artık bu evliliğe tahammülüm kalmadı :(

Bu konularda kesin yargılardan kaçınan biriyim
Ancak eski konularının hemen hepsini bilen biri olduğumdan
Bu kez de birşey yapamayacaksın gibi Ebru..

Lütfen ellerini başının arasına al ve düşün..
Ben kimim ? Niye dünyaya geldim? diye..
Sen kulların ( babanın veya eşinin ) kölesi değilsin, sadece Allah'ın kulusun..
Kendi iraden ve aklın var, herşeyden önemlisi 2 evladın var.. Başkaları için yaşamaktan vazgeç artık.. Kocaman kadınsın, annesin sen..
Babam kızar boşanamam, eşim kızar çalışamam da ne demek ya hala ?

Onu bunu düşünmekten , ne zaman sıra sana ve çocuklarına gelecek ?
Kimseden izin almana gerek yok..
Çalışmak mı istiyorsun , git başvurularda bulun ve çalış.. Hepimiz memur değiliz sonuçta ? Kpss olmadı diye evde oturmaya devam etme..
Boşanmak mı istiyorsun , git bir avukat bul ve boşan..

Buradan söyleyebileceklerimiz bu kadar..
Depresyonda mısın ? Git bi doktora..

Herşeyin çözümü var yeter ki silkelen kalk ve bilgisayar başında yaralarına merhem aramaktan başka birşeyler yap..

Birkere kusura bakma ama çok çelişkili saçma konuşuyorsun!

1. Baban seni doğrar ama çocukları devlete vermeni istemez diyorsun keser diyorsun ama onlarda destek falan olmuyor diyorsun bu ne diyet bu ne lahana turşusu bende senin erkek olduğunu bizimle kafa bulduğunu düşünmeye başladım.

2. Mümkün değil böyle bir aile modeli olamaz seni annende babanda kocanda sevmiyor sık kafana kurtul :S Böyle absürd çelişkili hikaye yazma. Kocaman kadınsın eğer bizi keklemiyorsan babana diyemiyormusun veya diyemeyecekmisin sizin benim çocuklarıma bakacak durumunuz yok devlete vericem bu evlilik gitmiyor kimse ali kesen baş boğan değil bu memlekette.

3. Doğrar keser nedir sen ****************** değilsinki sen durumunu izah ediceksin fayda görmüyorsan ailenden kararını alacaksın.

Tabi bir erkek olup bizi kekleme ihtimalinde yüksek!
[/QUOTE

öncelikle duygu ve düşünceleriniz için tesekkur ederım ve saygı duyarım.. kesinliklee erkek degılım evlatlarımın üstüne yemın ederımkı kadınım.. ve bu yasadıklarımın hepsı dogru..ha ınanamayabılırsınız zaten bu yuzden asla bır daha konu açmayacagım dıye yemınler etmıstım ama dayanamadım sıgınacak bır limanım bile yok diye buraya derdımı anlattım bir nevı ıcımı döktum..tavsıyelerınıze uydum elımden geldıgı kadar hatta fazlasıylaa..ama yaşayan bılırr iştee konuşması cok kolay.. ama yınede saygı duyuyorum dıyecek baskada sözüm yok..

Bu konularda kesin yargılardan kaçınan biriyim
Ancak eski konularının hemen hepsini bilen biri olduğumdan
Bu kez de birşey yapamayacaksın gibi Ebru..

Lütfen ellerini başının arasına al ve düşün..
Ben kimim ? Niye dünyaya geldim? diye..
Sen kulların ( babanın veya eşinin ) kölesi değilsin, sadece Allah'ın kulusun..
Kendi iraden ve aklın var, herşeyden önemlisi 2 evladın var.. Başkaları için yaşamaktan vazgeç artık.. Kocaman kadınsın, annesin sen..
Babam kızar boşanamam, eşim kızar çalışamam da ne demek ya hala ?

Onu bunu düşünmekten , ne zaman sıra sana ve çocuklarına gelecek ?
Kimseden izin almana gerek yok..
Çalışmak mı istiyorsun , git başvurularda bulun ve çalış.. Hepimiz memur değiliz sonuçta ? Kpss olmadı diye evde oturmaya devam etme..
Boşanmak mı istiyorsun , git bir avukat bul ve boşan..

Buradan söyleyebileceklerimiz bu kadar..
Depresyonda mısın ? Git bi doktora..

Herşeyin çözümü var yeter ki silkelen kalk ve bilgisayar başında yaralarına merhem aramaktan başka birşeyler yap..

evet ben kendı kararlarımı verebılecek yastayım ve hep bu yasıma kadar ben bunun mücadelesını verdım..sussaydım daha cok ezılırdım.. yıne azda olsa karsılık verıyorum herkese haddımı aşmadan.. buradan gıdıyoruz ınsallah eşimin aklına gırdım bır şekilde artık kurtuluyorum başka memlekete tasınıcam.. yeter dedım ..ya bu yuva kurtulacak ıkı evledım için yada bitecek.. ben kurtarma yoluna gıdıyorum ..ha bu kadar mutsuzsun ,boşanmak istiyordun en oldu şimdi diceksin..2 evladım varr benimm.onların babasız buyumesını ıstemıyorum evaltalrına karsı ıyı bır ınsana keza bana karsıda öle ama ailesının ve benım ailemın doldurusuna gelıyor vee hergun kavga edıyorz.. buralardan gıdersem belkı huzuru mutlulugu bulurum..birde böyle denıcem.. son care son kurtulus.. yokta bıtecek başka yolu yok

evet ben kendı kararlarımı verebılecek yastayım ve hep bu yasıma kadar ben bunun mücadelesını verdım..sussaydım daha cok ezılırdım.. yıne azda olsa karsılık verıyorum herkese haddımı aşmadan.. buradan gıdıyoruz ınsallah eşimin aklına gırdım bır şekilde artık kurtuluyorum başka memlekete tasınıcam.. yeter dedım ..ya bu yuva kurtulacak ıkı evledım için yada bitecek.. ben kurtarma yoluna gıdıyorum ..ha bu kadar mutsuzsun ,boşanmak istiyordun en oldu şimdi diceksin..2 evladım varr benimm.onların babasız buyumesını ıstemıyorum evaltalrına karsı ıyı bır ınsana keza bana karsıda öle ama ailesının ve benım ailemın doldurusuna gelıyor vee hergun kavga edıyorz.. buralardan gıdersem belkı huzuru mutlulugu bulurum..birde böyle denıcem.. son care son kurtulus.. yokta bıtecek başka yolu yok

Umarım bu kez istediğin şekilde olur sonuç

Sorun sadece ailelerse elbette uzağa yerleşmek mantıklı bir alternatif olur

Ancak hangi memlekete giderseniz gidin eşiniz sadık olmayacaksa yine olmaz, bir memleketin kızlarına bağlı değil bu durum yani eşinizin evli olduğunu algılayıp ona göre hareket etmesiyle orantılı bir durum

Sizin ve çocuklarınızın hakkında hayırlısı olur inşallah..

Ebrucum kimse elini taşın altına koymuyor diyorsun ama sanki en başta sen koymuyor gibisin. Madem başka bir şehire gidiyorsunuz umarım orada cok mutlu olursun hersey düzelir. Ha oldu ki düzelmedi sıkma canını. Cesaretli ol. Çocuk çocuk çocuk nereye kadar bu ortamda büyürken cok mu mutlu olacak sanki. Ben küçükken annemle babam boşansada bu işkence bitse artık derdim. Çocukların da böyle olmasın.

herşey çocuklar için bide öyle dene. ama gittiğin yerde yine kendine bi iş bak. para herşey demek değil ama yinede çok şey demek. hele eşinizle aralarınızda sorunlar yaşıyorsanız, anne bakmıyorsa bakıcı falan ayarla iyi bi iş bulursun belki.

Back
X