• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık çekilmez biri oldum:(

CadiKazani

pure love
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
6.796
2.197
373
slmlar aslında benim derdim kendimle nedenini bilmediğim ve kendime hakim olamadan yaptığım şeyler sevdiğim insanıda sonunda çileden çıkardım şöyle bahsediyim kıskanmam artık öyle boyutlara geldiki çıldırıorum kendime hakim olamıorum yaklaşık 4 yıldır tanıdığım biriyle beraberim evlenme kararı aldık askere gidip geldikten sonra resmiyete dökülcek herşey yaşlarımız 25 ikimizinde onu okadar çok kıskanıorum msjlarıma 2 dk ge cevap versin bişeyler yaptı zannediorum aslında hiç öyle biri deil beni çok sevio benim için ailesini bile silmeye razı ben evlenip boşandım die ailesi beni istemio dün olan olayı anlatıyım bana aşkım çok yorgunum biraz dinlenicem uykuya dalabilirim yazmış bende tamam dedim sonra aşkım bende yatıcam dedim uykusunda yazmış hatırlamıo bitanem yazmış ama geriye dalmış bende bana iyi geceler msjı atmadı die sabah günaydın falan yazmadım daha kendini savunma fırsatı vermeden teli kapadım iş yerimden aradı artık şizofren oldun neyapmaya çalışıosun diye çok bağırdı ve ilk kez bu kadar çok kızdı ama elimde deil hep beni aldattığını düşünüorum bu düşünceyi kafamdan çıkaramıorum acaba gerçekten şizofrenmi oldum lütfen yardım edin kafamdan bu düşünceyi nasıl silicem çok zarar veriorum hem kendime hem ona acı çektiriom:14:

valla ona şizofren denmiyo. Çok abartmışsın ya, iyi geceler mesajı gerçekten çekmemişte olabilir bu bu kadar olay yapılır mı
sanırım sağlıklı düşünemiyorun samimiyetimle bi doktora gitmeni tavsiye ediyorum hem kendin için hemd sevgilini gerçekten seviyorsan onun için, ilişkiniz için...
yoksa evlenince nolur tahmin bile edemiyorum
ama sorunun farkında olman çok güzel en azından

hhmmm, cok iyi anliyorum seni, bende öyle oldum esimle evlenmeden önce.
anladigim kadariyla bosuna kizmissin, adam demis sana zaten uykuya dalabilirm, daha ne istiyon canim :34:
bence bi oturun ve konusun kavga etmeden, sende baska bi sey var sanki ondan cikartiyosun.
ailesi seni istemedi icin etkilenmis olabilirmisin

valla ona şizofren denmiyo. Çok abartmışsın ya, iyi geceler mesajı gerçekten çekmemişte olabilir bu bu kadar olay yapılır mı
sanırım sağlıklı düşünemiyorun samimiyetimle bi doktora gitmeni tavsiye ediyorum hem kendin için hemd sevgilini gerçekten seviyorsan onun için, ilişkiniz için...
yoksa evlenince nolur tahmin bile edemiyorum
ama sorunun farkında olman çok güzel en azından

evet sorun bende farkındayım dr a gittim arkadaşım konuştuk falan bana ilaç verdi ama bünyem ilaçları kaldıramadı ialçlara alerji yaptı ne kadar dr a gidip konuşsamda çare olmadı bana o bile yetmedi:5: ilaç şart gibi ama kullanamıorum sakinleştirici v.s

hhmmm, cok iyi anliyorum seni, bende öyle oldum esimle evlenmeden önce.
anladigim kadariyla bosuna kizmissin, adam demis sana zaten uykuya dalabilirm, daha ne istiyon canim :34:
bence bi oturun ve konusun kavga etmeden, sende baska bi sey var sanki ondan cikartiyosun.
ailesi seni istemedi icin etkilenmis olabilirmisin

ailesi beni istemio ama kendisi çok kararlı olduğu için pek dert etmiorum onunda burukluğu var boşanmak normal bir durum onunda kızkardeşi var allah korusun oda aynı duruma düşebilir ama insanlar ön yargılı boşanınca kötü kadın muamelesi olabilio işte:5:

canım bence sen eski yaşadığın oalylardan dolayı böyle düşünüorsun ama böyle giderse şu anki ilişkinide kaybedeceksin.:96: böyle yapmak sana bişey sağlamaz en yakın zamanda toparlan derim..

evet aldatmıştı bir kere boşanmamdaki en büyük sebepte oydu dayağına küfürüne herşeyine katlandım dayandım ama sonuda pes ettim bitti:2:

bence senin kıskançlığının temeli burda yatıyo...
eski eşin sana yaptıklarını, sanki bu kişide yapacak, yine kavgalar başlayacak ve yine hüsranla bitecek diye düşünüp olayları bu yolla engllemeye çalışıyosun...

oysaki bu şekilde adamı daha çok soğutup uzaklaştırırsın kendinden. aldatmayacağı varsa bile sen dürtüyosun adamı. bilinçaltına hep bir aldatma fikri koyuyosun adamın.

artık hayatını zindana çevirme. sevgini yşamaya bak.
giden gider. kalan sağlar bizimdir....:40:

canım sanırım şuanki arkadaşın eski eşinden çok çok iyi bu yüzden kaybetme korkusu oluşmuş sende ama bıraz sal kendını kendıne güven her erkek aynı şeyi yapıcak diye birşey yok çok fazla sıkma arkadaşını bu vesveselerden uzaklaş bak ozaman daha mutlu olacaksın..:71:

slmlar aslında benim derdim kendimle nedenini bilmediğim ve kendime hakim olamadan yaptığım şeyler sevdiğim insanıda sonunda çileden çıkardım şöyle bahsediyim kıskanmam artık öyle boyutlara geldiki çıldırıorum kendime hakim olamıorum yaklaşık 4 yıldır tanıdığım biriyle beraberim evlenme kararı aldık askere gidip geldikten sonra resmiyete dökülcek herşey yaşlarımız 25 ikimizinde onu okadar çok kıskanıorum msjlarıma 2 dk ge cevap versin bişeyler yaptı zannediorum aslında hiç öyle biri deil beni çok sevio benim için ailesini bile silmeye razı ben evlenip boşandım die ailesi beni istemio dün olan olayı anlatıyım bana aşkım çok yorgunum biraz dinlenicem uykuya dalabilirim yazmış bende tamam dedim sonra aşkım bende yatıcam dedim uykusunda yazmış hatırlamıo bitanem yazmış ama geriye dalmış bende bana iyi geceler msjı atmadı die sabah günaydın falan yazmadım daha kendini savunma fırsatı vermeden teli kapadım iş yerimden aradı artık şizofren oldun neyapmaya çalışıosun diye çok bağırdı ve ilk kez bu kadar çok kızdı ama elimde deil hep beni aldattığını düşünüorum bu düşünceyi kafamdan çıkaramıorum acaba gerçekten şizofrenmi oldum lütfen yardım edin kafamdan bu düşünceyi nasıl silicem çok zarar veriorum hem kendime hem ona acı çektiriom:14:
inanmıyorum beni anlatmışsın sanki...dün bizde kavga ettik saçma sapan sebep yüzünden ama herşey herseferinde daha kötüye gidio yaa...
bak ne güzel farkındayız herşeyin ikimizde cadıcım hadi gel bu huyumuzu birlikte yenelim :(:59:
kötü şeyleri silelim aklımızdan (zor işte olmuyoo).herşeye olumlu bakalım zorlayalım kendimizi biraz.:5:

bence senin kıskançlığının temeli burda yatıyo...
eski eşin sana yaptıklarını, sanki bu kişide yapacak, yine kavgalar başlayacak ve yine hüsranla bitecek diye düşünüp olayları bu yolla engllemeye çalışıyosun...

oysaki bu şekilde adamı daha çok soğutup uzaklaştırırsın kendinden. aldatmayacağı varsa bile sen dürtüyosun adamı. bilinçaltına hep bir aldatma fikri koyuyosun adamın.

artık hayatını zindana çevirme. sevgini yşamaya bak.
giden gider. kalan sağlar bizimdir....:40:
doğru diosun arkadaşım olayların yaptıklarımın farkındayım bu zmana kadar başka erkek olsa belki çekmezdi ayrılırdı ama ben hala bile bile devam ediorum çaresini bulamadan offf:5:

inanmıyorum beni anlatmışsın sanki...dün bizde kavga ettik saçma sapan sebep yüzünden ama herşey herseferinde daha kötüye gidio yaa...
bak ne güzel farkındayız herşeyin ikimizde cadıcım hadi gel bu huyumuzu birlikte yenelim :(:59:
kötü şeyleri silelim aklımızdan (zor işte olmuyoo).herşeye olumlu bakalım zorlayalım kendimizi biraz.:5:
aslında farkında olup yaptığım hataları düzeltmem gerek şuan böle düşünüorum ama aradan yarım saat geçince beynim dönüo beni aldatıo beni kandırıo diorum herşeye yemin ettiriorum çok kötü durum bu her iki tarafta acı çekio sayemde :43:

doğru diosun arkadaşım olayların yaptıklarımın farkındayım bu zmana kadar başka erkek olsa belki çekmezdi ayrılırdı ama ben hala bile bile devam ediorum çaresini bulamadan offf:5:

en kötüsüde bile bile devam etmekkk:26::26:çok ii anlıyorum seni.

Kıskançlık dozunu aştığımızda erkekler nefret ediyorlar sıkıntıya gelemedikleri için fazla bence kendni durdurmaya çalış çok sıkarsan sinirlendirirsen soğutursun kendinden ve kaybedersin onu

Kıskançlık dozunu aştığımızda erkekler nefret ediyorlar sıkıntıya gelemedikleri için fazla bence kendni durdurmaya çalış çok sıkarsan sinirlendirirsen soğutursun kendinden ve kaybedersin onu
evet okadar çok dozunu kaçırdımki bana sen şizofrenmi oldun manyaklaştınmı die sordu ilk kez böle cümleler etti az öncede öle bir msj çekmişki dayanamadım çok ağladım hala beni nekadar sevdiğini yazmış hemde öle şeyler yazmışki ama ne kadar yazsada ben gene aynı şeyi yapmak istemiorum :2:

kölem ol desen gelmemmi yar uğrumda öl desen ölmemmi yar
bir anlasan bir dinlesen kalbim senin için çarpıor yar

bunları az önce yazmış ben böle bir adamı üzüorum istemeden kendime hakim olamadan:2:

canım bence sen eski yaşadığın oalylardan dolayı böyle düşünüorsun ama böyle giderse şu anki ilişkinide kaybedeceksin.:96: böyle yapmak sana bişey sağlamaz en yakın zamanda toparlan derim..

evet bence de.
hemen toparlan ve düzelt, yoksa onun ailesinin istedigi olur- o da ayrilik.
kendine bunu yapma, kiskanmana gerek yok, arkadas sizin akiniz icin ailesi ile bozmussa- o zaman gercekten seviyo demek

Canim sen kafanı yorma toparlan bir an önce eğer aldatan biri olsa aldatırdı şimdiye kadar. Hem uykuya dalmış adam yazmamış iyi geceler uyuyor adam sana iyi geceler yazıb o teki tarafdan başka biriyle olsa iyimi olurdu. Onun için moralini bozma önce kendini toparla sonra gönlünü al adamın. Mutluluklar :16:

Back
X