- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
slmlar aslında benim derdim kendimle nedenini bilmediğim ve kendime hakim olamadan yaptığım şeyler sevdiğim insanıda sonunda çileden çıkardım şöyle bahsediyim kıskanmam artık öyle boyutlara geldiki çıldırıorum kendime hakim olamıorum yaklaşık 4 yıldır tanıdığım biriyle beraberim evlenme kararı aldık askere gidip geldikten sonra resmiyete dökülcek herşey yaşlarımız 25 ikimizinde onu okadar çok kıskanıorum msjlarıma 2 dk ge cevap versin bişeyler yaptı zannediorum aslında hiç öyle biri deil beni çok sevio benim için ailesini bile silmeye razı ben evlenip boşandım die ailesi beni istemio dün olan olayı anlatıyım bana aşkım çok yorgunum biraz dinlenicem uykuya dalabilirim yazmış bende tamam dedim sonra aşkım bende yatıcam dedim uykusunda yazmış hatırlamıo bitanem yazmış ama geriye dalmış bende bana iyi geceler msjı atmadı die sabah günaydın falan yazmadım daha kendini savunma fırsatı vermeden teli kapadım iş yerimden aradı artık şizofren oldun neyapmaya çalışıosun diye çok bağırdı ve ilk kez bu kadar çok kızdı ama elimde deil hep beni aldattığını düşünüorum bu düşünceyi kafamdan çıkaramıorum acaba gerçekten şizofrenmi oldum lütfen yardım edin kafamdan bu düşünceyi nasıl silicem çok zarar veriorum hem kendime hem ona acı çektiriom