artık bu evliliğe tahammülüm kalmadı :(

bilmiyorummm

.....
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
2.138
66
363
herkese hayırlı bayramlar öncelikle ...

eski konularımı okuyanlar benı tanır aslında nasıl bir insanla evlı oldugumu nasıl bır hayat yaşadıgımı ve neden boşanamdıgımı ...

artık tahammülüm kalmadı bu evliliğeee...

asla bir daha buraya konu açmayacagım için yemin etmiştim herkes fake sanıyor benı hikaye uydurdugumu dusunuyordu ...ama sıgınacak ,anlatacak kımsem yok..anneme anlatıyorum ,az öncede abimle konustum herkes herseyın farkında ama kımse elini taşın altına koymuyor ...

eşimee ,onunla aynı evde yaşamaya,yüzünü görmeye tahammulum yok ..yaptıgı hangı olayı anlatayım ..bi degıl ıkı degıl.. usandım artık.. duzeltmeye calısyorum derken ıyıce batıyorum..psikolojım ıyıce bozuldu.. kafayı yedım artık.. hayattan zevk almıyorum,yedıgımden,içtigimden hıcbırseyden tat almıyorum.. dünya boş gelıyor ...

boşanamıyorumda,, herkes başta babam ele-güne rezıl olmaktan korkuyorlar..herkes herseyın farkında oysa..
bu sene kpss gırdım,bir işim olursa bu evlılıgı bıtırmem daha kolay olur dedım..ayaklarımın uzerınde durursam kımse karısamaz dedım ama 66 almışım .. lise mezunuyum :(
Allah hayırlısını versın çalışamadım 2 ufak cocukla..aldıgım puan bu..

yanı kısacası araftayım.. ne yana dönsem olmuyorr.. bitmiyorr,bitiremiyorlar bu evlılıgı.. ve bıtıttirmiyorlar..

karman corman yazdım kusura bakmayın.. bana bırseyler söyelyın..çıldrımak uzereyım..ne yapsam duzelır demıcem artık düzelmesinide istemıyorum..
artık boşanmak ıstıyorum ama millet buyuk bır sepep istiyorlar bızde..ufak tefek seylerden boşanılmaz diye dusunuyorlar belliki.. halbukı yaşadıklarım biriktikcee deryaa oldu ve ben o deryada boğulmak üzereyimm :(

eğer gerçekten boşanmak ıstıyorsan elalem ne der
babam ne yapar dıye düşünmeyeceksın
en kolay yolu, tek çözüm bu

dığer konularını bılıyorum ve en mantıklısı bu
cesaretını toplamalısın başka yolu yok malesef

Yasadiklarini ayan beyan bilip takip ediyordum ama son zamanlarda iyi gibiydin...
Ya da oyle görünüyordun...
Gerçi iyi olmadıgını ben biliyordum... Hissediyordum.
En son aldatma olayını biraz deşsen? Yani o olaydan cok kolay mı sıyrıldı esın?
Baban bunu kaale almadı mı? Belki boşanmak icin sebebin olabilir bu...

kimse bir yuva yıkılsın istemez şu an tepkili olabilirler aama boşanınca aileniz arkanızda duracaktır.
benim 60 yaşındaki teyzem boşandı başta annemler tepki gösterdiler bu yaştan sonra boşanılır mı diye ama o kimseyi dinlemedi. şu an herkes alıştı duruma.

kimse bir yuva yıkılsın istemez şu an tepkili olabilirler aama boşanınca aileniz arkanızda duracaktır.
benim 60 yaşındaki teyzem boşandı başta annemler tepki gösterdiler bu yaştan sonra boşanılır mı diye ama o kimseyi dinlemedi. şu an herkes alıştı duruma.

bende istemem yuvam yıkılsın ama artık yok ne düzelecegı varr nedeee biteceğii..

Önceki konuları bilmiyorum, ama bu yazdığından ne kadar gergin ve karmakarışık olduğun belli oluyor. Ailen yuvanız yıkılmasın mantığındalardır tabi. sen kpss e girerek çok iyi yapmışsın, düşük puan alsan da önemli değil, seneye yeniden denersin. Bu sürede kendi ayakların üzerinde durabilmeyi planlamalısın bence, belediyenin kurslarına bile gitsen ön bilgi her şey için, kendi işin, veya en azından kendi paranı az buçuk bile kazanilirsen hem senin için daha kolay olur, hem de eğer gerçekten boşanacaksan sonrasında kendine olan güvenin daha kolay toparlanıp ve meşgalen olacağı içinde hayata dört elle sarılırsın. çocukların da varmış, onların da geleceğine katkın olur..

bu yazdıklarım tabi sadece işin maddi özgürlük, kocaya o anlamda bağımlı olmama kısmıyla ilgiliydi. Manevi olarak, senin her gün için için eridiğini ailen biliyorsa, sen boşanma kararını ciddi ciddi aldıktan sonra bir şekilde arkanda dururlar zaten.

Önceki konuları bilmediğim için daha fazla yorum yapamıyorum, bu başlığı takip edeceğim.

Eğer bukadar çıkmazdaysan başkasının ne düşündüğünün ne önemi varki.Sen mutlu olmayınca çocukların mutlumu olcak sanki?
Bence bir anne nekadar güler yüzlü mutlu olursa çocuklarınada yansır.Şuanda onlarada belki bu negatifliği yayıyorsundur.
Mutsuzsan bence bitirmelisin düşünme çocukların var onlarla mutlu ol ve seni destekleyen bir ailen var ise bence bu yükü taşıma daha fazla derim.
Allah yardımcın olsun canım benim illaki bitmesini istiyorsanda başkalarını düşünme.Onlar senin yaşadıklarını bilmiyor seninle bu zorluğu çekmiyor. sen sadece kendine zarar veriyorsun.
Rabbim yardım etsin içini ferahlatsın. Amin...

Yasadiklarini ayan beyan bilip takip ediyordum ama son zamanlarda iyi gibiydin...
Ya da oyle görünüyordun...
Gerçi iyi olmadıgını ben biliyordum... Hissediyordum.
En son aldatma olayını biraz deşsen? Yani o olaydan cok kolay mı sıyrıldı esın?
Baban bunu kaale almadı mı? Belki boşanmak icin sebebin olabilir bu...

aldatma olayındaa en ufak bır kanıt bile yok.. hatta salağım belkı ama günahını mı aldım acaba dıye biel dunuyorum ,kendımı yıyıp bıtırıyorum ..bu vebal altına gırmek istemıyorum cunku :(

hıc ıyı olmadım ben ,olamıyorum..tek başıma yaşamaktan bıktım,hani kısaca şunu söyleyeyim

dul kalsam yadırgamam zaten öyle yaşıyorum kendimce...

hapis yatsam hıcccc yadırgamam zaten 4 yıldır hapisteyım

el için evlilik olur mu hiç?bende boşanıyorum eşimden bir evlilik yürümüyorsa eğer yürümüyordur, kendini üzmenin sıkmanın hiçbir mantığı yok, ailende senin daha fazla üzülmeni istemez belli bir zamandan sonra , birşeyler düzelecek diye beklemek de sadece vakit kaybı ,3 günlük dünyada üzülmeye de değmiyor emin olun 2 çocukla hala mutlu olamadıysanız artık mutlu olmanız da çok zor ve sadece vakit kaybı bana kalırsa

Önceki konuları bilmiyorum, ama bu yazdığından ne kadar gergin ve karmakarışık olduğun belli oluyor. Ailen yuvanız yıkılmasın mantığındalardır tabi. sen kpss e girerek çok iyi yapmışsın, düşük puan alsan da önemli değil, seneye yeniden denersin. Bu sürede kendi ayakların üzerinde durabilmeyi planlamalısın bence, belediyenin kurslarına bile gitsen ön bilgi her şey için, kendi işin, veya en azından kendi paranı az buçuk bile kazanilirsen hem senin için daha kolay olur, hem de eğer gerçekten boşanacaksan sonrasında kendine olan güvenin daha kolay toparlanıp ve meşgalen olacağı içinde hayata dört elle sarılırsın. çocukların da varmış, onların da geleceğine katkın olur..

bu yazdıklarım tabi sadece işin maddi özgürlük, kocaya o anlamda bağımlı olmama kısmıyla ilgiliydi. Manevi olarak, senin her gün için için eridiğini ailen biliyorsa, sen boşanma kararını ciddi ciddi aldıktan sonra bir şekilde arkanda dururlar zaten.

Önceki konuları bilmediğim için daha fazla yorum yapamıyorum, bu başlığı takip edeceğim.

canım cok guzel dıyorsunda bu dedıklerının hiçbirine babam izin vermıyorr.. bilgisayar kursu vardı gondermedı ne işim varmıs ıkı cocukla :( annem çocuklara bakar...elımde sertıfıkam olsun en azından dedıysemde yok dedi.. annemde zaten cocuklara bakamam ,durmuyorlar dedi :( kımseden destek göremıyorum.. kpss bılee zor zekat gırdım :(

Eğer bukadar çıkmazdaysan başkasının ne düşündüğünün ne önemi varki.Sen mutlu olmayınca çocukların mutlumu olcak sanki?
Bence bir anne nekadar güler yüzlü mutlu olursa çocuklarınada yansır.Şuanda onlarada belki bu negatifliği yayıyorsundur.
Mutsuzsan bence bitirmelisin düşünme çocukların var onlarla mutlu ol ve seni destekleyen bir ailen var ise bence bu yükü taşıma daha fazla derim.
Allah yardımcın olsun canım benim illaki bitmesini istiyorsanda başkalarını düşünme.Onlar senin yaşadıklarını bilmiyor seninle bu zorluğu çekmiyor. sen sadece kendine zarar veriyorsun.
Rabbim yardım etsin içini ferahlatsın. Amin...

amin cok tesekkur ederım düşüncelerin için.. dedıklerın o kadar dogrukı.. ben mutsuzken cocuklarımda huzursuz oluyorlar.. ama bende insanım.. daha fazl huznumu saklayamaz oldum

Son düzenleme:
el için evlilik olur mu hiç?bende boşanıyorum eşimden bir evlilik yürümüyorsa eğer yürümüyordur, kendini üzmenin sıkmanın hiçbir mantığı yok, ailende senin daha fazla üzülmeni istemez belli bir zamandan sonra , birşeyler düzelecek diye beklemek de sadece vakit kaybı ,3 günlük dünyada üzülmeye de değmiyor emin olun 2 çocukla hala mutlu olamadıysanız artık mutlu olmanız da çok zor ve sadece vakit kaybı bana kalırsa

çok haklısın,sadece zaman kaybedıyorum .. gercekten çok mutsuzum yaa.. ben aklı başında bır ınsanım .. ne istedıgımı bılyıorum .. evet bu evlılık bittii.. dönüşü yok.. ama kımse arkamda degıl :50:

Sen Depresyondasin,

ve eger mutlu degilsen ve düzelecek bisey olacaginida düsünmüyorsan,bazen cekip gitmen daha yararli...

ama tabi ki kolay degil bu adimi atmak,hele ki cocuklarin var diye eminimki daha cok cekiniyorsun,belkide aileni vs bahane ediyorsun,sen onlarin seni kurtarmasini bekliyorsun..

ama yola cikmaya sen kendin karar vereceksin,ailen sana yaninda eslik eder bu zor yolda...ama zaman gectikce ne acilar unutulmuyor ki.

ne pismanliklar olmuyor ki...ilk önce kendini düsüneceksin,sonra zaten cocuklarin icin saglikli bir anne olabilirsin....

sil at kafandan o ne der bu ne der diye,unutma dört duvarda yasayan sensin,eger mutsuzsan sahiden.....bilemiyorum ayrilik hep zordur.......

evet anladım, ailen ne zaman sana sahip çıkarsa o zaman dik durmayı başaracaksın, benimkilerde ilk başta idare etmem gerektiğini söylüyorlardı ama daha sonra onlarda herşeyi gördü ve şimdi yanımdalar şükürler olsun yoksa bende zor toparlanırdım , ailen çocukları düşündüğü için böyle yapıyor olabilir ama zaman herşeyi yola koyacaktır emin ol

Sen Depresyondasin,

ve eger mutlu degilsen ve düzelecek bisey olacaginida düsünmüyorsan,bazen cekip gitmen daha yararli...

ama tabi ki kolay degil bu adimi atmak,hele ki cocuklarin var diye eminimki daha cok cekiniyorsun,belkide aileni vs bahane ediyorsun,sen onlarin seni kurtarmasini bekliyorsun..

ama yola cikmaya sen kendin karar vereceksin,ailen sana yaninda eslik eder bu zor yolda...ama zaman gectikce ne acilar unutulmuyor ki.

ne pismanliklar olmuyor ki...ilk önce kendini düsüneceksin,sonra zaten cocuklarin icin saglikli bir anne olabilirsin....

sil at kafandan o ne der bu ne der diye,unutma dört duvarda yasayan sensin,eger mutsuzsan sahiden.....bilemiyorum ayrilik hep zordur.......

canım ben zaten hep kararlıydım ,bir kaç kezde dile getırdım ama dedııgm gıbı o deliyse sen aklıllı ol,yok ele güne rezıl etmeyın ,başım dik yürüyemeyecekmıyım ben vs hep sıtem yandılar bana.. yaşadıgım herseyınde farkındalarr..asıl zoruma bu gıdıyorr benim ..bildiklerı halde kılları kıpırdamıyorr

evet anladım, ailen ne zaman sana sahip çıkarsa o zaman dik durmayı başaracaksın, benimkilerde ilk başta idare etmem gerektiğini söylüyorlardı ama daha sonra onlarda herşeyi gördü ve şimdi yanımdalar şükürler olsun yoksa bende zor toparlanırdım , ailen çocukları düşündüğü için böyle yapıyor olabilir ama zaman herşeyi yola koyacaktır emin ol

yaa aslında ailem arkamdalarda işte akraba evlılıgı oldugu ıcın babam kardeının yuzune bakamazmış,aile ne dermış sonraa.. hanı ben kız evladımyaaa nedensee bunu yuzume vuruyorlar her defasında.. yok erkege bıse olmazmıs ama kadının adı cıkarmıs bılmem nee.. bıktım usandım artık yaa :(

canım zor bir durum gerçekten de allah yardımcın olsun, yanlış düşünüyorlar kızın namusu varda erkeğin yok mu:(:(:( ama inşallah en kısa sürede atlatırsın, kim boşanmak için evlenir ki?ama herşey insanlar için bizde bilemezdik başımıza bunların geleceğini :(:( annen ne düşünüyor bu konuda

aldatma olayındaa en ufak bır kanıt bile yok.. hatta salağım belkı ama günahını mı aldım acaba dıye biel dunuyorum ,kendımı yıyıp bıtırıyorum ..bu vebal altına gırmek istemıyorum cunku :(

hıc ıyı olmadım ben ,olamıyorum..tek başıma yaşamaktan bıktım,hani kısaca şunu söyleyeyim

dul kalsam yadırgamam zaten öyle yaşıyorum kendimce...

hapis yatsam hıcccc yadırgamam zaten 4 yıldır hapisteyım

İyi niyetli davranmaktan vazgeç lütfen...
Sana şiddet uyguladığını baban bilmiyor mu?
Bunu öne sürsen?
Elinde oyle kanıt var ki, sen kullanmayı bilmiyorsun sanırım...
Şiddet var, aldatma var, eve getirdiği parayı sizden kaçırmak var... Geçimsizlik ve sinir zaten var.
Bunlardan başka ne gibi kanıt bekliyorlar ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım zor bir durum gerçekten de allah yardımcın olsun, yanlış düşünüyorlar kızın namusu varda erkeğin yok mu:(:(:( ama inşallah en kısa sürede atlatırsın, kim boşanmak için evlenir ki?ama herşey insanlar için bizde bilemezdik başımıza bunların geleceğini :(:( annen ne düşünüyor bu konuda

annem ne yapsın o da arada kaldı ama nasıl desem hem istiyorr kapım acık dıyor.. hemde baktıkı iş ciddiye bınıyorr.barıştırmaya calısıyor oda aynen.. sanki istemıyor gıbı hıssetmeye başladım .. bunu bırazcıkta bellı etmeye başladı.. cocuklarım kızıyorr,durmuyorlar falan dıyee sitemlenıyor.. en ufak bıseye sınırlenıyor bızım hakkımızda.. az bişe aşagıya annemlere ınsek cocuklar bır yerı karıştıracaklar dıye ödüm kopuyorr.. bişeye elleseler annem kısyorr.. bagırıyorr :( temellı gelsem herhalde evden kovarr :14:

canım gerçekten durumuna üzüldüm ama bu adamı da çekemezsin ki ne deyim :(:( allah yardımcın olsun , keşke işin olsa çalışsan kendi evini açsan o zaman daha farklı olabilir herşey :(

Back
X