• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik beni sevmiyormu yada ben mi artik sevmiyorum onu

1505

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
202
41
43
Sevdigim insanla iliskimizin benim açımdan olumsuz yönlerini konustum lakin o bunlari dile getirmemem gerektigini söylüyor ona gore luzumsuz, sizlerden yardim almak istiyorum bende 23 yasindayim o size 32 yaklasik kisa bi sure once dusugum oldu belkide biras bu yonden hassasim bilmiyorum gun icerisinde beni aramamasi hosuma gitmiyor sehir disinde ise gittiginde sadece benimle yazisiyor ben ararsam konuşuyoruz evden disari cikmayi dusunmek bile nadir dir sürprizler hic yok bi sinemaya yemege gitmeyi illa benim istemem lazim benimle dolu dolu yasamamasi nedeni beni korkutmuyor eskisi kadar bilmek emin olmak istiyorum bide su var Özür dileyerek söylüyorum kendine bakimsiz ancak bi yere gidicekse bi ay dan aya harici yataga bakimsizca giriyor bana biseyler olmaya basladi artik !!!!! Lutfen bana yardim edin iliskilerinizden bahsetmeniz bile bana destek olur simdiden teşekkür ederim .

Belli ki bayaa soğumuşsun sen. Pek sağlıklı görmedm ben ilişkinizi. Ne kadar süredir berabersiniz bilmiyorum ama sanki 40 yıllık evli gbisiniz tabiri caizse içiniz geçmiş. birlikte vakit gecirmıosunuz aramıo sormuo vs. , kaldı ki bakımsız erkek insan iticidir. Heyecanı kaybetmişsiniz siz. Zoraki devam edıyorsunuz gbı geldi bana. İçaçıcı konusmadım ama anlattgn kadarıyla söyluyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim sevgilimde biraz evcildir ve aramızda 7 yaş var ama seviyo ve seviliyosan herşey eğlenceli olur. seni aramaması anormal tabi. o şimdiden böyleyse evlenirseniz çabuk sıkılabilirsin. o yaşta ki bi adamıda daha düzeltemezsin diye sanıyorum..

Teşekkür ederim cevap verdiginiz icin ben bunlari ona soyledigimde onun cevabi nankor sun sen oldu :( kendimi suclu hissetmeye bile basladim

Belli ki bayaa soğumuşsun sen. Pek sağlıklı görmedm ben ilişkinizi. Ne kadar süredir berabersiniz bilmiyorum ama sanki 40 yıllık evli gbisiniz tabiri caizse içiniz geçmiş. birlikte vakit gecirmıosunuz aramıo sormuo vs. , kaldı ki bakımsız erkek insan iticidir. Heyecanı kaybetmişsiniz siz. Zoraki devam edıyorsunuz gbı geldi bana. İçaçıcı konusmadım ama anlattgn kadarıyla söyluyorum.

Acik konusmak her zaman icin ferahlatir tesekkur ediyorum sizlere

benim sevgilimde biraz evcildir ve aramızda 7 yaş var ama seviyo ve seviliyosan herşey eğlenceli olur. seni aramaması anormal tabi. o şimdiden böyleyse evlenirseniz çabuk sıkılabilirsin. o yaşta ki bi adamıda daha düzeltemezsin diye sanıyorum..

Cok inat zaten bi turlu anlamiyor ki bu dogru diyor tamam o dogru artik bitti

erkek milleti değilmi onların gözünde doymak bilmiyo oluyoruz onların hayata bakış açısıyla bizimki çok farklı. o yüzden fazla takma canım daha çok gençsin hem :34:

erkek milleti değilmi onların gözünde doymak bilmiyo oluyoruz onların hayata bakış açısıyla bizimki çok farklı. o yüzden fazla takma canım daha çok gençsin hem :34:

:) teşekkür ederim icimi ferahlatti sizlerden yardim almak ışık oldu adım atmama , icimi bitirdi resmen bende 35 lik hisseder oldum sanki bide tamam hayatimda demiyor beyfendiye beni arada sirada da olsa ara nolur iyi olur diyorum aradan bi hafta geciyor hic bi sey degismez mi degismiyor :)

çokta uzun olmamış. zararın neresinden dönersen kar bence. soğuduğun içinde okadar acı çekmessin yazık etme kendine . gitsin yaşıtlarını bulsun bakalım içi geçmişlerle rahat eder :D

çokta uzun olmamış. zararın neresinden dönersen kar bence. soğuduğun içede okadar acı çekmessin yazık etme kendine . gitsin yaşıtlarını bulsun bakalım içi geçmişlerle rahat eder :D

:)) ayy yook o cok daha benim gibi olgun kurturluyum adina coook saf bulur tabii ne kadar tahammul ederler bilmiyorum :))

tatlım 1 yıl oldu beraberiz düzelir dedikce baktık iyice

Ooo 1 yıldamı bu hale geldınız kuzum yaa :( benim ilişkim 10 yıllık. Biz bile böyle olmadık. Yani be bilim gün içinde sureklı konusurz msjlasırız. Yarım saat aramasam merak eder. Her aksam bulusuruz. Evlere ayrılınca bile birbirimize foto yollarız özleriz hemen.hala yanına gderken güzelce gyınıp gderm oda aynı itinayı gösterir. Sinema,konser,semazen gösterisi,deniz, canlı müzik fln. Beraber eğlenmeyi biliriz yani. hani biz bile bu değerleri yitirmemişken bunca seneye rağmen, siz nasıl bu hale geldınız. ilişki, bişeyler paylastkca perçinlenir. Birlikte vakit gecırıp sahil kenarında çay içmek gülmek eglenmek dertleşmek bile bi artıdır ilişkinize. nasıl bi çözüm yolu üretebiliriz ki..

Ooo 1 yıldamı bu hale geldınız kuzum yaa :( benim ilişkim 10 yıllık. Biz bile böyle olmadık. Yani be bilim gün içinde sureklı konusurz msjlasırız. Yarım saat aramasam merak eder. Her aksam bulusuruz. Evlere ayrılınca bile birbirimize foto yollarız özleriz hemen.hala yanına gderken güzelce gyınıp gderm oda aynı itinayı gösterir. Sinema,konser,semazen gösterisi,deniz, canlı müzik fln. Beraber eğlenmeyi biliriz yani. hani biz bile bu değerleri yitirmemişken bunca seneye rağmen, siz nasıl bu hale geldınız. ilişki, bişeyler paylastkca perçinlenir. Birlikte vakit gecırıp sahil kenarında çay içmek gülmek eglenmek dertleşmek bile bi artıdır ilişkinize. nasıl bi çözüm yolu üretebiliriz ki..

Allah daim eylesin mutlulugunuzu cok sevindim okurken umit oldu bana hala böyle sevmeler var demekki :) cok hos bunu bilmek morel oldu bana benim icin çözüm zor gibi degismesse tabi ayrılık bide o öğretmen lakin ben henüz mezun bile olmamisim acaba bunun bi etkisi varmi aileside elit insanlar biz biras isci sinifi

Allah daim eylesin mutlulugunuzu cok sevindim okurken umit oldu bana hala böyle sevmeler var demekki :) cok hos bunu bilmek morel oldu bana benim icin çözüm zor gibi degismesse tabi ayrılık bide o öğretmen lakin ben henüz mezun bile olmamisim acaba bunun bi etkisi varmi aileside elit insanlar biz biras isci sinifi

memur sınıfı, işçi sınıfı diye ınsanları sınıflandıran kişilerse hiiiç bulaşma onlara. Onun öğretmen senın okuyor olmanın sorun oldgnu sanmıyorum ben. Türk erkeği zaten herzaman bayandan üstün olmak ister. peki bu adamın seni sevdğnden ne kdr emınsın? birde hep mi böyle ilgisizdi yoksa son zamanlarda mı böyle. Yapısı bu şekildedir belki.

asıl o zaman seni el üstünde tutmalıydı malum kendi yaşıtları evlenmek isticek başka beklentileri olcaktır. benim sevgilimde memur ben de 2. sınıfım üzerime titrer ondan küçük olduğum için beni korumak ister. bende yaşıyla ilgili onla dalga geçerim. yani bu durumda biz üstünüz seninki olayı farklı anlamış :D

memur sınıfı, işçi sınıfı diye ınsanları sınıflandıran kişilerse hiiiç bulaşma onlara. Onun öğretmen senın okuyor olmanın sorun oldgnu sanmıyorum ben. Türk erkeği zaten herzaman bayandan üstün olmak ister. peki bu adamın seni sevdğnden ne kdr emınsın? birde hep mi böyle ilgisizdi yoksa son zamanlarda mı böyle. Yapısı bu şekildedir belki.

Bi evde iki insanin çalışmasi gerektigini devrin bu devir oldugunu vurgulayan biri surekli, tavri ben onu tanidigimda heyecanli bi adamdi bana gelince şık gelen lakin zamanla bitti gitti bu adam neredeyse flört icin hafta sonları bi iki saattik bi kacamak yapiyoruz bi kac saatlik ayni sehirdeyiz ama aramızda 30 dakikalik bi yol varmis bunu o söylüyor bahanesi bu oluyor evde kaldigimiz nadir zamanlarda ya oyun yonuyor yada ne yapsak ne yapsak diye diye film izliyoruz ha bire bu yani ben mi ona küçüğüm o mu bana büyük anlamadım ki

asıl o zaman seni el üstünde tutmalıydı malum kendi yaşıtları evlenmek isticek başka beklentileri olcaktır. benim sevgilimde memur ben de 2. sınıfım üzerime titrer ondan küçük olduğum için beni korumak ister. bende yaşıyla ilgili onla dalga geçerim. yani bu durumda biz üstünüz seninki olayı farklı anlamış :D

Nasıl anladı bi bilsem anlaticam izah edicem ama anlayamadım ki 2 saat konustuk ben ilgisizmiyim ewet diyorum ozaman ben seni sevmiyor oluyorum acaba bi sor kendine diyorum o zaman ne oluyor bu cocuk gibisin diyor çıldırıyorummmm

çocuk gibimi resmen ezmeye çalışıyo seni ezdirme kendini çocuğun yaşındayım zaten de :D onun kadar olgun olamazsın tabiki o yaşıyacağını yaşamış artık durulmuş bi tipe benziyo . şu dakkaya kadar durduğun kabahat

Kafaya takılmıcak gbı değil haa. Özlemez mi insan hiç. Aynı şehirde olupta görüşmemek de ne demek. Ki aynı evde fln kalabıldgnze göre dışarı cıkamama aıle baskısı gbi bi sorununuzda yok anladgm kadarıyla. Bu düşük muhabbetinde tavrı nasıl oldu peki

Back
X