artık ben de aşık olmak istiyorumm

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok sagolll.... evt bana göre degilmis... illada sevgilim olsun diye sevmis gibide yapamam, kendimi kandirmak istemem.......

elbet bulucak birileri bizi..:asigim:

hayır bi sorun yasamadım ama cesaret edemiyorum başlamaya.

annemle babam anlaşamadığı için ben de onlar gibi olmaktan korkuyorum, belki de bu yüzden cesaret edip bi ilişkiye başlayamıyorum, bilmiyorum....:çok üzgünüm:

ben de mesela kolay kolay sevemiyorum..hani kimisi vardır,şıpsevdi diye tabir edilir halk arasında,ben hiç bi zaman öyle bi insan olmadım.bu huyumu da çok seviyorum aslında ama işte aşk gibi güzel bi duyguyu çok sık yaşayamıyosun böyle olunca da
mesela bi lise aşkım vardır kiii,(platonik tabii:),hala derim "keşke yıllar sonra bi gün karşıma çıksa" diye
kimbilir belki de çıkar,di mi ama:roflol:

Son düzenleme:

Merhaba canım bu yazını okuyunca çok şaşırdım. Çünkü tek ben böyleyim herhalde diye düşünüyordum. kaydirigubbakcemile3 Bir zamanlar biri beni seviyordu. Ben de boş değildim ona karşı ama çok da dolu değildim. kaydirigubbakcemile3 Teklifini kabul etmem için o kadar ısrar etti ki ısrarına dayanamayıp kabul ettim ama dediğin gibi içim rahat değildi. Pek istemiyordum. Çok da sevmiyordum. O çok ciddi düşünüyordu kabul edersem sanki kesin evlenecekmişiz gibi bakıyordu. Resmen "kesin" diyordu. Beni karısıymışım gibi görüyordu öyle düşünmek istiyordu. Sıktı beni bu tavırları. Görüştüğümüz dönem boyunca da onu çok sevmediğimi anladım ve ayrılmak istediğimi söyledim. Boşu boşuna birinin duygularıyla oynamak istemedim. Neden bu kadar ısrar ederler anlamıyorum. Sonucunda da böyle olur işte. Bundan sonra hayır demeyi öğrenmem gerektiğine karar verdim. O zamanlar 17-18 yaşındaydım belki de yaşımın etkisi vardı. Merak ediyordum demekki. O 4 yaş büyüktü benden.

Herşeye öyle atılmamak gerek yani. :1no2: Ben de şuanda boşum. Uzun zamandır boşum. Doğru zamanda doğru bir şekilde yaşamak istiyorum. Ve bundan sonra ilk görüştüğüm kişiyle ciddi düşüncelerle başlamak istiyorum. Tabi o da öyle düşünmeli. Sonunda evlilik olmayacaksa gönül eğlendirmek maksatıyla biriyle görüşmek çok doğru değil bence. Ben eşimin hiçkimseyle görüşmüş olmasını istemem açıkçası. O da benden bunu bekler sanırım ama bu devirde öyle birini bulmam zor galiba. a.s.

Son düzenleme:

zor olabilir ama imkansız değill:1hug: hayırlısıyla olur insallah cnmm

aynı sorun bendede warr...kısmetımı beklemek ıstemıormm bekle bekle gecmıoo asık olmak ıstıormm ama adam ykk kaydirigubbakcemile3

aslıhancımmmm cnm kuşlardan bi haber aldımmm yeni bir aşka yelken açmışsınnnnkaydirigubbakcemile3 cnm benim cok sevindim adına, hayırlı olsunnn :asigim:a.s.

topikimin bekarlara kısmet getireceğini biliyodumm hehe işte ilk kanıt -tatlicadiarzu- diger arkadaslarınn da hayırlı haberlerini bekliyoruz:icecream:

aslıhancımmmm cnm kuşlardan bi haber aldımmm yeni bir aşka yelken açmışsınnnnkaydirigubbakcemile3 cnm benim cok sevindim adına, hayırlı olsunnn :asigim:a.s.

doğru sölemş canım kuşlaarrr kaydirigubbakcemile3 darısı basına canm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…