Artık bende diyete başlıyorum.Bu sefer kararlıyım :)

cindrellla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
24
0
36
Ankara
18 yaşındayım.Önceden hep güzel olduğumu söylerdi insanlar.Lisede birden çok fazla kilo aldım.65 kiloya kadar geldim.Kendimden nefret etmeye başladım.Eskiden özgüvenim çok yüksekti ama çevremdekiler yavaş yavaş bana kilolu biri olduğumu söylemeye başladıkça benimde özgüvenim düşmeye başladı.En son çıktığım çocuğun kendiyle sorunları vardı ve bana kilolarımla ilgili şakalar yaparak kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyordu.Ondan sonra iyice kendime saygım sıfırlandı.Kendimle küstüm.Başka bir bedene gitmek istedim hep.Bu sene üniversiteye başlayacağım.Ani bir kararla artık zayıflamaya ve kendime daha çok özen vermeye karar verdim.Şu an 65 kiloyum.İnşallah adım adım eski günlerime geri döneceğim :)

Konu içeriğinden dolayı ilgili başlığa taşınmıştır .Bilginize.

istedikten sonra herşey olur canım.kimse için değil kendin için zayıfla.tekrar kendine güvenmeye başla,sen kendine ne kadar güvendiğini gösterirsen etrafındakilerde o kadar az eleştiri yapıcak şey bulurlar sende.önce güven.ayrıca 65 çok bi kilo değil kısa sürede verebilirsin.

kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…