• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik cildirmak uzereyim:((

Anlat ayri gayri olmaz. Ben burda ne yaparim.
evet zor geciniyoruz.
Ben yinede gocunmuyorum zorluklara ragmen tek dayanagim senin yanimda olman de.
Gece senin omzuna basimi yaslayinca ben herseyi unutuyorum, ve sen simdi diyosunki o omuz aylar boyunca seneler boyunca olmuycak.
Ben buna nasil dayanirim.
Orya gidiceksin tm belki cok para kazanicaksin.
Ama insan ogluyuz, gozumuz hep fazlasinin fazlasindadir.
Sen orya bi gidince borcumuz bitmis olmasina ragmen geri donermisin mechul.
Ben sensiz ne yaparim buralarda? Hic dusunmuyormusun beni?
Allah bi kolaylik verir beraberce arastirir sorariz is buluruz de, akmasada damlar ama ben raziyim de.
Benim gozum parada degilki, parada olsa zengin bi koca olurdu benim derdim.
Ben senle evlendim cunku benim onemsedigim senin yuregindi.
Ben senin yuregine asik oldum, sen o yuregini benden cekip kac km uzaga gidersen benim bu evde kalmak icin bi sebebim kalmazki?
Babamin evine donerim o vakit de, bu eve baglayan bisey kalmaz benim icin...

gibi....
Ayyyyy cok tatlisiniz sagolun.ama esim para para diye delirmis.sen oraya gider bulursun birini diyorum parayi da yeni esin ve cocuklarinla yersin diyorum anlamiyor.aile yakinlarini arasam mi?gidecegi kizkardesini.offf offf

Kizlar ailem maddi manevi sorunlu.oraya gitmeyi hic istemiyorum ama giderim diye inandirmam lazim yoksa gidecek benden once...ne soyleyim ne yapayim da vazgecireyim?yardim edin lutfen...[/
Ailenizin yanına gidemeyeceğinizi biliyorya kullanıyor resmen sizin çalışmak gibi bir imkanınız var mı? Ailemin yanına dönerim demeyin. Birde yapamayacağınız şeylerde söylemeyin. Önce siz karar verin eğer herşeye rağmen giderse ne yapacsksınız ona göre düşünelim.

Ayyyyy cok tatlisiniz sagolun.ama esim para para diye delirmis.sen oraya gider bulursun birini diyorum parayi da yeni esin ve cocuklarinla yersin diyorum anlamiyor.aile yakinlarini arasam mi?gidecegi kizkardesini.offf offf

e bravo sana ! eşşeğin aklına da karpuz kabuğunu düşürmüşsün !

Bi ihtimal diye kendimi senin yerine koyup yazdim uzun uzun.
Keske alsa esiniz.
Destek saglarmiki kizkardesi size?

Böyle insanlar neden evlenip elin kızına sebep oluyorlar ya! Evlenmeseymiş ya o zaman. Allah size iyi sabır vermiş 5 yıl helal vallahi ben dayamazdım.

Siz ne ile iştigal ediyorsunuz hanımefendi?
Evet eşiniz doğru davranmıyor şu an.
Bence tavrınızı ve çizginizi bozmayın sizdeki kararlılığı görsün bırakın. Baya baya size güveniyor gibime geldi sanki. Nasılsa hu kadar yıl kahrımı çekti bunada sesi çıkmaz sularında yüzüyor fikrimce.
Ama bu defa farklı olduğunu gösterin sözlerinizle değil davranışlarınızla yapınki etkili olsun. Görümceniz nasıl biri bilemiyorum ama kardeşini atıp sizi tutmaz bence bu defada şikayet ediyormuş gibi bi profil oluşur sonuçta görümceniz zorla çağormıyor kocaman adam. İkinizin arasındaki sorun birlikte çözün. Allah sabır güç kuvvet versin.
Ne yazik ki evhanimiyim ve ailem baska sehirde oldugu icin calisamiyorum da.bir de bebegim var.gorumcem beni ben de gorumcemi sevmem.kesinlikle fazla guveniyor.kendimi sizlere tanitmak adina soyluyorum:gitigim her yerde cok guzelsiniz der durur cevremdekiler ve esim benden 10 yas buyuk.insan azicik karisini kiskanir ve yalniz birakmaktan korkar dimi ama hic o tavir yok.

Böyle insanlar neden evlenip elin kızına sebep oluyorlar ya! Evlenmeseymiş ya o zaman. Allah size iyi sabır vermiş 5 yıl helal vallahi ben dayamazdım.
Evlenmeseydin diyorum ama sen evlisin anla diyorum.bu kadar sabir gosterdigim icin iyice costu zaten

Evlenmeseydin diyorum ama sen evlisin anla diyorum.bu kadar sabir gosterdigim icin iyice costu zaten

Çok da gençsiniz 29 yaşında 2 çocuk. Hayatınızda ki en güzel şeylerdir onlar orası ayrı tabii. Ne desem bilemedim sabır mı dilesem, Allah ona hidayet versin çalışmaz azmi versin inşallah. Konuşmayı deneniz mi dicem defelarca konuşmşsunuzdur eminim.

Bi ihtimal diye kendimi senin yerine koyup yazdim uzun uzun.
Keske alsa esiniz.
Destek saglarmiki kizkardesi size?
Sagolun kizlar sizler olmasaniz kimden yardim isterdim.gorumcemi sadece suclarsam siz destekliyorsunuz gelsin diye o zaman adi tekrar cikmasin diye istemez belki gelmesini.yoksa laf anlatinca cevaplari coktur anlamaz..

Ne egoist bir adam ya. Colugunu cocugunu birakip, is konusunda hayallerini gerceklestirmek icin baska sehire gitmek istiyormusta mus mus. O hayalin ....
Izin vermeyin, 5 senedir dogru düzgün calismayan adam, orda da is mis yapmaz, sizde cektiginiz sIkIntilarinizla kalirsiniz.
Ya maasli adam akilli bir ise girsin, ya da birakin su adami biraz burnu sürünsün, size bakma mecburiyeti var, cocuklarina bakma mecburiyeti var, en temel görevini bile yerine getiremiyorsa, ne isi var sizle?

Sagolun kizlar sizler olmasaniz kimden yardim isterdim.gorumcemi sadece suclarsam siz destekliyorsunuz gelsin diye o zaman adi tekrar cikmasin diye istemez belki gelmesini.yoksa laf anlatinca cevaplari coktur anlamaz..

Rica ederiz her guzel gelismede mutlu oluyorum ben sahsen, insallah sizede bi yararimiz dokunur.
Nasil bi kisiki gorumceniz?
Sonra iyi oldugunuz gorumcenizlede papaz olmayin.

Çok da gençsiniz 29 yaşında 2 çocuk. Hayatınızda ki en güzel şeylerdir onlar orası ayrı tabii. Ne desem bilemedim sabır mı dilesem, Allah ona hidayet versin çalışmaz azmi versin inşallah. Konuşmayı deneniz mi dicem defelarca konuşmşsunuzdur eminim.
Evet biri 4 digeri kucagimda olan dunya tatlisi iki cocugum.bizi goren masallah annesine cocuklarina diyor ama bu adam kiymet bilmiyor.sadece sacmaliyor.

Esiniz kafasina eseni yapiyor besbelli.
Sizde o calismiyor iken 5 yil boyunca katlanmissaniz adam yüz bulmus iyice..
Sanki bekar gibi istedigimi yaparim havasinda. nasil bir sorumsuzlukdur bu yahu
ama sizin tepkilerinize bagli hersey..gerci o bes yildan sonra artik bi tepki verseniz nekadar ise yarar orasi belirsiz
Allah yardimciniz olsun
Hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun

Ne egoist bir adam ya. Colugunu cocugunu birakip, is konusunda hayallerini gerceklestirmek icin baska sehire gitmek istiyormusta mus mus. O hayalin ....
Izin vermeyin, 5 senedir dogru düzgün calismayan adam, orda da is mis yapmaz, sizde cektiginiz sIkIntilarinizla kalirsiniz.
Ya maasli adam akilli bir ise girsin, ya da birakin su adami biraz burnu sürünsün, size bakma mecburiyeti var, cocuklarina bakma mecburiyeti var, en temel görevini bile yerine getiremiyorsa, ne isi var sizle?
Soylediklerinize harfiyen katiliyorum sadece ailemin maddi manevi sikintilari var gitmeye cesaret edemiyorum.yarin ya calosorsin birda ya da gidiyorum mu desem ciddi.15 gune gidiyormus da.hersey ne guzel gidiyordu bu gitme nerden cikti.son bir yildir calisiyordu aramiz iyiydi..

Ne yazik ki evhanimiyim ve ailem baska sehirde oldugu icin calisamiyorum da.bir de bebegim var.gorumcem beni ben de gorumcemi sevmem.kesinlikle fazla guveniyor.kendimi sizlere tanitmak adina soyluyorum:gitigim her yerde cok guzelsiniz der durur cevremdekiler ve esim benden 10 yas buyuk.insan azicik karisini kiskanir ve yalniz birakmaktan korkar dimi ama hic o tavir yok.
Allahım ya meşerebi baya bi geniş tövbe ya rabbim.
Siz öncelikle sakin olun ve akıllıca davranmaya gayret edin lütfen evlilik bieliği içerisinde beni ve bebeğimizi bırakıp gitmeni istemiyorum madem gidilecek ya hep birlikte yeni bir düzen kurarız yada burda çalışabileceğin bir iş bulursun çocuğuda gerekirse kreşe verir bende çalışırım diyebilirsin (umarım çocuğunuz yaş olarak kreşe gidebilecek uygunlktadır. Birde çalışmayı kesinlikle kendim için istiyorum bu konuyla eş zamanlı denk geldi diyede söyleyin.) madem ticaret yapmak istiyor sizinde ona eşlik edebileceğiniz bir iş kurun imkanlar dahilinde gül gibi geçinip gidin
Ama niyet gezmek tozmak hava almaksa adamdaki havasını aldırmayın söndürün cıx cıx ya bu ne rahatlık. :KK62::KK62:

Rica ederiz her guzel gelismede mutlu oluyorum ben sahsen, insallah sizede bi yararimiz dokunur.
Nasil bi kisiki gorumceniz?
Sonra iyi oldugunuz gorumcenizlede papaz olmayin.
Gorumce cok kiskanctir sagolsun.zamaninda papaz olmuslugumuz var simdiki tuzu biberi olur

Soylediklerinize harfiyen katiliyorum sadece ailemin maddi manevi sikintilari var gitmeye cesaret edemiyorum.yarin ya calosorsin birda ya da gidiyorum mu desem ciddi.15 gune gidiyormus da.hersey ne guzel gidiyordu bu gitme nerden cikti.son bor yildor calisiyordu aramiz iyiydi..

Erkekler icaattan cok korkarlar arkadasim, bizzat tecrübe ettim bunu. Giderim, gelmem, bak yüzümü göremezsin tehditleri onlara islemiyor. Gidemez hic bir yere diye düsünüyorlar. Icraat gerek yani. Bir hafta daha konus güzelce caydirmaya calis. Eger gidecegim felan derse, öyle mi, tamam de. Sen gitmeden ben gideyim de, cikar bavulunu esyalarini icine koymaya basla. Cocuklarida hazirla. Zaten sen kapidan cikmadan seni durduracaktir, ama oldu da kapidan gitmene izin verdi, cik git ailenin yanina. Gelip seni alacaktir, merak etme. Birdahada nah gitmek ister bir yere. Eve döneceginde de sart koy. Is bulur calisirsan, colugunun cocugunun basinda olursan gelirim, yoksa gelmem de. Ailen seni 2-3 gün misafir edebilir degil mi?

Gör bak nasil ise yariyor, birdaha gidecegim ayaklari yapiyor mu. Aslinda sen bunu bastan yapmaliydin, bu kadar süre issiz nasil gezer. Yüz bulmus, böyle sesi cikmayan kadini bulmus ohhhh kebap, istedigi gibi hayat sürmek istiyor. Öyle olmaz efendi böyle olur de, göster ona. Biraz sorumlulugunu bilsin, böyle ev reisi olunmaz.

Allahım ya meşerebi baya bi geniş tövbe ya rabbim.
Siz öncelikle sakin olun ve akıllıca davranmaya gayret edin lütfen evlilik bieliği içerisinde beni ve bebeğimizi bırakıp gitmeni istemiyorum madem gidilecek ya hep birlikte yeni bir düzen kurarız yada burda çalışabileceğin bir iş bulursun çocuğuda gerekirse kreşe verir bende çalışırım diyebilirsin (umarım çocuğunuz yaş olarak kreşe gidebilecek uygunlktadır. Birde çalışmayı kesinlikle kendim için istiyorum bu konuyla eş zamanlı denk geldi diyede söyleyin.) madem ticaret yapmak istiyor sizinde ona eşlik edebileceğiniz bir iş kurun imkanlar dahilinde gül gibi geçinip gidin
Ama niyet gezmek tozmak hava almaksa adamdaki havasını aldırmayın söndürün cıx cıx ya bu ne rahatlık. :KK62::KK62:
Sagolun kizlar iyi ki varsiniz demeden gecemiyorum.valla 2kez ne demek gitmek is aramamak diye baya bagirarak tartistim.bugunde telde tartistim teli kapadim.eve grlmos yine ayni laflari anlatiyor ben de yatagi terkettim.kisaca artik yillarin birikimiyle sakin olamiyorum...

Erkekler icaattan cok korkarlar arkadasim, bizzat tecrübe ettim bunu. Giderim, gelmem, bak yüzümü göremezsin tehditleri onlara islemiyor. Gidemez hic bir yere diye düsünüyorlar. Icraat gerek yani. Bir hafta daha konus güzelce caydirmaya calis. Eger gidecegim felan derse, öyle mi, tamam de. Sen gitmeden ben gideyim de, cikar bavulunu esyalarini icine koymaya basla. Cocuklarida hazirla. Zaten sen kapidan cikmadan seni durduracaktir, ama oldu da kapidan gitmene izin verdi, cik git ailenin yanina. Gelip seni alacaktir, merak etme. Birdahada nah gitmek ister bir yere. Eve döneceginde de sart koy. Is bulur calisirsan, colugunun cocugunun basinda olursan gelirim, yoksa gelmem de. Ailen seni 2-3 gün misafir edebilir degil mi?

Gör bak nasil ise yariyor, birdaha gidecegim ayaklari yapiyor mu. Aslinda sen bunu bastan yapmaliydin, bu kadar süre issiz nasil gezer. Yüz bulmus, böyle sesi cikmayan kadini bulmus ohhhh kebap, istedigi gibi hayat sürmek istiyor. Öyle olmaz efendi böyle olur de, göster ona. Biraz sorumlulugunu bilsin, böyle ev reisi olunmaz.
Evet ben herzaman bak giderim dedim ama hep bu evdeydim.o da beni ciddiye almiyor boyle sacmalamakta sinir tanimiyor.ailem esimle kustu yeni baristilar.ben neden cesaretsizim bu kadar.

Kizlar 15 gune gitcem diyor.diyorum ki yarin aksam karsima alip bak senden sadece her normal erkek gb calisip aksamda yuvana donmeni istiyorum.yoook benden calismami isteme ben gidiyorum diyorsan simdi valozi hazirlayip gidiyorum dicem?eklemek istediginiz ya da bir oneriniz var mi yapacaklarimla ilgili...

Back
X