Artik bosanmanin zamani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
benim esim cok sinirli tanistigimizdan Beri beni kiricak yaraliyicak cok hareketi oldu..siddet yasadim, küfür etti, ayrilmaya karar verdim pek cok Kere cesaret edemedimm sevgimden aliskanliktan aileme sorumluluklarimdan vazgectim, o zamanlar bosanmadim ama yaptiklarini unutamadim mutsuz oldum , beni defalarca aldatmis deger vermemis eski sevgilimi yeniden hatirliyicak kdr mutsuz oldum esimle, Sonra biraz düzelir gibi oldu ama 1-2 haftadir Yine ysanicak gibi degil agza alinmiyicak hakeretler etti, Bana el kaldirmadi ama evdeki esyalari kirdi.. Simdi bosanmaliyim diye düsünüyorum ..bu adamla mutlu olmam imkansiz, basit ucuz mali ne yaparsan saglam bir seye dönüstüremiyorsun, isin en kötüsü manevi olarak benden bu kadar götürürken maddi olarakta götürüyor 6 aydir issiz ve parasiz evi ben gecindiriyorum, ona Ragmen bunlari yasiyorum, Insan bir utanir , utanma da yok..

Çocuğunuz var mı ?
Neden bir adama bakıyorsunuz vurun k*çına tekmeyi çalışıp kendinize bakın
Madem sizde mutlu olmanızın imkansız olduğunu düşünüyorsunuz.
en azından ondan sonra mutlu olma şansınız varken ...

Çocuğunuz var mı ?
Neden bir adama bakıyorsunuz vurun k*çına tekmeyi çalışıp kendinize bakın
Madem sizde mutlu olmanızın imkansız olduğunu düşünüyorsunuz.
en azından ondan sonra mutlu olma şansınız varken ...
Cocugum Yok

Şimdi gerçekten düşünüyor musunuz ayrılmayı yoksa yine bir kavga sonrası verilen karar mı ?
Çocuğunuz da yok madem yapmayın kendinize bu eziyeti..Kurtarın kendinizi..

Cocugunda yokmus adamda ne ararsan war.tabikide boşan.normalde herkese kolay kolay bosan demem ama asl careszlk cocugnda olunca..cok daha zorlasiyor emin ol.

benim esim cok sinirli tanistigimizdan Beri beni kiricak yaraliyicak cok hareketi oldu..siddet yasadim, küfür etti, ayrilmaya karar verdim pek cok Kere cesaret edemedimm sevgimden aliskanliktan aileme sorumluluklarimdan vazgectim, o zamanlar bosanmadim ama yaptiklarini unutamadim mutsuz oldum , beni defalarca aldatmis deger vermemis eski sevgilimi yeniden hatirliyicak kdr mutsuz oldum esimle, Sonra biraz düzelir gibi oldu ama 1-2 haftadir Yine ysanicak gibi degil agza alinmiyicak hakeretler etti, Bana el kaldirmadi ama evdeki esyalari kirdi.. Simdi bosanmaliyim diye düsünüyorum ..bu adamla mutlu olmam imkansiz, basit ucuz mali ne yaparsan saglam bir seye dönüstüremiyorsun, isin en kötüsü manevi olarak benden bu kadar götürürken maddi olarakta götürüyor 6 aydir issiz ve parasiz evi ben gecindiriyorum, ona Ragmen bunlari yasiyorum, Insan bir utanir , utanma da yok..

Kesinlikle boşanın böyle bir adamla geçinip mutsuz olucağiniza evıde geçindiirme sorumluluğu bile yok bunca zamandır nasıl katlanmışsınız hayret ettim güçlü olun senın ona ihtiyacin yok dualarımız sızınle kendınıze dıkkat edın

Ovv sen ev gecindir. Cekip cevir ve uzerine odul olarak kufur hakaret isit. Allah sabir versin sana ne diyim. Cocugun yoksa bosan kurtul kendine yeni bir hayat kur inan degerini bilecek biri cikar karsina kendi degerini kendin unutma yeter

Ya o nankorun yedigi parayla kendine neler alırsın tek basina mis gibi yaşarsın. Çile cekmeye mi geldin dunyaya. Sorumsuz herif ya. Sen bilirsin de yani o olmazsa cok rahat edeceksen niye etmeyesin ki. Allahın sevgili kuluymussun ki cocugun yok.

evlilikte hakaret nedir yaaaaaa.... hakaret ettigin senin esin ve gece onunla ayni yataga giriyorsun ne ayip bisey ya... tatlim cocukta yoksa ne diye besliyorsun bu adami?

Kadın derdini paylaşmış, bazıları laf sokma peşinde. Hemcinslerine merhamet etmeyen insanlara şaşıyorum...

Boyle adamlara katlanmayin bir omur geçmez bu adam boyleyse hep böyle kalır .. Kimsenin düzelmesini bekleme .. Çocuğunda yokmuş zaten boşanmanın en hayırlısı gibi ..

birazcık cesaretimiz olsa keske ama kendin için evlenyorsun ama baskaları ne der die evli kalıyorsun allah yardımcın olsun

Ovv sen ev gecindir. Cekip cevir ve uzerine odul olarak kufur hakaret isit. Allah sabir versin sana ne diyim. Cocugun yoksa bosan kurtul kendine yeni bir hayat kur inan degerini bilecek biri cikar karsina kendi degerini kendin unutma yeter
Katiliyorum bu yoruma.benim esim ewle alakali sorumluluklarini yerine getiriyo memur ama buna ragmen o kufür hakaret sinirlilik halinin insanda yarattigi o berbat duyguyu üzüntüyü kaldrmak kabullenmek işkence çünkü adam degil!!

aklıma geldi bizim karşı komşu,karı koca son model arabaları vardı,sonra boşandılar ,kafın gitti,o ıkı son model arabada gitti,bırına kadın bırına adam bınıyordu,neyse aradan zaman geçti,adam evlendı,ve bır motor aldı,adam her sabah ıkınıc eşini motorla işe götürüp geliyor,çalışmıyor,yalnız adam çok çökük,eski havası yok,yakışıklı boylu poslu hoş adam,yanı demem o ki böle erkeğe (hiçbir sorunun yoksa adamın)bakan hemcinslerımız olduğu sürece bu adamlar kendı baktıracak her daım hatun bulcaklarını bılırler,ve kıymet vermezler,şeytan bile mesgelesiz adam musallat olurmuş,çalışmayan adam bellki arpası fazla gelmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X