Artık belirtilerle kendimi dinlemekten yoruldum

Ipgr15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
86
41
3
29
Herkese merhaba anne olan ve benim gibi anne olmak isteyen güzel insanlar❤️ artık çok yoruldum belirtilerimden kendimi dinlemekten pes etmek istemiyorum ama her defasında bir belirtinin peşinden gidip negatifi görmekten yıldım 🥺 bu ay bat 27 ekimdi göğüs ağrım ve kasik ağrılarım olunca dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım tabi ki negatif çıktı bugün gene regl olamadım ama akşam üzeri lavaboda sulu pembe akıntım oldu şimdi takıntı yaptım sanırım gidip gelip bakıyorum şeffaf akıntım var bilmiyorum bu yerleşme olabilir mi her ay aynı döngüyü yaşıyorum aa gecikti aa pembe akıntı acaba demekten yoruldum başına böyle bir şey gelip gebeliği öğrenen var mı acaba ? Benim gibi anneliği bekleyen Herkese dualarım sizinle ❤️❤️

Herkese merhaba anne olan ve benim gibi anne olmak isteyen güzel insanlar❤️ artık çok yoruldum belirtilerimden kendimi dinlemekten pes etmek istemiyorum ama her defasında bir belirtinin peşinden gidip negatifi görmekten yıldım 🥺 bu ay bat 27 ekimdi göğüs ağrım ve kasik ağrılarım olunca dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım tabi ki negatif çıktı bugün gene regl olamadım ama akşam üzeri lavaboda sulu pembe akıntım oldu şimdi takıntı yaptım sanırım gidip gelip bakıyorum şeffaf akıntım var bilmiyorum bu yerleşme olabilir mi her ay aynı döngüyü yaşıyorum aa gecikti aa pembe akıntı acaba demekten yoruldum başına böyle bir şey gelip gebeliği öğrenen var mı acaba ? Benim gibi anneliği bekleyen Herkese dualarım sizinle ❤️❤️
Al benden de okadar ama bende belirti bulamıyorum acaba mi diyemedim bir türlü 😐😩

Hayıflanmak istemiyorum ama her ay bir heycan sonrası hüsran üzülüyorum artık nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum kimseye de bir şey anlatamıyorum :KK43:(
Ne zamandan beri düşünüyorsunuz ki

Bende 1.5 yıllık evliyim
1 yıldır çocuk istiyoruz, maalesef artık bende kendimi dinlemekten yoruldum
Ne yapmak gerekiyor ! Hiç bir fikrim yok 😞

Bende 1.5 yıllık evliyim
Ne yapmak gerekiyor ! Hiç bir fikrim yok 😞
Bir an gelse kendiliğinden bütün bu oldu olmadı halimiz olmasa aa desek adet günüm geçmiş bir baksak ki hamileyiz ne güzel olurdu

Bir an gelse kendiliğinden bütün bu oldu olmadı halimiz olmasa aa desek adet günüm geçmiş bir baksak ki hamileyiz ne güzel olurdu
İnşallah 🤲🏻 bende bir yıldır bekliyorum hala umuduz var çok şükür

Bende her gün hasta olduğum için her gün tüm vücudum ağrıdığı için hiçbir şey hamilelik belirtisi olamadı banada 🤦🏻‍♀️

Arkadaşlar hamilelik gerçekten hissediliyor vücutta belirti aramayı bırakın kafanızı dinleyin zamanın tadını çıkarın bende olmadi diyordummn bu ay düşünmedim rahattım hatta dış agrilarim fazlalasti umarim yoktur dedim ve hamileyim ve daha küçücük can için 3 ay dış ağrısı cekcem dış bakimi yapin yaptirin anam ağlıyor kızlar 😂 zor durumdayim yani

Arkadaşlar hamilelik gerçekten hissediliyor vücutta belirti aramayı bırakın kafanızı dinleyin zamanın tadını çıkarın bende olmadi diyordummn bu ay düşünmedim rahattım hatta dış agrilarim fazlalasti umarim yoktur dedim ve hamileyim ve daha küçücük can için 3 ay dış ağrısı cekcem dış bakimi yapin yaptirin anam ağlıyor kızlar 😂 zor durumdayim yani
Hislerime göre her ay hamileyim bacım 😂😂😂😂 hatta öyle bir his ki testte negatifi görsen bile içinde bir acaba kalıyor sen düşün yani bu arada sağlıkla al kucağına bebisini canım her şey onlar için ne yapalım 🥰

İnşallah 🤲🏻 bende bir yıldır bekliyorum hala umuduz var çok şükür
Tabi ki her daim vardır bunda da bir hikmet diyoruz sabır dua ile bekliyoruz rabbim hayırlı sağlıklı vatanına milletine yararlı evlatlar nasip etsin insallah hiç birimizin kucağı boş kalmasın 🥰 bu üzüntülerimiz tatlı bir anı olarak kalsın insallah 😍

Al benden de o kadar arkadaşım. Bat 29-30 ekimdi. Bu sabah pembe sulu akıntı geldi adet başlangıcı diye kendimi kaptırmak istemedim ama minik minik geliyor. Nerde o dolu dolu pıhtılı adetim… Gel de umutlanma şimdi. Hormonlarımız bize oyun oynuyor resmen. Dün test yaptım negatif. Bakalım adetim sökülecek mi…

Al benden de o kadar arkadaşım. Bat 29-30 ekimdi. Bu sabah pembe sulu akıntı geldi adet başlangıcı diye kendimi kaptırmak istemedim ama minik minik geliyor. Nerde o dolu dolu pıhtılı adetim… Gel de umutlanma şimdi. Hormonlarımız bize oyun oynuyor resmen. Dün test yaptım negatif. Bakalım adetim sökülecek mi…
Öyle her ay oldum olmadım Faslı var bat gelene kadar sonra da böyle pembe olunca sokulene kadar acaba yerleşme mi diye düşünme olayı var hep bir umut ahh ahh 🥺🥺

Öyle her ay oldum olmadım Faslı var bat gelene kadar sonra da böyle pembe olunca sokulene kadar acaba yerleşme mi diye düşünme olayı var hep bir umut ahh ahh 🥺🥺
Aynen öyle. Sabah adetim sökülmezse yine test yapıcam mesela. Kendime işkence. Başka birşey değil. Ama cidden eğer bu yaşadığım regl ise normal değil. Yoksa yoğun ve kıpkırmızı ağrıli bi regl olsam salak salak testten umut etmem. Cidden tüm okuduğum yerleşme kanaması başlıklarına uyuyor. Yarın belli olacak… Rabbim en kısa zamanda hepimize versin bebişleri🙏🏼 Hayırlı ve sağlıklı olanını nasip etsin inşaAllah

Aynen öyle. Sabah adetim sökülmezse yine test yapıcam mesela. Kendime işkence. Başka birşey değil. Ama cidden eğer bu yaşadığım regl ise normal değil. Yoksa yoğun ve kıpkırmızı ağrıli bi regl olsam salak salak testten umut etmem. Cidden tüm okuduğum yerleşme kanaması başlıklarına uyuyor. Yarın belli olacak… Rabbim en kısa zamanda hepimize versin bebişleri🙏🏼 Hayırlı ve sağlıklı olanını nasip etsin inşaAllah
İnsallah canım aminnnn benimde aklımdan geçen yarın adetim sokulmezse gebelik testi yapmak vardı benimde sabahtan beri okumadığım başlık kalmadı inan hayırlı haberler veririz insallah yarın ❤️

İnsallah canım aminnnn benimde aklımdan geçen yarın adetim sokulmezse gebelik testi yapmak vardı benimde sabahtan beri okumadığım başlık kalmadı inan hayırlı haberler veririz insallah yarın ❤️
Olumlu ya da olumsuz yazalım 🌸 hakkımızda hayırlısı neyse o olsun🙏🏼

Benimde bat a 2 gün var dün geceden beri kahveyle pembe arası bi lekelenme yaşıyorum normalde adet zamanı hiç böyle olmaz lekem gelir peşine kanamam başlar benim de kafam çok karışık ve 2 gün önce test yaptım hayali bi cizgi görüyorum ama hayal mi görüyorum bilmiyorum umarım ikimiZin akıntısı da yerleşmedir

Eklentiler

• 6695DB29-4859-4282-BEF4-B7051488AE6F.webp
    6695DB29-4859-4282-BEF4-B7051488AE6F.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 53
  • A5AA55A3-AB92-432C-B12D-9EADE974F110.webp
    A5AA55A3-AB92-432C-B12D-9EADE974F110.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 66
Bende 1.5 yıllık evliyim
Ne

Afedersiniz ama iliski sonrası hemen ayağa kalkmayın ve elinizden geliyorsa ayaklarını duvara doğru yaslayın 15 20 dakika bekleyin gercekten çok etkili ise yarıyor ve adet geciktikten 4 veya 5 gün sonra test yapın hemen yaparsanız belli olmaz cizgi silik bile çıkarsa var demek 1 hafta sonra yapınca net çıkıyor çizgi

Back
X