• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık böyle.

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
Bugün Noldu bilmiyorum. Şuan içim içime sığmıyor. Kendime bi güvenim geldi. Çok güzel hissediyorum kendimi ve hayatımda herşey güzel olacakmış gibi. Şuan sevgilimi bile fazla düşünmüyorum. Evet seviyorum gelecek düşünüyorum onunla ama artık kendimi hırpalamıyorum. Rabbim
Hayırlısını versin olursa olur olmazsa biter gider. Ve şuan ben önemliyim bu hayat benim ben yaşıyorum, bir kere geliyoruz yalan dünyaya kızlar istediğimiz gibi yaşayalım. Derdi de kederide bizler çekiyoruz aslında. Mutlu olmanın sırrı kafana hiç birşey takma, üzen varsa gönder, ağlama, ailene sarıl sıkı sıkı, hayallerini gerçekleştirmek için uğraş. Umarım hep bu düşünceyle gidebilirim :) ama gerçek şu ki. Kendini nasıl hissedersen
O kadar mutlusun. Ben şuan kendimi çok iyi hissediyorum ve hanımlar burayı seviyorum sizleri seviyorum hepinizi öpüyorum. Sizler değerlisiniz değerinizi bilin :) ışık ve sevgiyle iyi geceler :)

evet bana da geliyor böyle nöbetler

çok sık sık hemde...

ama çabuk geçiyor sabaha iyileşirsin :1::37:

Herşeyin hayırlısını istemek lazım. Olmazsa da olmaz,ddrdi veren Allah dermanı da verir. Kim se vazgeçilmez değildir,kimse kendimizden önemli değildir. Umarım hep mutlu olursun,kendini düşün bundan sonra takma birşeyi kafana,olan sana oluyor başkalarına değill:)

Herşeyin hayırlısını istemek lazım. Olmazsa da olmaz,ddrdi veren Allah dermanı da verir. Kim se vazgeçilmez değildir,kimse kendimizden önemli değildir. Umarım hep mutlu olursun,kendini düşün bundan sonra takma birşeyi kafana,olan sana oluyor başkalarına değill:)

Kesinlikle çok haklısın Kuzucum kimse kendimizden değerli diil yani :)

arada bir banada tutuyor ama çok uzun sürmüyor malesef :) bazen kendimi çözemyrm, bazen herşey oluruna varır takma diyorum :) umarım senin bu mutluluğun hiç bitmez :)

Back
X