Hiç zevk almıyorum Zevk almak zorundaymışım başka karınlar olsa zevk alırmış sürekli bu tarz laflar bende bu kadar yapıyorum artık diyorumsiz ilişkiyi iş olarak görüyorsunuz karı koca.çoçuk yapmak için ilişkiye girilmez zevk almak için girilir çoçuk yapılır.bence zorlamayın kendinizi. zevk almaya bakın çoçuk için tüp bebek deneyin yada oluruna bırakın
Artık ciddi anlamda sorgulamaya başladım hatta tedaviyi bile uygulamamayı düşünüyorum3yil çocuğum olmadı bir gün çocuk için ilişkiye girmedik girmezdikte zaten bir gün eşim bana senin yüzünden yada ona ben senin yüzünden demedim adam resmen psikolojik baskı uyguluyor bide ondan cocukmu düşünüyorsun
zorla yapma. görev olarak düşünme.zorla zevk almayı bırak yapmak zorunda degilsin eşin olsa dahi.kadınlarda erkekler gibi canı istediğinde yapmalılar. o zaman gayet zevk alınıyor.Hiç zevk almıyorum Zevk almak zorundaymışım başka karınlar olsa zevk alırmış sürekli bu tarz laflar bende bu kadar yapıyorum artık diyorum
Psikolojik değil daha önce ağrım olmuyordu bu ay ilk defa ilaç kullandım yumurta geliştiriciSizin agrilariniz tamamen psikolojik.kaç yıldır evlisiniz?
Açıkçası ben zevk alacağımı düşünmüyorum çünkü benim eşim ben ne yapsam beni küçük görüyorzorla yapma. görev olarak düşünme.zorla zevk almayı bırak yapmak zorunda degilsin eşin olsa dahi.kadınlarda erkekler gibi canı istediğinde yapmalılar. o zaman gayet zevk alınıyor.
Bence öyle davranan birinin nasıl bir baba olacağını gözden geçirerek iyi düşün ya çocuk olmaması dünyanın sonu değil ki adam iyi olsa gezin tozun eğlenin birbirinizi ne kadar sevdiğinizin farkına varın hayal kurun çocuk zaten stres olmayınca kendiliğinden oluyor ama onun o davranışı senide strese sokuyor muhtemelen sorun bende diye yakiniyorsun buna izin vermeArtık ciddi anlamda sorgulamaya başladım hatta tedaviyi bile uygulamamayı düşünüyorum
Hiç zevk almıyorum Zevk almak zorundaymışım başka karınlar olsa zevk alırmış sürekli bu tarz laflar bende bu kadar yapıyorum artık diyorum
afedersinde eşin öküzün teki gibi. o kendine baksın. seni şişme bebek mi sanıyo.Ya insan demez mi canın ağrıyordur doğru destekler. Benim eşim sen yalan söylüyorsun senin zevk Alman lazım seninle ilişkiye girmek bana eziyet gibi .bacağımı şöyle yap kolunu şöyle tut belini şuraya koy bir cm oynatsam hakaretler yine başlıyor
Ben daha önce demiyordum artık bu kadar diyorum ya bu kadar oluyor olursa olur olmazsa olmaz diyorum çünkü o bana iyi davranmıyorBence öyle davranan birinin nasıl bir baba olacağını gözden geçirerek iyi düşün ya çocuk olmaması dünyanın sonu değil ki adam iyi olsa gezin tozun eğlenin birbirinizi ne kadar sevdiğinizin farkına varın hayal kurun çocuk zaten stres olmayınca kendiliğinden oluyor ama onun o davranışı senide strese sokuyor muhtemelen sorun bende diye yakiniyorsun buna izin verme
yok tanınmıyo. onlar evlenince yüzseksen derece dönüyoZorla evlendirilenleri falan söylemlerimin dışında tutarak konuşuyorum. Nasıl adamlarla evleniyorsunuz arkadaşım ! Hiç mi tanımıyorsunuz flört sevgililik dönemlerinde
Evlenince tamamen değişti sadece bana karşı böyle dışardan bakan için ise tam tersiZorla evlendirilenleri falan söylemlerimin dışında tutarak konuşuyorum. Nasıl adamlarla evleniyorsunuz arkadaşım ! Hiç mi tanımıyorsunuz flört sevgililik dönemlerinde
Aynen öyle tamamen değiştiyok tanınmıyo. onlar evlenince yüzseksen derece dönüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?