hayatım simdi göz gezdirdim senin başlığına, bence en doğrusunu yapmışsın. Seni haketmemiş. bence doğru insan karşımıza çıktığında korku ve güvensizlik duymayız, dürüstlüğüne inanırız.
hem seven insanın hali başka olur, gerçekten seviyorsa bize hissettirir, kılımıza zarar gelsin istemez, heyecandan ne yapacağını şaşırır kaydirigubbakcemile3 hissederiz yani, zaten kadınlar hissederr her şeyikaydirigubbakcemile5
hayırlısı olsunn
inşallah buraya yazan kader ortaklarım ve ben yaz gelmeden prensimizi bulup burdan haber veririz birbirimize kaydirigubbakcemile3a.s.
üzülme güzelim elbet karsina biri cikar acele etme bu isler nasip kismet isidir. bu arada teklifler geliyor dedin ama pek sinmiyor yazdin gecmiste sorunmu yasadin iliskinle ilgili??? yada birilerinimi unutamiyorsun ki bu kadar zorlaniyorsun???
ayyy cnm benim inşallah ilk ve tek sonsuz aşkın olurr :)
benim de ilk sayılır aslında çünkü aşık olduklarım platonik kaldı, sevgilim de sevmediğim biriydi onun ısrarına dayanamayıp kabul etmiştim, çabucak da bitti tabi... aşık olmayalı o kadar zaman oldu ki:çok üzgünüm:
Allah gönlümüze göre birilerini çıkarsın:Saruboceq:
Merhaba canım bu yazını okuyunca çok şaşırdım. Çünkü tek ben böyleyim herhalde diye düşünüyordum. kaydirigubbakcemile3 Bir zamanlar biri beni seviyordu. Ben de boş değildim ona karşı ama çok da dolu değildim. kaydirigubbakcemile3 Teklifini kabul etmem için o kadar ısrar etti ki ısrarına dayanamayıp kabul ettim ama dediğin gibi içim rahat değildi. Pek istemiyordum. Çok da sevmiyordum. O çok ciddi düşünüyordu kabul edersem sanki kesin evlenecekmişiz gibi bakıyordu. Resmen "kesin" diyordu. Beni karısıymışım gibi görüyordu öyle düşünmek istiyordu. Sıktı beni bu tavırları.Görüştüğümüz dönem boyunca da onu çok sevmediğimi anladım ve ayrılmak istediğimi söyledim. Boşu boşuna birinin duygularıyla oynamak istemedim. Neden bu kadar ısrar ederler anlamıyorum. Sonucunda da böyle olur işte. Bundan sonra hayır demeyi öğrenmem gerektiğine karar verdim. O zamanlar 17-18 yaşındaydım belki de yaşımın etkisi vardı. Merak ediyordum demekki. O 4 yaş büyüktü benden.
Herşeye öyle atılmamak gerek yani. :1no2: Ben de şuanda boşum. Uzun zamandır boşum. Doğru zamanda doğru bir şekilde yaşamak istiyorum. Ve bundan sonra ilk görüştüğüm kişiyle ciddi düşüncelerle başlamak istiyorum. Tabi o da öyle düşünmeli. Sonunda evlilik olmayacaksa gönül eğlendirmek maksatıyla biriyle görüşmek çok doğru değil bence. Ben eşimin hiçkimseyle görüşmüş olmasını istemem açıkçası. O da benden bunu bekler sanırım ama bu devirde öyle birini bulmam zor galiba. a.s.
aynı sorun bendede warr...kısmetımı beklemek ıstemıormm bekle bekle gecmıoo asık olmak ıstıormm ama adam ykk kaydirigubbakcemile3
aslıhancımmmm cnm kuşlardan bi haber aldımmm yeni bir aşka yelken açmışsınnnnkaydirigubbakcemile3 cnm benim cok sevindim adına, hayırlı olsunnn :asigim:a.s.
doğru sölemş canım kuşlaarrr kaydirigubbakcemile3 darısı basına canm benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?