- 22 Ağustos 2016
- 6
- 13
- 88
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duzeltmeyi bilsm duzltcm zatnnn ama bilemedm
C captain price Teşekkürler..Kamu Hizmeti.
Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık evliyim. Kaçarak evlendim. Kaçtigim için ailem ne kınama ne düğünüme geldiler. Eşim de ailemin gelmesini istemiyor evime. Yanımda olmadıkları için ailem bi senedir evime gelemiyolar. İzin vermiyor. Yeter artık. Evleneli bi sene olmuş ne babamla ne ailemle konuşmadı. Bayramlarda bile gitmedi. Daha hiç yüzleşmediler. Babam da artık sinirlenmeye başladı. Nereye kadar ya? Çok sıkıldım artık. Kaynanam ve görümcem kıskancın tekiler, her şeye karışırlar. Onlar da hiç yanaşmıyor. Konuşmadılar daha hiç. Böyle olmuyor. Her kavga edişimizde bunları söylüyor. Yoruldum artık. Boşanmak istiyorum. Nereye kadar böyle ya? Kincinin tekiler. Ailesinin bi de küsmesi var. Nasıl aile bunlar ya? Benim ailemle iyi olmamı istemiyolar. Napcam bilmiyorum.
Çok güzel düzenlemişsin :)
Forum kurallarından biri de düzgün Türkçe ile yazmak. Konu bu şekilde yazılınca anlaşılmıyor ayrıca diğer üyelerin yaptığı yorumlara karışma hakkınız yok. İsteyen istediği yorumu yapar forum kurallarına aykırıysa cezasını da alır.En nefret ettiğim şey buraya gelen insanları yaptığı hatalarla eski konularıyla ve konuşma tarzıyla yazdığı harflerle eleştirmek.. kadın size bişe danışıyor anlamadıysanız konuyu dağıtmayın lütfen.. yapıcı olun yıkıcı değil.
En nefret ettiğim şey buraya gelen insanları yaptığı hatalarla eski konularıyla ve konuşma tarzıyla yazdığı harflerle eleştirmek.. kadın size bişe danışıyor anlamadıysanız konuyu dağıtmayın lütfen.. yapıcı olun yıkıcı değil.
Bu ne şimdi! Mors alfabesiyle mi anlayalım ?