artık bu son günlük olsun.. yeni bir ben için..

123gozde321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
49
10
48
İzmir
ahhhh ahhh şu kilolar yokmuuu.... başla başla diyete spora 2 3 kilo verince bırak fazlasını geri al...haşimato troidi inslin drenci pcos derken biraz daha kat üstüne... sonra bi bakmışımki seneler içinde 117 kilo olmuşum... kocanın seni kırmasın diye hala beğenme numarası yapmasına mı yanarsın , sülalesinin kiloluyum die sayıp sövmesine mi... yoksa aynaya bakıp bakıp öyle içten içe depresyona girmene mi...

yeter artık dayanamıyorum diyip başladım bakalım hayırlısı... pes etmemem lazım.. kendimi geçtim bebeğim için.. bnimde bir bebeğim olsun artık!!!!! 5 senelik evliyim 23 yaşındayım. eşimle ilk tanıştığımda 60larlaydım... sonum felaket..bu kez olmaz bu kez başarmam lazım..

27.08.2014.....117

Günlügün hayırlı olsun canım.Umarım basarırsın.Takipteyim :)

teşekkür ederim canım. umarım... umarım bu kez başarırım başarmalıyım..
Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz kurtulalım şu kilolardan

o konuşanlara laflarını bir bir yedirirsin canım hiç şüphen olmasın:KK19:
nikini okuyunca cidden beni gülümsetti o 3 aptalı hiç unutamıcam :) çok iyiydi..inş canım o konuşanlara lafları bi yedirsem gari ölsemde gam yemicem.. destekleriniz için tşkkrler

gelelim dünkü yediklerime... alında içtiklerime demeliyim sıcaktan boyna bişiler içtim yemek bile yiyemedim...

dün toplamda 3 kase cacık içtim gel git .. 1kase (200 gr) 85 kal imiş yani cacıktan 255 kal aldım :)
100 gr karpuz soğuk soğuk güzel gitti ve yalnızca 30 kal
toplamda gel git 500 ml ice tea içtim oda 217 kal
2 bardak soğuk soğuk süt içtim 242 kal
3 bardakta nescafe bol sütlü köpuklu tanesi 61 kal den 183 kal

yani toplamda 927 kal ile günü kapadım...

spor olarakta yarım saat yürüyüş 150 kal
1 saat bisiklet 500 kal

istedikten sonra başarmak kolay daha yaşın da genç yani metabolizman hızlı normal yeme alışkanlıklarını biraz değiştirip birazda hareketlerini çoğaltırsan olur bence ben 7 kilo verdim ama durdu( yemeği pek azaltamıyorum ) yaşım da 38 olduğu için metabolizma yavaşladı tabi bide oturarak çalışıyorum ama genede azimliyim birkaç kilo daha vericem sanada tavsiye edrim bırakma etrafındaki insanlar için diğil kendin için

niyet etmek ve başlamak işin yarısıydı. sen halletmışsın zor kısmı. inşallah bundan sonrası cok daha güzel olacaktır. uc hanelılerde kılonun olmasının tek artısı daha cok kılo verıp dıyete daha sıkı sarılmaktır. ınsallah sen de ben de güzel baslangıclar yapıp ıstedıgımız hedeflere ulasabılırız. kolay gelsın tatlım

Back
X