- Konu Sahibi eylul_pinar
Cesaretini ve gücünü tebrik ediyorum canım.Allah yardımcın olsun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar çok şükür dilekçemi verdim bugün.hastaneden de ameliyat günü aldım.eşimede söyledim dava açtığımı.tabi tehditler başladı hemen.ben çocuğumu alırım yok sonuçlarına katlanırsın bilmemne ama inanın artık hiç umrumda değil.herekesede çok teşekkür ederim destekleriniz için.
canım dün önceki ameliyatları olduğum hastaneye gittim.orda ameliyat olmak istemediğimi yazmıştım burda.çünkü damağımda delik kalmasıda bu deliğin kapanmamasıda o hastanedeki doktorlar sayesindeydi.ben o hastaneden raporumu alıp o raporla başka hastaneye gidecektim.çünkü hangi hastaneye gitsem eski ameliyat raporunu istiyolardı.neyse sadede gelelim.hastanedeki beni ameliyat edenlerin hocası olan doktor raporu imzalamak için geldi.ama raporu alıp başka hastaneye gideceğimide anlamıştı.bana dediki gitme başka bir hastaneye bize son defa güven.ameliyatını ben yapıcam bu defa ve %90 kapanıcak dedi.garanti veriyorum dedi.alma raporu dedi.elime zorla ameliyat günü tutuşturdu.kafam çok karıtı tabi ama bilmiyorum belki gelmem siz raporumu verin yinede dedim.raporumu aldım fakat eşmin malesef bana hiçbir hayrı olmadığı için başka bir hastaneye gidemiyorum.o hastanede olucam yine ameliyatımı.başka çaremde yok zaten.teşekkür ederim ilginiz desteğiniz için arkadaşlar..çok sevindim cnm senin adına mutlu ol inş...
sağlık durumun nedir?
inşallah canım inşallah...umarım herşey güzel olur dediğin gibi..çok teşekkür ederim.Aynı saatlerde giremiyoruz nete, senin akşam yazdıklarını ben sabah okuyorum. Hayırlısı olsun. Umarım artık güzel günlere attığın ilk adımdır bu. Maddi destek istemiyorsun ve bu konuda yazdığın mesajda da kendinden başkasını da ne kadar ince düşündüğün ne kadar akıllı bir kadın olduğun belli oldu zaten. Gene de elimizden gelen birşey olursa en azından manevi anlamda bile olsa haber ver.
Kızınla çok güzel bür hayat bekliyor sizi. Önce sağlık ve huzur sonra gelecek güzel günler.
canım dün önceki ameliyatları olduğum hastaneye gittim.orda ameliyat olmak istemediğimi yazmıştım burda.çünkü damağımda delik kalmasıda bu deliğin kapanmamasıda o hastanedeki doktorlar sayesindeydi.ben o hastaneden raporumu alıp o raporla başka hastaneye gidecektim.çünkü hangi hastaneye gitsem eski ameliyat raporunu istiyolardı.neyse sadede gelelim.hastanedeki beni ameliyat edenlerin hocası olan doktor raporu imzalamak için geldi.ama raporu alıp başka hastaneye gideceğimide anlamıştı.bana dediki gitme başka bir hastaneye bize son defa güven.ameliyatını ben yapıcam bu defa ve %90 kapanıcak dedi.garanti veriyorum dedi.alma raporu dedi.elime zorla ameliyat günü tutuşturdu.kafam çok karıtı tabi ama bilmiyorum belki gelmem siz raporumu verin yinede dedim.raporumu aldım fakat eşmin malesef bana hiçbir hayrı olmadığı için başka bir hastaneye gidemiyorum.o hastanede olucam yine ameliyatımı.başka çaremde yok zaten.teşekkür ederim ilginiz desteğiniz için arkadaşlar..
Böyle güçlü ve kararlı kadınlar gerekli bize. Aciziyet duygusunu yenebildin mi neler yapılabiliyormuş. Örnek olsun şiddet görüp evliliğini devam ettirenlere.
canım okurken allah sana sabır versin diye dua ettim bol bol. ya bu durumda sana destek olacağına bide yaptıklarına bak. eşine ben insan diyemeyeceğim o kesin. ama kızın için yaşamalısın ve güçlü olmalısın. düşünsene Allah korusun sana bişey olsa öyle bir babanın elinde ne yapacak. öncelikle moralini yüksek tutmaya çalış. biliyosun bu tür hastalıklarda moral en büyük ilaç. kızınla vakit geçir bol bol. eşinide yok say ve elinden geldiğince yaptığı hataları görmezden gel. çünkü eşinin adam olacağı yok bari sen canını sıkıpta sağlığından iyice olma. ha bu arada bence üniversitedeki hocalrlada görüşüp durmunu anlatırsan sana yardımcı olurlar. doktorlarımız bu işi sadece para için yapmıyolar.eğer ellerinden bişey gelirse yardımcı olabilirler.
canım ameliyatta damağımın sağlam kısmın ı alıp delik olan yere yama yapıyorlar..sonrasında 10 gün yatış var ama kızım olduğu için ben hep 1,2 günde çıktım.1 aya yakın hiçbişe yiyemiyorum.çok zayıflıyorum hatta açlıktan tabi bide kızıma bakmak zorunda olduğumdan bazen baygınlık bile geçiriyorum.ağrılardan uyuyamıyorum ve sabah 2 akşam 2 iğne vurunuyorum.çok zor bir ameliyat.vücuttaki hiç bir yere benzemiyor yani.ama alıştım.şu delik kapansında başka bişey istemiyorum inanki.acısınada dayanırım.onca acıyı çekip birde üstüne kapanmamış delik görünce bunalıma giriyor insan.günlerce ağlamıştım bi önceki ameliyatımda.Sağlık sorunun hakkında birşey diyemiyorum konunun uzmanı olmadığım için ama nasıl içine sinecekse öyle yaptır. İyice sor herşeyi içine sinsin. Peki nasıl bir ameliyat bu? Yani ne kadar sürüyor, sonrasında kaç gün hastanede kalıyorsun?
canım o kendine çok iyi bakıyor.bi defa gözüne çapak kaçmıştı.10 tane hastane dolaştı.iki gün işe gitmedi.derdi benimle onun.insafsızlığı bana.bende ona diyorum sende bi gün birinin insafına düşersin diye..Çok geçmiş olsun öncelikle inşallah biter bu sıkıntıların da rahata erersin eşinede akıl fikir versin rabbim böyle bir zamanda senin yanında olmuyor ya onun başınada gelse böyle birşey ne yapardı acaba merak ediyorum .
Mücadeleni sakın bırakma arkadaşım bak epimiz sana destek olmaya çalışıyoruz burada moarlinida sakın bozma iyileşeceksin ben inanıyorum buna a.s.
canım o kendine çok iyi bakıyor.bi defa gözüne çapak kaçmıştı.10 tane hastane dolaştı.iki gün işe gitmedi.derdi benimle onun.insafsızlığı bana.bende ona diyorum sende bi gün birinin insafına düşersin diye..
canım ameliyatta damağımın sağlam kısmın ı alıp delik olan yere yama yapıyorlar..sonrasında 10 gün yatış var ama kızım olduğu için ben hep 1,2 günde çıktım.1 aya yakın hiçbişe yiyemiyorum.çok zayıflıyorum hatta açlıktan tabi bide kızıma bakmak zorunda olduğumdan bazen baygınlık bile geçiriyorum.ağrılardan uyuyamıyorum ve sabah 2 akşam 2 iğne vurunuyorum.çok zor bir ameliyat.vücuttaki hiç bir yere benzemiyor yani.ama alıştım.şu delik kapansında başka bişey istemiyorum inanki.acısınada dayanırım.onca acıyı çekip birde üstüne kapanmamış delik görünce bunalıma giriyor insan.günlerce ağlamıştım bi önceki ameliyatımda.
Bak bu da iyi fikir. Ama üniversitede özel muayene randevusu almadan hocayla nasıl görüşecek? Sen sağlıkçısın sanırım Alisim, bu konuda bir yol gösterebilir misin?
ben hemşireyim canım. istanbulda sistem nasıl bilmiyorum çünkü çok karışık bir şehir. çünkü kalabalık. ama şu kadarını söyleyeyim doktor öyle doktor arkadaşlarım varki gerçekten ilaç parası cebinde yoksa doktor arkadaşım cebinden vermiştir. yani dediğim gibi onlarda sırf para için yapmıyolar. bizim halkımız malesef doktorları öcü gibi görüyor. bir o kadar da ulaşılmaz. halbuki doktorunu araştırıp hangisi bu dalda iyiyse, çal kapısını güzelce derdini, sorunlarını anlata ve yardım istediğini söyle. eğer samimi bulyolarsa ellerinden geleni yapıyolar emin ol buna. bana soracak olursan ameliyat olmak istediğin doktorla özel görüş. gerekirse randevu alamazsan bile muayeneler bittikten sonra bekle bi 5 dakikanızı alabilrimiyim de ve sorunların güzelce anlat.eminim san çözüm bulacaklardır.
canım 15 güne kadar tebligat gelir ama mahkeme tarihi 3 ayı bulur dediler.ameliyatımda 3 martta.tebligat ya gelmiş yada geleck olur heralde.benim korkumda tebligat ben hastanedeyken falan gelirse eşim çocuğumu çok rahat alıp kaçırabilir.ben ameliyat olmadan önce gelirse tebligat ameliyattan döndükten sonra göstericem ona.tebligat gelene kadar burda eşimin evindeyim canım bide eşim boşanma işini ciddiye almadığı için bir türlü konuşamadık ama tebligatı görünce ciddiye alacak ve bi çözüm bulucam umuyorum.boşanana kadar teyzemde falan kalıp sonrasındada başımın çaresine bakmayı düşünüyorum.Tekrar geçmiş olsun. Sana kötü anılarını hatırlatmak ya da tatsız konuları yazdırmak için sormadım. Acaba iyileşme sürecinde kızına bakma konusunda filan sıkıntı oluyorsa bir çözüm üretebilir miyiz ortak akılla diye sordum. Şimdi dilekçeni verdin son tahlilde, gün verdiler mi? Ameliyat günü ne zaman? İkisi yakın tarihlere denk gelir mi? Bir de eşinle aynı evde kalmaya devam edecek misin? Bu ayrıntılar konusunda kafanda soru işareti varsa konuşup birşeyler düşünelim.