Kizlar eski konularimi bilen bilir.ama ben ozet geceyim.bir kocam var ki omrumu yedi artik.yedi yillik evli iki cocuk annesi 29 yasindayim.esim 5 yil calismadi ne sigorta ne maas girmedi eve.sozde ortagi vardi biz karintokluguna yasadik yillarca neyse ortak borclari da birakip gidince son 1yildir calismak zorunda kaldi.borclari bitirdik tsm rahat edecegoz derken isten cikariliyor zaten zorla calisiyordu.simdiki sorun su ki:kizkardesinin kocasinin yanina gidip calismak istiyormus.mesafe olarak ornegin izmir-manisa arasi kadar.is aramak istemiyor maasli calisarak olmuyormus.orada kalacakmis bundan sonra.ben de iki kucucuk cocukla ,bir basima kalip beyimizin hayellerini destekleyecekmisim.kisaca calismak ona agir geliyor,tanidiklara siginiyor.bizi goturemiyor cunku bu ev eski ortsginin biz cikarsak satar diye evden olmak istemiyor.kac gundur guzelce anlattim anlamiyor kavga ettim yine anlamiyor.en sonunda sen gidersen calismaktan kacmak icin ben de senin yillardir yaptiklarina bosey demedim ama bundan sonra cekemem giderim dedim.beni bu konuda ikna etmek icin konusup diruyor.ben dpn sozumu soyledim diyorum.kizlar ne yapacagomi sasirdim artik...