- 29 Ağustos 2015
- 240
- 148
- 103
- Konu Sahibi Yengecburcu95
erhaba arkadslar bunu paylasmam ne kadar dogru bilmiyorum, ama inanin konusacak kimsem olmadigi icin yaziyorum.
Eşimle mutlu bir evlilik yaşantimiz var, anlasabiliyoruz. Fakat is cinsellige geldigi zaman esimde sertlesme problemide yok aslinda ama hemen aninda birlesmek istiyor. Ona defalarca anlattim, oncesinde uzun bir sevisme yasayalim ben de istek duyayim , vajinal sivim gelsin canim yanmasin diye ama...
Yok sanki cocuk kandiriyor dakika tutsan 2 dakika sevisiyor sonra hemen birlesmek istiyor
ve ben aci duyuyorum. Bu seferde sinirlenip arkasini donuyor. Noldu diyorum canin yandi biraktim bende diyor ve uyuyor. Napmam gerekiyor bilmiyorum
. Dertlesmek istedim sadece. Acaba benim gibi boyle bir problem yasayan varmi?
Eşimle mutlu bir evlilik yaşantimiz var, anlasabiliyoruz. Fakat is cinsellige geldigi zaman esimde sertlesme problemide yok aslinda ama hemen aninda birlesmek istiyor. Ona defalarca anlattim, oncesinde uzun bir sevisme yasayalim ben de istek duyayim , vajinal sivim gelsin canim yanmasin diye ama...
Yok sanki cocuk kandiriyor dakika tutsan 2 dakika sevisiyor sonra hemen birlesmek istiyor