Artık bende anne olmak istiyorummm :(

Suskunkdn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
33
15
18
29
Arkadaşlar ben 1 sene 3 aydır evliyim ve sadece 3 ay bebiş düşünmedik 1seneden beri bebeğimizin olması için çabalıyoruz ama olmuyo üstelik bütün tahliller yapıldı hiçbi sorun yok çok şükür ne bende ne eşimde klomen tedavisi görüyorum 3 aydır falan bu ayda Dr.um klomen+çatlatma iğnesi verdi dün kullanamaya başladım klomeni. İnşallah benimde bebeğim olur lütfen bana akıl verin neden böyle uzun sürdü bebişimin gelmesi :((

Arkadaşlar ben 1 sene 3 aydır evliyim ve sadece 3 ay bebiş düşünmedik 1seneden beri bebeğimizin olması için çabalıyoruz ama olmuyo üstelik bütün tahliller yapıldı hiçbi sorun yok çok şükür ne bende ne eşimde klomen tedavisi görüyorum 3 aydır falan bu ayda Dr.um klomen+çatlatma iğnesi verdi dün kullanamaya başladım klomeni. İnşallah benimde bebeğim olur lütfen bana akıl verin neden böyle uzun sürdü bebişimin gelmesi :KK43:(
Yolun basindasin daha Allah cok bekletmesin.biz 3 yildir evliyiz hala bebis bekliyoruz ama olmuyor artik umidim tukendi

3 yıl uzun bi süre gerekli tetkik tadavilerin yapıldımı. olmamasının sebebi ne peki ? :KK43:
Tabi yapildi hic biseyimiz cikmadi sevinsekmi uzulsekmi bilemedim.bi hastaligimiz olsa tedavi olurduk en azindan. Hayirlisi insallah bu aydan umitliyim 3 gun adeyim gecikti test yapmaya korkuyorum yine negatif cikicak diye oluruna biraktim artik

Tabi yapildi hic biseyimiz cikmadi sevinsekmi uzulsekmi bilemedim.bi hastaligimiz olsa tedavi olurduk en azindan. Hayirlisi insallah bu aydan umitliyim 3 gun adeyim gecikti test yapmaya korkuyorum yine negatif cikicak diye oluruna biraktim artik
AY RABBim insallah en güzel sevincini yasatır sana ve miniğin seninledir insallah

Yarında inşallah çatlatma iğnesi vurunucam inşallah bu sefer bebeğimiz olur ya nolur dua edin bana arkadaşlar :((

Aayyy çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıklı mutlu bi şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah :) peki nasıl başardın cnm banada anlatırmısın ya :KK43: çünkü çarrsizim :KK43:
Amin insallah canim sanada nasip olur.

Benimde senin gibi hic bir problemmim yoktu esiminde 3 kez asilama bile oldum hic tutmadi bizim burda bi teyze var ona durumumu sohbet muhabbet sirasinda anlatmistim.dediki bana eger hic bi sikintin yoksa gobek dusuklugun olabilir veya rahmin kaymis olabilir adet oldugunun ilk 3 gunu gel bana sana masaj yapim dedi.
Ben o ay cok dikkate alip gitmemistim kadina ama gecen ayda asilamam turmayinca canima tak etti ne kaybederimki gideyim dedim.iyikide gitmisim rahmimin sola kaydigini soyledi kadin bana bu gebelige engel olabiliyormus 3 gun cok kuvvetli masaj yapti ilik su ve sabunla cok sukur bu ay hamile kaldim :)

Slm Arkadaslar bende iki senedir hic korunmadigimiz Halde hamile olmak icin can atanlardanim Allah bizimde yuzumuzu guldurur inşallah benimle ayni zamanlar evlenen arkadaslarimin cocuklari oldu Bense her ay hüsrana ugramaktan yorulmustum taki 2 ay önce Doktora Kontrole gitigimde hamile oldugumu ögrendim dunyalar benim olmustu hersey yolundaydi ve benim ikinci kontrolüme birgun kala hafif akinti seklinde kanamam oldu Sabah Kontrole gidecegim sabahi kanamam cogaldi Doktora gitigimde kimyalsal gebelik yasadigimi ögrendim uzun bekleyisin kisa süren sevincim oldu regl oldum simdi ikinci regl 4 günüm inşallah olmam diye dua ediyorum.

Amin insallah canim sanada nasip olur.

Benimde senin gibi hic bir problemmim yoktu esiminde 3 kez asilama bile oldum hic tutmadi bizim burda bi teyze var ona durumumu sohbet muhabbet sirasinda anlatmistim.dediki bana eger hic bi sikintin yoksa gobek dusuklugun olabilir veya rahmin kaymis olabilir adet oldugunun ilk 3 gunu gel bana sana masaj yapim dedi.
Ben o ay cok dikkate alip gitmemistim kadina ama gecen ayda asilamam turmayinca canima tak etti ne kaybederimki gideyim dedim.iyikide gitmisim rahmimin sola kaydigini soyledi kadin bana bu gebelige engel olabiliyormus 3 gun cok kuvvetli masaj yapti ilik su ve sabunla cok sukur bu ay hamile kaldim :)
Ya canım bilmiyorumki burda kimsede yapmıyo böyle bişeyikeşke öyle bi imkanım olsada yaptırabilsem :( ama bardak çekmeyi belime bi kere yaptım ama sonuçmegatif bilmiyorum ya canım inşallah Rabbim bizimde çok uğraşmadan yüzünüze güler:(

Slm Arkadaslar bende iki senedir hic korunmadigimiz Halde hamile olmak icin can atanlardanim Allah bizimde yuzumuzu guldurur inşallah benimle ayni zamanlar evlenen arkadaslarimin cocuklari oldu Bense her ay hüsrana ugramaktan yorulmustum taki 2 ay önce Doktora Kontrole gitigimde hamile oldugumu ögrendim dunyalar benim olmustu hersey yolundaydi ve benim ikinci kontrolüme birgun kala hafif akinti seklinde kanamam oldu Sabah Kontrole gidecegim sabahi kanamam cogaldi Doktora gitigimde kimyalsal gebelik yasadigimi ögrendim uzun bekleyisin kisa süren sevincim oldu regl oldum simdi ikinci regl 4 günüm inşallah olmam diye dua ediyorum.
kimyasal gebelik nasıl oluyor onu nasıl anlıyorsunuz yani acaba benimkide öylemi oof sürekli evhamlardayım acaba keseyi görebilcekmiyim acaba kalbi atıcakmı acaba sağlıklımı olcak deli deli sorular

çok üzüldüm ya Rabbim inşallah en yakın zamanda bizlerede bi mucize gösterir aynı duyguları bnde yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum cnm

Ya canım bilmiyorumki burda kimsede yapmıyo böyle bişeyikeşke öyle bi imkanım olsada yaptırabilsem :KK43: ama bardak çekmeyi belime bi kere yaptım ama sonuçmegatif bilmiyorum ya canım inşallah Rabbim bizimde çok uğraşmadan yüzünüze güler:KK43:
etrafında yaşlı teyzeler varsa sorabilirsin onlar bilir eski topraklar yani yeni nesil çok bilmiyormuş bi sor soruştur bakalım belki bilen birisi çıkar.

kimyasal gebelik nasıl oluyor onu nasıl anlıyorsunuz yani acaba benimkide öylemi oof sürekli evhamlardayım acaba keseyi görebilcekmiyim acaba kalbi atıcakmı acaba sağlıklımı olcak deli deli sorular
Ya canım kendini öyle düşüncelere sokma yok inşallah öyle bişey yoktur bak ne güzel Rabbim nasip etmiş sana bu sevinci yaşatmış inşallah bebeğini sağlokla alırsın kucağına. Bu arada doktor bakmadımı ne durumda bebiş diye?

etrafında yaşlı teyzeler varsa sorabilirsin onlar bilir eski topraklar yani yeni nesil çok bilmiyormuş bi sor soruştur bakalım belki bilen birisi çıkar.
Haklısın cnm ben bi araştıriyim ;) bu arada ben hsg çekilmedim acaba öyle bi problem olabilirmi tüplerle alakalı sen çektirdin demi?

Back
X