Artık cinnet geçirmek üzereyim!..

Durma, ver cevabını hangi hakla gece bebeği alıyormuş. Bebek annesini ister bitti:)) hadi uza derim ben olsam:))

sen cocugunu kaynana verdinmi ki bnmkini kendine istiyorsun deseydin.
dogacak yavrumun anasina ihtiyaci var babaannesine ihtiyaci yok mememi de söküp vereyim istersen deseydin.

ben gunahini almim ama kadinin amaci cocugu kendine alistirip millete de gelin evladini atmis bakmiyor diye kotulemek olabilir hersey beklenir kaynanalardan.

Artık dayanamıyorum, gittiğimiz her yerde her ortamda milleti doldurup doldurup üzerime salıyor herkes bir ağızdan aaa kaynanana cocugu vermeyecek misin göstermeyecek misin diyor . Neden göstermeyim diyorum anlamıyorlar . Yahu neden yeni doğmuş cocugumu alıp veriyim al sen büyüt diyim ben o cocugun nesiyim diyorum içimden . İçten içe sinir krizi geçiriyorum , doğmamış cocugu ilk kim yıkayacak kavgası, su esyasını kim alacak kavgası . Al sen yıka tamam sunu da sen al dedim olmadı. Ben yapcam sunu yapma dedim olmadı. Doğmamış cocuga biçilen donlar bitmedi. Yalvarırım artık akıl verin nasıl baş edicem . Cocuk dogunca valla göstermek istemiyorum artık bıktım . Sen uyursun geve ben alır gotururum yanıma yatırırım diyo yok diyince haydi al tut dilinin sonunu . Millete kendini iyi gösterip paikolojik baskı yapmasından bıktım artık hamileliğim aşırı stres altında geçiyor . Daha doğumuma 4 aydan fazla var. Ne yaparımda bu kadını sustururum ben bi şey diyin . Doğmayan çocuğumu benimle paylaşamıyor . Direk yüzüne artık yapma demek istiyorum bu konuda taktik istiyorum cunku artık cinnetin eşiğindeyim.
Kaynanamın nasıl bir insan oldugunu diğer konularımdan okuyabilirsiniz . Cevap veremeye bilirim eşim yanımda şimdiden kusura bakmayın .
Herseye tamam deyin gecistirin. Zaten hic bisey planlandigi gibi olmuyor. Sonrasinda anne böyle olmasi gerekti böyle yaptik dersiniz. Siz kalan 4 ayi saglikla huzurla gecirmeye bakin. Siz tamam deyin o da yeter ki huzursuzluk cikarmasin.. 4 ay sonrasina Allah Kerim..

:KK11::KK11:
Artık dayanamıyorum, gittiğimiz her yerde her ortamda milleti doldurup doldurup üzerime salıyor herkes bir ağızdan aaa kaynanana cocugu vermeyecek misin göstermeyecek misin diyor . Neden göstermeyim diyorum anlamıyorlar . Yahu neden yeni doğmuş cocugumu alıp veriyim al sen büyüt diyim ben o cocugun nesiyim diyorum içimden . İçten içe sinir krizi geçiriyorum , doğmamış cocugu ilk kim yıkayacak kavgası, su esyasını kim alacak kavgası . Al sen yıka tamam sunu da sen al dedim olmadı. Ben yapcam sunu yapma dedim olmadı. Doğmamış cocuga biçilen donlar bitmedi. Yalvarırım artık akıl verin nasıl baş edicem . Cocuk dogunca valla göstermek istemiyorum artık bıktım . Sen uyursun geve ben alır gotururum yanıma yatırırım diyo yok diyince haydi al tut dilinin sonunu . Millete kendini iyi gösterip paikolojik baskı yapmasından bıktım artık hamileliğim aşırı stres altında geçiyor . Daha doğumuma 4 aydan fazla var. Ne yaparımda bu kadını sustururum ben bi şey diyin . Doğmayan çocuğumu benimle paylaşamıyor . Direk yüzüne artık yapma demek istiyorum bu konuda taktik istiyorum cunku artık cinnetin eşiğindeyim.
Kaynanamın nasıl bir insan oldugunu diğer konularımdan okuyabilirsiniz . Cevap veremeye bilirim eşim yanımda şimdiden kusura bakmayın .
Konunuzu okuyunca saclarim diklendi:oha::KK11::KK11::KK11::KK11: yuzsuzluge bosbogazliga bak. Ben daha hamile.mamile degilim simdiden kendimi dolduruyorum mesela bu tip seylerle. Benim gerizekali esim e nisanliyken evlendigimizde cocuk olunc ben yanimda kimseyi istemem ne kendi annemi ne senin anneni 2miz bakariz tarzinda konustugumda bana "yavrum o.isler oyle olmuyor iste"demisti. Boyle her boku bilipte sonra ben anlamam diyen erkeklerden hepte ihaleyi bana atar
Anneme sen söyle. Ben bilmem. Halbuki kari gibi terbiyesiz. Offff sakin taviz vermeyin gulumseyerek tersleyin. Her soyledigine cevap verin ama cevap verirkende elinizde su varsa su icin kahve varsa kahveyi icin boyle umursamazca eger bas edemicekseniz kendi kizkardesinuz varsa arkadasiniz yada annenizi çağırın araniz iyi ise. Tamam babaaanne olcaksin diye heves ediyorsun da ne demekmis gece alirim yanimda yatiririm. Sacmaligin daniskasi. Benim.kvde bebek dogdugunda surekli.kaka yapior ozel bir durum insan yaninda annesini ister demisti. Bende yooo ben istemem demistim. Ay hakkatten istemem de sinir oldum suan kalkayim da kahve yapayim kendime.:KK62:

Sizin dogum ve lohusaliginizda bu kadin in yaninizda olcagi kesinse mutlaka sizin ailenizden biriside olsun ukalalik yapamasin terbiyesiz .

Allah size sabır versin. Söyle bir okuyunca daraldım yemin ederim. Tüm bunlara katlanıyorsanız, ben cadaloz bir gelinim gerçekten. Ben cevabımı anında veririm ve hoşuma gitmeyen bir konuşma yaparsa da kalkar giderim başka bir odaya. Bir kere, bana güvenip çocuk yapmayın, asla bakmam dedi. Bu arada bekarken hep yeğenlerine bakmış da bıkmış çocuktan. Bir kahkaha attım sonra da sevmek icin bulursan ona dua et, neden vereyim sana çocuğumu dedim. Biz de hala çocuk yok bu arada :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim, hiç bir şey sizden önemli değil.

Eşinizin yanında ufak bir kriz geçirmiş gibi davranın kv söylediklerini eşinize söyleyip psikolojinizin bozulduğunu anlatın . Kv ne dersen de anlamaz dilinizi yormayın çocuk sizin, siz vermedikçe istediğini desin.

Off şimdi öyledir o. Benimkide gece yatcamdedi durdu ben kızındıkça. Bi gece verdim yatağına kendim de yattım uyudum kocacığımla. Gece bebek ağladıkça ne yapcağını şaşırdı. Kapıya geldi ağlıyo bu diye. Dedim mama yap ver mutfakta su var:) bi daha da istemedi böyle bişey.

Tamam çok istekli oluyolar bebek sevme konusunda ama hamile bi kadını bu kadar germenin ne gereği var anlamıyorum

Koparabiliyorsan kopar bağlarını. Sadece sevme yetkileri var babaannesi olarak. Başka da hicbir şeye karışma hakkı yok sınırını haddini bilsin.

Çat çat söyleyin yüzüne kim ne düşünürse düşünsün kimi nasıl doldurursa doldursun o dolduruşa gelenlerde dost olmaz zaten sizi tanısalar iyiliğinizi düşünseler cevabını verirler kv ye. Küserse de küssün hatun bu nedir arkadaş bebeğin keyfini çıkaramayacaksın söyle çatır çatır

Ne kaynananızın ne de milletin lafına kulak asmayın.Size ne derlerse desin gülüp geçin.
Başkasının çocuğunu bu kadar sahiplenme nedir anlamadım.
Canınızı sıkmaya bile değmez.

Canim benim hic stres etme...kendin ya cewao vereceksin...yada cinnet gecireceksin...

Ortamda kesinlikle esin olmali...kv baslasin hic bisey deme...sonra birden ayyyy ciglik at basla ...saydir...sahne senin...fenalar ol...burda soyledigin herseyi saydir gitsin....ayyyyy erken doguma nefen olacaksin...senin yuzunden cocuguma birsey olacak allah korudun dayanamiyorum artik de....zaten de oyle degil mi ...stres altindasin...hamileyken ve dogumdan sonra gormek istemedigin insansa kv saydir gitsin iste....cinnetin tam yeridir de...ve
KV EVINE BIRDAHA GITMEK ISTEMIYORUM BEN CAGIRMADAN GELMESIN LUTFEN IHTIYACIM OLURSA BEN ARARIM DE ESINE...

BU TUR STRESLI INSANLARDAN UZAK DUR...INSANIN YASAM ENERJISINI EMIYOLAR YAWWW...
way be ben nasil dolmusum bakk

Ne saçma insanlar var ya benim kızimda 3 yaşında ikinci kızım geliyor kısmetse kaynanam bana da dedi bu aşağıda kalır sen yukarıda rahat edersin diye yok öyle dedim ben ona oda yapicam gündüz kalsin istediği kadar akşam yemeğinden sonra evinde yatacak ben istemem öyle bizim yanımızda uyucak dedim sende çok ustelerse çocuğu ben dogurucam anası benim çok meraklı isen doğur bir tane de yada çocuk doğduktan sonra yalandan da olsa bir cinnet gecir eve adimını atamasin

gece nasıl alıp koynunda yatıracakmış. beraber mi yaşıyorsunuz?
yatak odanız kilitlenmiyor mu?
önlemlerinizi önceden alın.
beraber yaşamıyorsanız sizde gelip kalmasına müsade etmeyin. lohusalığınızda felaket olur bu kadınla.

Benim KV de memeden kesilince götürüp haftaici beş gün kendi evinde bakmayı, bizim de sadece haftasonlari görmemizi planlıyordu kendi kendine kime sorduysa. Tek cevap "asla" dedim. Bakmazsa kendi bilir ben istemedim ondan bakmasını. Böyle birşey mümkün değil.

Eşin laftan anlayan dinleyen bir insansa bence önce eşinle konuş. Annesinin yaptıklarını anlat ve hoşlanmadığını belirt. İlk etapta eşin bir uyarsın, olmuyorsa ufak bir cinnet geçirirsin.

Benim kaynananın da seninkinden farkı yok. Oğlum 11 aylık, geçtiğimiz ay o baktı ben de çalıştım (Allah razı olsun). Kadın da bir tripler bir tripler. Benim OĞLUMA yemek yedirmem, altını değiştirmem, onunla oynamam olay olmuş resmen. Sanki kendi doğurmuş, sanki kaynana benmişim gibi beni düşmanlıkla suçladı. Ben ona düşman gibi bakıyormuşum, oğlumu sahipleneceğine inanıyormuşum, oğlumu kendisine alacağına inanıyormuşum :oha:(sahiplense nolur sanki, annesi benim, o anca kendi kendine gelin güvey olmuş olur) vs vs. Eşimin çok önemli bir sınavı var diye sustum sırf ve eşimin yanında surat asmasın diye oğlumdan da uzak durdum. Geçenlerde evine gitti, giderken de bana dediği laf 'seninle orta yolu bulmaya başladık gibi' :işsiz: kadındaki mantığa bakar mısın...

Neyse özetle boşver ama sakın susma. Ben eşimin hatrına bir kez babasına bir kez de anasına sustum. Daha da kimseye kimse için susmam. Millet susmayı öğrensin önce. Sana gelip de kaynanana bebeği göstermeyecek misin diyenleri de bir güzel terslerdim ben olsam. Burunlarını her yere sokmasınlar.

Ben alip buyuturum konusunda ciddi olamaz degil mi ?
Bu ne ya ? Iyice cildirdi insanlar.
Siz takmayin, soylenmesi gerekeni soyleyin.

Ben bu tarz konularda gelinleri hatalı buluyorum.
Hâlâ diyorsun ki yüzüne karşı söylemek istiyorum da vs.vs.
Yahu ilk dediği lafta söyleseydin böyle kendi kendini yemezdin zaten.
Ama yok hala kaynanaya yaranma çabası yok ona evet dedim buna evet dedim ee madalya taktilar mi ?
Gördüğün gibi takmamışlar .
Demek ki taviz tavizi doğuruyormuş.
Al benden de o kadar.
Bence bu konuda kaynananın söyledikleri hiç ciddiye alınacak şeyler değil. Aynı şeyleri duysam çok komiksin der geçerim, hiç olacak şey mi anası var babası var ne münasebet yani?
Yok ciddi ciddi ısrar ediyorsa ağzının payı verilir konu kapatılır, dert ettiğine değmez

Hamilesin ama dikkatli ve küçük çaplı bir cinnet kayinvalideni bir süre oyalar :) doğrunca büyüğünü geçirir ,kayinvalideni toptan başından atarsın :))) hiç çekilecek çile değil ,özellikle de lohusalıkta . İnsan kendi içinden çıkan canavarla basedemiyorken, birde böyle kayinvalideler gerçekten kanser sebebi

Back
X