Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de öyledir her şeyin bir zamanı vardır. yaş kaçArtık bir yuvam bir çocuğum olsun istiyorum ama henüz nasibim karşıma çıkmadı.Birkaç kişi çıktıysa da ısınamadım onlara...
Hani derler ya evliliğin zamanı var diye,yani o zaman bizim bir şey yapmamıza gerek yok mu?
bence de öyledir her şeyin bir zamanı vardır. yaş kaç
Yok tatlım ben de onu bekliyorum zaten:) O yüzden yaş oldu 26herşeyi oluruna bırak yeter...sırf evlenmek içinde evlenme hata yapma..severek evlen..
bu ne acelee
Kaç yaşındasınız?
26 cnmKaç yaşındasınız?
bu ne acelee
çalışıyor musun ,sosyal biri misin peki??Artık bir yuvam bir çocuğum olsun istiyorum ama henüz nasibim karşıma çıkmadı.Birkaç kişi çıktıysa da ısınamadım onlara...
Hani derler ya evliliğin zamanı var diye,yani o zaman bizim bir şey yapmamıza gerek yok mu?
Dimi:)Bekarlar evlenmek için,evliler boşanmak için ugrasiyo ne garip dünya
evet canım müşteri temsilcisiyimçalışıyor musun ,sosyal biri misin peki??
Ay-nen.Ne yaptıysam olmadı, ben de akışına bıraktım,yalnız d-ua ediyorum.Başka elden ne gelir ki?Nasip nasip zamanı gelmeden ne yapsan da olmuyor dua et bol bol Allah gönlüne göre verir
Ay hep böyle diyolar..Ben de birşey yapmaya gerek duymuyorum o zaman.Dua ediyorum sadece.ALLAH hayırlı insanlarla karşılaştırsın vardır bır zamanı
Çok da üstünde durmayın psikolojinizi kötü etkiler daha 26 yaşındasınız geç değil sizin için. Zamanı geldiğin de kısmetinizle bir şekilde karşılaştırır sizi rabbim.Ay-nen.Ne yaptıysam olmadı, ben de akışına bıraktım,yalnız d-ua ediyorum.Başka elden ne gelir ki?
iş dışında sosyal misin peki arkadaş çevren geniş midir??tatilde evdemi oturursun dışarda arkadaşlarınla vakit geçirirmisin?evet canım müşteri temsilcisiyim