Artik Bir Karar vermem lazim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Ben yillardir türkiye türkiye diye inledim annemim yani diye inledim, esimle sorunlar yasadim dogum sonrasi tek kaldim vs. Ayrilmaliydim yapmadim bir türkiye bir burasi derken kafam karisti, yurtdisina geldim cok mutsuzum agir bir depresyonda yasiyorum kizim daha 1.5 Yasinda ama 1.5 yil resmen cehennem gibi gecti, sirketten de Düsük performansla ayrilmistim dogum sonrasi ve uzun izin sonrasi beni istemiyorlar ne yapicagim bilmiyorum esimde cocugu türkiyeye Göndermek istemiyor ,

Ben yillardir türkiye türkiye diye inledim annemim yani diye inledim, esimle sorunlar yasadim dogum sonrasi tek kaldim vs. Ayrilmaliydim yapmadim bir türkiye bir burasi derken kafam karisti, yurtdisina geldim cok mutsuzum agir bir depresyonda yasiyorum kizim daha 1.5 Yasinda ama 1.5 yil resmen cehennem gibi gecti, sirketten de Düsük performansla ayrilmistim dogum sonrasi ve uzun izin sonrasi beni istemiyorlar ne yapicagim bilmiyorum esimde cocugu türkiyeye Göndermek istemiyor ,
Eşinle mutlu değilsen tabii ki ailenin yanına dön.

Keşke yurtdışına evlenme kararını evlenmeden yahut çocuk olmadan önce verseymişsin çocuk oyuncağı değil ki eşinin de kurulu düzeni vardır orda kabul ederek gitmişsin ne denir hiç bilemiyorum seni seviyorsa o fedakarlık yapıp Türkiyeye dönerseniz döner yoksa sen alışmayı düşünmediğine göre başka bir çıkar yol yok Allah yardımcınız olsun

Kocaman kadinsiniz yahu,anne diye aglanir mi,siz anne olmussunuz artik.
Yurt disinda olmanizin nimetlerini degerlendirin. Turkiye sartlarinda 1,5 yasindaki bir cocuk nasil yasiyor iyice biliyor musunuz? Bilseniz israr kiyamet Turkiye demezsiniz.
Esinizden ayrilin ama bulundugunuz yerde de kalin, cocugunuzu buyutun. Baska bir is bulursunuz elbet.

Oncelıkle paıkolojık olarak suan ıyı degılsınız. Cocugunuzun psıkolojısını de bozarsınız. Annenız keske sunu dese sıze kızım senın bır duzenın var orda kalman lazım. Artık sende bır annesın her ıstedıgınde görüsemeyız. Ben turkıyedeyım annemı görmeyelı bır sene olacak ama benım ıcın esım ve dogacak bebegım onemlı annem arar hep der kızım aılenı huzurunu bozacak bırsey yapma esının aılesıne saygılı ol bızı merak etme. Bazı evebeyınlerı anlamıyorım. Cocugunuz ıcın yurtdısı gıbı bır avantajı var orda egıtım alması ne kadar guzel. Bence olumlu yerlerını dusun bence artık buyu annenlede az konus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X