• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık çekilmez biri oldum:(

Canim sen kafanı yorma toparlan bir an önce eğer aldatan biri olsa aldatırdı şimdiye kadar. Hem uykuya dalmış adam yazmamış iyi geceler uyuyor adam sana iyi geceler yazıb o teki tarafdan başka biriyle olsa iyimi olurdu. Onun için moralini bozma önce kendini toparla sonra gönlünü al adamın. Mutluluklar :16:

ayy doğru diosun ama bak gene kurt soktun kafama iyi geceler deyip ben uyuduktan sonradamı yapıodur :1:

eşşeğin aklınaaa karbuzz kabuğunuu bu kadarrrr getiripp bu kadarrr koklatırsann..valla sonundaa iyi gecelerr dıleyıp uyuduktan sonrada seni aldatırrr...hattaaa daha da acısı altadıtack bir sen olmayabilirsin...sen bu kadar kıskandıkcaa..eminim ne kadar koltukları kabarıp şişiyodurr..kendinii senin ve dünyanın merkezi zannedipp..etrafındakii her kadınaa dayanılmaz cazibelii olduğunu düşünüyor:)))allamm yaaa..canım benimm bu kadar kıskançlıkk sıkarr..boğarrr amaa daha da kötüsü..kendi elinlee bir canavarr yarATIYORSUN... erkekleree o kadar özgüven fazlaa gelir taşımazlarr mazallahh...:))

eşşeğin aklınaaa karbuzz kabuğunuu bu kadarrrr getiripp bu kadarrr koklatırsann..valla sonundaa iyi gecelerr dıleyıp uyuduktan sonrada seni aldatırrr...hattaaa daha da acısı altadıtack bir sen olmayabilirsin...sen bu kadar kıskandıkcaa..eminim ne kadar koltukları kabarıp şişiyodurr..kendinii senin ve dünyanın merkezi zannedipp..etrafındakii her kadınaa dayanılmaz cazibelii olduğunu düşünüyor:)))allamm yaaa..canım benimm bu kadar kıskançlıkk sıkarr..boğarrr amaa daha da kötüsü..kendi elinlee bir canavarr yarATIYORSUN... erkekleree o kadar özgüven fazlaa gelir taşımazlarr mazallahh...:))

çok haklsın canım kendimi bir önce toplamam gerek ya off gerçekten sölediğin gibi bu sefer kendini bir halt sanıcak adam:1:

canım seni çok iyi anlıyorum benm sevgilim senn gibi
o kadar kıskanç biri ki derste bile arıyo beni düşün artık açıyorum dersi dinliyo :60:
önceki beraberliğinde aldatılmış kendi gözleriyle görmüş bilinçaltında tekrar aldatılır mıyım diye saçma bişey var
o yüzden bana ne kadar güvensede bazen içine bişi kaçıyo sanki
onu ne kadar sevdiğimi ve asla böyle bişi yapmıcamı bilir ama bazen kendine hakim olamıyor
biraz kendini kontrol etmeye çalış seni seviyo aşık bunu en iyi sen biliyosundur
aşkın olduğu yerde 3. kişilere yer yoktur zaten

teşk ederim arkadaşım gerçekten yazılanları okudukça dahada rahatlıorum fikirlerim deişio gibi çok saol

valla bende bu dertten muzdaribim.eşimi çok sıkıyorum telefonunu kontrol ediyorum.iş arkadaşlarından kıskanıyorum.müşterilerden kıskanıyorum mesleği icabı güzel oldu demesi gerekiyor onu bile deli gibi kıskanıyorum.bende tedavi görmek istiyorum aslında kendimide onuda çok üzüyorum.hatta geçende eskileri açtım eski sevgililerini kıskanıp evliliğimize zarar verdim.çok zor arkadaşım bende diyorum acaba bu şizofrenimi diye.ama çalışmıyorum ben sanırım hep evde yanlız kalmaktanda kaynaklanıyor.kocama sarıyorum durup durup

valla bende bu dertten muzdaribim.eşimi çok sıkıyorum telefonunu kontrol ediyorum.iş arkadaşlarından kıskanıyorum.müşterilerden kıskanıyorum mesleği icabı güzel oldu demesi gerekiyor onu bile deli gibi kıskanıyorum.bende tedavi görmek istiyorum aslında kendimide onuda çok üzüyorum.hatta geçende eskileri açtım eski sevgililerini kıskanıp evliliğimize zarar verdim.çok zor arkadaşım bende diyorum acaba bu şizofrenimi diye.ama çalışmıyorum ben sanırım hep evde yanlız kalmaktanda kaynaklanıyor.kocama sarıyorum durup durup

haklısın arkadaşım boş oluncada birine sarmak mümkün gibi ben çalıştığım halde sarıorum bendede eski mevzuları açma çok inşallah deiştiricem kendimi çok zorlıycam ama deişmek istiorum çok hatalıyız bence:2:

Bir saniye ya o güzel oldu lafını meslekleri icabı mı diyorlar yıkıldım şu an :9: Gerçi bazen hakikaten kötü olsa da diyorlar :))

Konuya dönücek olursak :) Canım herkes aynı olacak diye birşey mi var eski eşin insan müsvettesi diye ceremesini yeni sevgilin mi çekmek zorunda? Seni anlıyorum güvenini yerle bir etmiş eskisi ama fark ediyorsun yenisine yanlış yaptığını şu ana kadar sıktığın boğduğun yeter tamam hatalı davranmışsın ama bundan sonra tekrar etmemen önemli, tekrar etmediğin tekdirde hatanı anladığını gösterirsin.

Bir saniye ya o güzel oldu lafını meslekleri icabı mı diyorlar yıkıldım şu an :9: Gerçi bazen hakikaten kötü olsa da diyorlar :))

Konuya dönücek olursak :) Canım herkes aynı olacak diye birşey mi var eski eşin insan müsvettesi diye ceremesini yeni sevgilin mi çekmek zorunda? Seni anlıyorum güvenini yerle bir etmiş eskisi ama fark ediyorsun yenisine yanlış yaptığını şu ana kadar sıktığın boğduğun yeter tamam hatalı davranmışsın ama bundan sonra tekrar etmemen önemli, tekrar etmediğin tekdirde hatanı anladığını gösterirsin.

Bencede haklısın samantha cım tekrar edilmeyen hatalar hatanı anladığının göstergesidir. Çok doğru düşünmüşsün :emir_bebek:

Senin yaptıklarının aynısını eski sevgilime yaptım. Sonucunda adam bıktı benden ayrıldık. Şimdiki ilişkimde ne kadar light olduğuma kendim bile inanamıyorum bazen. :60::60: Adamın bayan arkadaşları bile var. Eski sevgilimin bırak bayan arkadaşı, arkadan kadın sesi gelse boğazına yapışıyordum. Telefon rehberinde kız ismi bile olamazdı o derece. Şimdiki ilişkmde light ötesi oldum. Ben bile değiştiysem sen hayli hayli değişirsin arkadaşım üzülme. :34:

Senin yaptıklarının aynısını eski sevgilime yaptım. Sonucunda adam bıktı benden ayrıldık. Şimdiki ilişkimde ne kadar light olduğuma kendim bile inanamıyorum bazen. :60::60: Adamın bayan arkadaşları bile var. Eski sevgilimin bırak bayan arkadaşı, arkadan kadın sesi gelse boğazına yapışıyordum. Telefon rehberinde kız ismi bile olamazdı o derece. Şimdiki ilişkmde light ötesi oldum. Ben bile değiştiysem sen hayli hayli değişirsin arkadaşım üzülme. :34:

ceremesini eski sevgili çekti tabi :1: yazık adamcağıza :59:

bendede fenaları var demekki ozman ben deişmeye karalıyım dün çok zor geçti benim için bişey söylememek için kendimi zor tuttum ama başardım çok rahat davrandım oda gecikmeden karşılığını verdi valla öle güzel msjlar attıki anlatamam:1::69:

canım seni çok iyi anlıyorum benm sevgilim senn gibi
o kadar kıskanç biri ki derste bile arıyo beni düşün artık açıyorum dersi dinliyo :60:
önceki beraberliğinde aldatılmış kendi gözleriyle görmüş bilinçaltında tekrar aldatılır mıyım diye saçma bişey var
o yüzden bana ne kadar güvensede bazen içine bişi kaçıyo sanki
onu ne kadar sevdiğimi ve asla böyle bişi yapmıcamı bilir ama bazen kendine hakim olamıyor
biraz kendini kontrol etmeye çalış seni seviyo aşık bunu en iyi sen biliyosundur
aşkın olduğu yerde 3. kişilere yer yoktur zaten

cnm benmde nişanlımda öle.kursa gittiğimde derste arıyo acaba derstemiyim die :36: dinliyo sonra kapatıyo sonra tepesine çıkıyorum kızıyorum pişman oluyo. ama gene yapıyo gene.sonra bende ona yapmaya başladım inan faydası oluyo denemeni tavsiye ederim:) :52:

valla ben sorunu anladım.. çözümü de belli..adam seni çektiği için tepesine çıkıyorsun..adam senden bi ayrılsa bi daha böyle yapabiliyonmu bak..ya da şöyle maço 'KIZIM SEN DELİMİSİN,BENİ BU ŞEKİLDE Bİ DAHA BUNALTMICAKSIN YADA ÇEK GİT HAYATIMDAN ' gibi bir laf eden biri olsa asla yapamaszsın..buna yüz vermenin karşılığjnda astar istemek denir ve genelde karşı tarafın her yapılanı çektiği durumlarda yapılır..adamın kulağını çekmek lazım bence..:57:seninkendini düzeltmenden ziyade..ya da er geç aldatılırsın bu gidişle..ya da farklı bir alternatif..başlamadan biter o evlilik...:46:

Son düzenleme:
valla ben sorunu anladım.. çözümü de belli..adam seni çektiği için tepesine çıkıyorsun..adam senden bi ayrılsa bi daha böyle yapabiliyonmu bak..ya da şöyle maço 'KIZIM SEN DELİMİSİN,BENİ BU ŞEKİLDE Bİ DAHA BUNALTMICAKSIN YADA ÇEK GİT HAYATIMDAN ' gibi bir laf eden biri olsa asla yapamaszsın..buna yüz vermenin karşılığjnda astar istemek denir ve genelde karşı tarafın her yapılanı çektiği durumlarda yapılır..adamın kulağını çekmek lazım bence..:57:seninkendini düzeltmenden ziyade..ya da er geç aldatılırsın bu gidişle..ya da farklı bir alternatif..başlamadan biter o evlilik...:46:

haklısın canım ama bende bu saatten sonra maço bir erkekle yapamam büyük konuşmıyım ama öle höt möt bana uymaz önceki evliliğmde çok çektim zaten tekrar aynı şeyleri yaşıycamı bile bile öyle bişey yapmam haklsın belki çok üzerine gittim ama dediğim gibi artık pek kimseye inancım güvencim kalmadığı için ve hatalarımı istemeden yapıorum ve düzelmek için çare istiorum:43:

şeytanın büyütecini almışsın eline habire aynı şeyi düşünüyorsun..bi defa..sen ne kadar ne yaparsan yap,o adam yapacağı varsa yapacak bunu unutma canım..eski evliliğindende biliyorsun bunu..sen kötü düşünüp kötüyü çağıracağına bence bu konuda kendini rahat tut ve olurdu olmazdı diye sorgulama..sürekli adamcağızı düşünmeyide bırak..''mutluluğun ona endeksli olursa onu kaybettiğinde mutluluğunuda kaybedersin''..değer mi? ASLA!! hayat böyle bir şey..mutluluk insanın içinde gerçektende..bir şeyler olursa mutlu olmazsa mutsuz olunur diye bir mutluluk tablosunu kabul etmiyorum..hem neden önce kendine değer vermeyi düşünmüyorsun ki o zaman karşı taraf daha az umurunda olacaktır eminim..hiç bir şey senden değerli değil..ayrıca adamı bu kadar önemsediğini neden belli ediyorsun ki..burnu kalkıcak,sonra al başına belayı..sonra nasılsa cepte diye bu defa önemsemicek..yani farkında olmadan kendini ve sonra da bir çok şeyi aynı anda kaybediyorsun..:31:

Son düzenleme:
nişanlısı da böyle. Kız her şeyi kıskanıyor ama her şeyi...
En son görüşmemizde abimin ona karşı eskisi gibi olmadığını gözlemledim. Yani ona olan davranışları, bakışları bile eskisi gibi değildi. Soğutmuş kız kendinden böyle yapa yapa.
Ben de sevdiğimi kıskanırım ama bu kadarı da fazla. Bence bir uzmandan yardım alın siz acilen, yoksa o çok sevdiğiniz adamı kaybedeceksiniz.

Son düzenleme:
Back
X