• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık bıktım ama çok seviyorum

benimsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
14
0
36
Çanakkale
Erkek arkdaşımın beni sıkmasından bıktım. Ne zaman bi söz söylesem zıttını söylüyo. En basitinden dün sinemaya gidelim dedim. Ne sineması başka zaman gideriz hadi sen evine git benim işlerim var diyo. Sıkı bi şekilde takip ediyorum başka biri mi var hayatında diye ama o da yok. Sadece çok fazla ağırlık koymaya çalışıyo. Bunu engellemek için neler yapabilirim arkadaşlar

canım profilinde bekar yazıyor bide sen evine git diyormuş sana evliyken ayrı evlerdemi yaşıyorsunuz algılayamadım

canım profilinde bekar yazıyor bide sen evine git diyormuş sana evliyken ayrı evlerdemi yaşıyorsunuz algılayamadım

katılıyorum canım sana birde insan eşine erkek arkadaşım demezki yanlışlıkla da olsa ben 2 yıldır evliyim 1 kez bile demedim...doğum sancısı çekerken bile eşimdi yani..ayrıca sana saygı duymuyo demekki..illa aldatılmak gerekmez bir ilişkiyi bitirmek için..saygı göstermiyosa bırak..eşin de olsa bu böyle..sevgi bitse bile saygı devam etmeli ki evlilikler yürüsün anneannem hep böyle der..

Üyeliğimi kız kardeşim aldı o nedenle kafasına göre doldurmuş. Ama bu saatten sonra çevremdeki insanların tepkisinden korkuyorum . Ayrıldığımda çevremdeki insanlar ne diyecekler. Şu anda işten de çıkartıldım ve elim kolum bağlı bir durumda

Üyeliğimi kız kardeşim aldı o nedenle kafasına göre doldurmuş. Ama bu saatten sonra çevremdeki insanların tepkisinden korkuyorum . Ayrıldığımda çevremdeki insanlar ne diyecekler. Şu anda işten de çıkartıldım ve elim kolum bağlı bir durumda

o zaman önemsemiyeceksin sende onu aynı hareketleri sende ona yapacaksın...ya da karşına alıp bu hareketlerin beni kıryor yıpratıyo de...yani başka da aklıma bişey gelmiyo:97:

Teşekkürler ama sorun şu ya ben bunları söylediğimde beni bir başıma bırakırsa korkusu var. Çünkü gerçekten olabileceğinden çok fazla sevdim ve bağlandım.

ne kadar ilginç bi konu bu:44:nasıl bir ilişki bu böyle yatmadan yatmaya geliniyor ne zamandan beri var bu durum?:97:

yaklaşık 2 aydır . Yeni bir firmaya işe girdi. Sürekli bunu bahane ediyor . 2 aydır cinsel anlamdaki yakınlaşmalar da oldukça azaldı. Kendinden soyutlamaya çalışıyo gibi bi tavır içerisinde.

durduk yere olmaz bunlar kesin bişiyler var bu adamın kafasında :26:siz bi kadın olmadığına eminmisiniz :97:

1 hafta boyunca takip ettim ama hiç bir şeye rastlayamadım. Neden böyle yapıyosun diye sorduğumda : Ne yapıyorum ki ben hep böyleydim diyo. Eve 1.5 saat önce geldi ve gelir gelmez yattı.

sen 1 haftadır takip etmişsin ama durum 2 aydır böyleymiş bence başka bi kadın var:25:

yaklaşık 2 aydır . Yeni bir firmaya işe girdi. Sürekli bunu bahane ediyor . 2 aydır cinsel anlamdaki yakınlaşmalar da oldukça azaldı. Kendinden soyutlamaya çalışıyo gibi bi tavır içerisinde.

doğrudur belki de gerçekten stres yaşıyrdur..cinselliği de dert etme benim son adet tarihim 11 haziran 2010 idi ve o zamandan bu zamana sadece 2 defa :17::17:ayyy utandım bak...ama sorun etmiyo eşim...evlilikte tamam cinsellik önemli ama sadece o değil...başka güzel şeylere tutun..iş değişikliği zordur yaşayan bilir..eşine güven hemen aldatıyo diye düşünme...

offff Allah'ım napıcam ben yaa kafayı yiyeceğim. Sabah alıp karşıma konuşcam ve boşanmak istediğimi söyleyeceğim . Ne tepki vereceğini merak ediyorum.

her iş değiştiren erkek cinselliğini azaltmaz,evdeki eşini yok saymaz,evi otel gibi kullanmaz,türlü bahanelerle karısına yüklenmez:51:

offff Allah'ım napıcam ben yaa kafayı yiyeceğim. Sabah alıp karşıma konuşcam ve boşanmak istediğimi söyleyeceğim . Ne tepki vereceğini merak ediyorum.

ohoooo öyle hemen boşanmayı ağzına alma..erkekler sıkıntılarını paylaşmaktan utanırlar belki bir sıkıntısı var adamın..tamam boşanalım derse napıcan...ayyyy yok ben sadece ne didyeceğini merak ettiydim mi diyecen..bir başına bırakılma korkun ya başına gelirse:20:

ohoooo öyle hemen boşanmayı ağzına alma..erkekler sıkıntılarını paylaşmaktan utanırlar belki bir sıkıntısı var adamın..tamam boşanalım derse napıcan...ayyyy yok ben sadece ne didyeceğini merak ettiydim mi diyecen..bir başına bırakılma korkun ya başına gelirse:20:

ama böyle bir şey varsa gelsin artık bu saatten sonra ne yapabilirim. Ayrılmasak da mutlu değilim . Ayrılıktan farkı yok.

Back
X