Artık belirtilerle kendimi dinlemekten yoruldum

Benimde bat a 2 gün var dün geceden beri kahveyle pembe arası bi lekelenme yaşıyorum normalde adet zamanı hiç böyle olmaz lekem gelir peşine kanamam başlar benim de kafam çok karışık ve 2 gün önce test yaptım hayali bi cizgi görüyorum ama hayal mi görüyorum bilmiyorum umarım ikimiZin akıntısı da yerleşmedir
Nasıl bir akıntı yaşıyorsunuz benim de iki gün var. Ayrıca çizgi göremedim :(

Nasıl bir akıntı yaşıyorsunuz benim de iki gün var. Ayrıca çizgi göremedim :KK43:
Dün gece bu saatlerdi adet oldum sandım pecetede açık pembeydi iç camasırıma asla bulaşmadı gün içinde de bazen geliyor peceteye bazen gelmiyor açık kahve pembe arası rengi koyu değil ve devamlı gelmiyor bilemedim bende sizin nasıl akıntınız var mı

Dün gece bu saatlerdi adet oldum sandım pecetede açık pembeydi iç camasırıma asla bulaşmadı gün içinde de bazen geliyor peceteye bazen gelmiyor açık kahve pembe arası rengi koyu değil ve devamlı gelmiyor bilemedim bende sizin nasıl akıntınız var mı
Aynı saatte aynı şeyi yaşamamız 🥰 son adetim 30 Eylül. 15. Günümde yumurtlama akıntısı gördüm değerlendirdik. 28. Günümde ilişki sonrası turuncu gibi pembe gibi sulu bi leke gördüm çamaşırımda. Ama suyla karışık sarımtrak bi renk almış. Bu sabah da lavaboya gittim yine sulu açık pembe gibi çamaşırımda açık kahve leke bırakmış ama sürüntü gibi yani. Dışarı çıkarken ped koydum eve geldim yine sürüntü gibi bulaşmış. Bilerek bol su içip lavobaya gidiyorum ki gelen var mı bakayım diye. Bir gidişimde hiç yok bir sonraki girişimde yine peçeteye gelmiş kahverengi kan gibi ama asla kan demezsin sulu karışık. Bel ağrım ve kasık batmalarım var zaten 1 haftadır meredeyse

Aynı saatte aynı şeyi yaşamamız 🥰 son adetim 30 Eylül. 15. Günümde yumurtlama akıntısı gördüm değerlendirdik. 28. Günümde ilişki sonrası turuncu gibi pembe gibi sulu bi leke gördüm çamaşırımda. Ama suyla karışık sarımtrak bi renk almış. Bu sabah da lavaboya gittim yine sulu açık pembe gibi çamaşırımda açık kahve leke bırakmış ama sürüntü gibi yani. Dışarı çıkarken ped koydum eve geldim yine sürüntü gibi bulaşmış. Bilerek bol su içip lavobaya gidiyorum ki gelen var mı bakayım diye. Bir gidişimde hiç yok bir sonraki girişimde yine peçeteye gelmiş kahverengi kan gibi ama asla kan demezsin sulu karışık. Bel ağrım ve kasık batmalarım var zaten 1 haftadır meredeyse
AA umarım ikimizde hamişizdir❤️❤️

Benimde öyle ilk defa karşılaştığım değişik bir akıntı

Kızlar yaptınız mı testleri ben düne göre pembe akıntım arttığı için yapmadım gene negatifi göreceğimi düşünüyorum çünkü :(

Kızlar yaptınız mı testleri ben düne göre pembe akıntım arttığı için yapmadım gene negatifi göreceğimi düşünüyorum çünkü :KK43:
Benimde öyle devamı geldi ve sıkıntı şu çok ağrım var evlendikten sonra hiç regl ağrısı çekmemiştim ve çok yoğun geçiyo oğlumun bezinden kullanıyorum 😥

Kızlar benim hala adetim sökulmedi akıntım var regl oldum sanıyorum hala pembe açık akıntı oluyor sizce neden olabilir ?

Back
X