Ben guzel bi semtte oturuyodum sonra tasindim 1 yil sonra evime geri dondum ama 1 yilda resmen evrim gecirmis olabilir evin cevresi.
Aracimi cizen mi istersiniz okuz trene bakar gibi bakan mi?
Bugun ben yolun ortasinda hizli akan bi trafikte olmasam cingar cikarabilirdim.bi anne kiz yuruyorlar yolda.kiz kucuk daha orataokul,lise en fazla.uzerinde kizin sort var ama kisa da degil oladabilir ayrica da hani bakilacak oyle wouw bi durum yok alalade bi kiz uzun bacakli sarisin vs degil dikkat ceken bisi de yok yani.yasli basli amca kafasinda siyah sac kalmamis.anneyle kizin yanindan gecti 3 adim atti dondu kizin arkasindan bacaklarina bakmaya basladi anne kiz arkasi donuk gormuyo tabi.yol kenari durduramadim da araci dikiz aynasindan bakiyorum ben yolun sonuna geldim hala bakiyo sapik.ya delirdimmmmm
Sonra bankaya girdim iki tane ayi diyecegim artik oturuyoruz orada sira bekliyoruz bireysel islemler numara yok herkes sirasini biliyo.geldiler musteri temsilcisinin onunde dikiliyolar kadin islem yapiyo.adam oturun siranizi bekleyin dedi.oturdular neyse kadinin isi bitti sira bende bi adam daha geldi o sirada sadece bisi sormam.mumkun mu islem yapmayacagim dedi tabi dedim bu ikisi hooooop sira bizim diye bagirdi benim salterler bi atti.sira benim beyefendi dedim.peki sizin olsun dedi ya hu benim zaten

tamam hanimefendi sorun yok size veriyorum sirayi dedi

ya ben deliriyorum artik her yer mi boyle burasi mi boyle oldu nereye tasinayim