Bi mesaj atın bakalım yaklasımı nasıl olucak..

Erkek arkadaşınız öfke anlarında her zaman bu kadar ağır konuşur muydu yoksa ilk kez mi oldu bu durum?

kullandigi sey sizi gercekten kirmissa k bakmasin kimse ozuru o eddcek kullandigi cumle neydi

Onuruna gururuma kadinligima laf etti. İnanın yazacak gucum olsa yazarım ama o iğrenç cümleyi yazmak bile istemiyorum ..

O zaman erkek arkadasiniz hakliyken haksiz duruma dusurmus kendisini. Sakin geri adim atmayin ve affederseniz de kolay affetmeyin yoksa bu tarz cumleleri siradanlastiracaktir. Hatasini iyice bir kavrasin sevgide askta saygi olmazsa olmaz kriterdir.

Bu 15 gün içinde hiç bir iletişiminiz olmadı mı?
Fırsat kollamış sanki ayrılmak için
Geri adım atma
Özür dilemesi gerek ama 15 gün uzun bir zaman

İlk kez böyle bir cümle duyuyorum.
Öyleyse bu öfkeyle söylenmiş bir söz değil üzgünüm gerçek düşüncesini dile getirmiş, hatalı olan taraf sizseniz ve böyle bir sözle bitmesini istemiyorsanız siz bir adım atın ve söylediği sözün sizi çok incittiğini gerçekten öyle düşünüp düşünmediğini sorun.

Onuruna gururuma kadinligima laf etti. İnanın yazacak gucum olsa yazarım ama o iğrenç cümleyi yazmak bile istemiyorum ..

Yazamayacak kadar ağır bir hakarete mağruz kaldıysanız, beklemeyin.
Herşeyde bir hayır vardır diyerek önünüze bakın.

Cümlenin ne olduğunu bilmiyoruz ama çok kötü olduğunu farz ederek yazıyoruz sizin söylemlerinizden. Size karşı böyle bir cümleyi bir kez kuran biriyle barışsanız da aynı şeyi tekrar yaşarsınız. Ara ara olur sık olur bilemem ama olacaktır. Özür diledikten sonra her seferinde eski halinize dönebilecekseniz siz arayın barışın. Ancak daha sevgiliyken bile 15 gün birbirinizi arayıp sormadığınız durumlar olabiliyorsa sevginizden şüphe edin bence.

Yazamayacak kadar ağır bir hakarete mağruz kaldıysanız, beklemeyin.
Herşeyde bir hayır vardır diyerek önünüze bakın.
Herşeyde bir hayir vardir ama yinede yazıklar olsun diyip devam ediyorum maalesef. Zaten 15 gun olmuş bundan sonra istese de barışmam ama ağrıma gidiyor o laf

Ben bu cümleyi hazmedemiyorum diye belirttim. Özür dilemesini ve 3 yılimi paylatigimp kişiye bunu nasıl dedim demesini bekloyordum. Hazmettigimi kim çıkardi

Yani, sevgiliniz ozur dileyince o yazmaya bile zorlandiginiz cumleyi unutacaksiniz. Bu durumda hazmetmis olmayacak misiniz?

Bu 15 gün içinde hiç bir iletişiminiz olmadı mı?
Fırsat kollamış sanki ayrılmak için
Geri adım atma
Özür dilemesi gerek ama 15 gün uzun bir zaman
Evet ayrılmak için fırsat kollamis olabilir. Ya da arayamiyor sizi, bazı insanlar böyle durumlarda adım atamazlar ama karşı taraftan bir adım geldiğinde yumuşarlar ve özür dilerler.
En iyisi siz bir mesaj atın bence, niyetini anlamış olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…