artık buna katlanamıyorum

izland

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
35
0
6
35
Bursa
arkadaşlar benim annem çok sinirli. çok yaramaz iki kardeşim var ve onlarla baş etmemi istiyor ben de çocuklara tahammül edemeyen, onlarla uzun süre zaman geçiremeyen biriyim.
sözümü tatlı dille dinletmeyi bilmiyorum.
annem de onların yükünü biraz almamı ve rahatlamayı istiyor ona ben de yardımcı olmak istiyorum fakat kendimi çok zorluyorum.
bu zamana kadar çok kavga ettik her zaman her şeyi çok deşerdi ben erkek giyimden kıyafet almak istediğmde bile erkek arkadaşına mı alıyorsun,beni mi kandırıyorsun diye kızardı ve çıkardık mağazadan onun dışında çocukların yükünü tekrar hatırlatmak istiyorum.
demek istediğim acaba bana önerebileceğiniz bi sakinleştirici var mı.(özelden) meyvesuyuna ya da çayına katabileceğim.
doktora gitmeyi öneriyorum kabul etmiyor ben de kesinlikle yan etkisi onu zor duruma sokmayacak bi ilaç arıyorum.
lütfen yadırgamayın yerimde olmayı istemezdiniz sadece ailemle iyi geçinmek istiyorum
kardeşlerim içinse benim kullanabileceğim bi telkin dosyası yardımcı olabilir.

Son düzenleme:
ilaçlar öyle kafana göre alıp kullanacağın şeyler değil Allah korusun annene birşey olursa? Ilaçlar görüldüğü kadar masum şeyler değil maalesef bilinçsiz kullanılan ilaçlar ölüme götürüyor insanları. Ilaç kullanımında böbrek ve karaciğer çok zarar görüyor o yüzden Sakin öyle birşey Yapma. Umarım başka bir yol bulabilirsin

Son düzenleme:
biliyorum biliyorum... ama gerçekten artık başvurduğum son çözüm bu elimden gelen her şeyi yaptım.
bana kalsa çeker gider başka yerde yaşarım.
babam desen her şeyimi kontrol eder çok iyi biridir ama elimde telefon ya da bilgisayar görünce kankammış gibi sanki her şeyi merak ediyor şifrelerimi patlatıyor ben bu kadar güvensizlik yaratacak ne yaptım bilmiyorum bu kadar sıkılmak üzüyor beni
her şeyi geçtim o iki yaramaz veletten çıkıyor her şey o kadar yaramazlar ki onlar olmasa ortam pamuk gibi olucak annem de bana kızmıycak.
18 yaşındayım gerçekten artık bunaldım bi çare arıyorum doktora danışıcak vakit ve halim yok....

arkadaşlar benim annem çok sinirli. çok yaramaz iki kardeşim var ve onlarla baş etmemi istiyor ben de çocuklara tahammül edemeyen, onlarla uzun süre zaman geçiremeyen biriyim.
sözümü tatlı dille dinletmeyi bilmiyorum.
annem de onların yükünü biraz almamı ve rahatlamayı istiyor ona ben de yardımcı olmak istiyorum fakat kendimi çok zorluyorum.
bu zamana kadar çok kavga ettik her zaman her şeyi çok deşerdi ben erkek giyimden kıyafet almak istediğmde bile erkek arkadaşına mı alıyorsun,beni mi kandırıyorsun diye kızardı ve çıkardık mağazadan onun dışında çocukların yükünü tekrar hatırlatmak istiyorum.
demek istediğim acaba bana önerebileceğiniz bi sakinleştirici var mı.(özelden) meyvesuyuna ya da çayına katabileceğim.
doktora gitmeyi öneriyorum kabul etmiyor ben de kesinlikle yan etkisi onu zor duruma sokmayacak bi ilaç arıyorum.
lütfen yadırgamayın yerimde olmayı istemezdiniz sadece ailemle iyi geçinmek istiyorum
kardeşlerim içinse benim kullanabileceğim bi telkin dosyası yardımcı olabilir.

izlandcım, sorun sende değil bence, annende. anneni psikoloğa götürmeye ikna et. sen sakın ilaç kullanma, sakınnnnnnnnnn, ben de kullanmıştım ve en büyük hatayı yapmaşım, belli bir zaman sonra anlıyorsun, sakın kullanma, üstelik öyle eş dost tavsiyesiyle hiç hiç kullanma, anneni ikna edemezsen kendin git ve ne yapılması gerektiğini öğren canım, yaşadığın yere göre sana tavsiyede bulunabiliriz

Back
X