• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik biri yardım etsin çok korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

naciba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
19
-3
1
30
Kocam çok korkak annesi ne derse o kayinvalidemgilde yaşıyoruz kocamın maaşını kayınvalidem alıyor ordan brn kendime birsey almaya kalksam kavqa cıkar ve kaynvalide bana kötü davranıyor o ne derse o olmalı annem gile bile gitsem ondan izin almaliyim bakkala bile yalnız gidemem çok boğuldum artık kocamı dolduruyor ay ev dağınık falan kocam da hemen beni dövüyor 4 yıldır çoçuk olmuyor ve çalışmıyorum mesleğimde yok mecbur evlendirildim artık gitmek istiyorum ama korkuyorum yalnız yaşamak cokmu zor annem gilfe beni kabul etmez beni rve almazlar alsalar bile hergün kavga ederler benimle akıl verinnnnnnn

Kocam çok korkak annesi ne derse o kayinvalidemgilde yaşıyoruz kocamın maaşını kayınvalidem alıyor ordan brn kendime birsey almaya kalksam kavqa cıkar ve kaynvalide bana kötü davranıyor o ne derse o olmalı annem gile bile gitsem ondan izin almaliyim bakkala bile yalnız gidemem çok boğuldum artık kocamı dolduruyor ay ev dağınık falan kocam da hemen beni dövüyor 4 yıldır çoçuk olmuyor ve çalışmıyorum mesleğimde yok mecbur evlendirildim artık gitmek istiyorum ama korkuyorum yalnız yaşamak cokmu zor annem gilfe beni kabul etmez beni rve almazlar alsalar bile hergün kavga ederler benimle akıl verinnnnnnn
Kaynana boşanma davası aç

Bu sonuca nerden nasil vardiniz?

Kadin siginma evlerine siginabilirsiniz konu sahibi, polisten yardim isteyin

Ayrica Mune Mune konu bence bdv’lik
Bir kadın bu olanları göz önünde bulundurmaz hayatını böyle devam ettirmez ve çok abartmış

Birde her seferinde karşıma çıkma cevap vermek zorunda değilim .
Ben insanlarin nickine dikkat etmeden yazarim cogunlukla, sana daha onceden herhangi bir konuda cevap verdiysem bunu aklimda tutup yeni konuda seni takip edecek kadar issiz degilim cok sukur 😂😂😂 denk gelmis ozetle 🤦🏼‍♀️

Ben insanlarin nickine dikkat etmeden yazarim cogunlukla, sana daha onceden herhangi bir konuda cevap verdiysem bunu aklimda tutup yeni konuda seni takip edecek kadar issiz degilim cok sukur 😂😂😂 denk gelmis ozetle 🤦🏼‍♀️
Yaw hehehe oyledir bayan çok bilmiş .

Çocuk yapmaya çalışmaktan vazgeçerek başlayabilirsiniz.

Valla isterdigine inanabilirsin. İster seni takip ettigimi dusunup kendini onemli hisset ya da benim dedigime inan. Tamamen senin problemin 🤷🏼‍♀️
Kimsinki sana inanim birde kendimi önemli hissedip hissetmemem seni ilgilendirmez sonucda ağızda laf çok atan tutan çok

Türkiye'de hiç böyle kadınlar yok değil mi?Ayrıca arkadaş hukukçu,bizden daha çok karşilasiyordur böyle olaylarla.Birakalim da o konuşsun.
Türkiye'de fazlasıyla var zaten arkadaş hukukçu olabilir bizde insan sarafiyiz az çok anlıyoruz .

Yok artık ya bu kadar da olamaz.
Ailesine para yediren erkek duydumda bu kadarınıda duymadım yani. Fazla zorlama.
Yok zorla evlendirildim yok ailem kabul etmez yok bakkala bile gidemiyorum falan. Cidden insan fake diye düşünüyor yani.

Türkiye'de fazlasıyla var zaten arkadaş hukukçu olabilir bizde insan sarafiyiz az çok anlıyoruz .
Bakın bunu güzel bir üslupla kimseyi kırmadan dile getirebilirsiniz,ama böyle bir üslup hiç hoş değil.Kaldı ki bu tür konularda bir hukukçu bizden daha çok bilgi ve edilinime sahiptir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X