Artık çok çok iyi olmak istiyorum

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Hava almaya çıktım iyi hissedeyim diye Tutamadım kendimi oturdum Çarşı’nın ortasında ağlamaya başladım. Kimsem yok kime gideyim anlatayım çok yoruldum.

Aşırı heyecanlıyım diye bir konu açmıştım uzun zaman sonra mutluydum .
Uzun zamandır platonik olduğum bey eklemişti sonra biz yavaş yavaş konuşmaya başladık görüştük defalarca gözükün içine bakan avcumun içini öpen göklerde hissettirdiği zamanlar geçirdik çok uzun süre de değil.

Bugün bitti yurt dışı eğitimine gidecek olduğundan 8 9 ay olmayacağından sonunu olmayan bir seye devam edemeyeceği gibi Birseyler söyledi o böyle deyince ne var ki 9 ayda diyemedim. Beklerim diyemedim çünkü kapattı her şeyi Sadece tamam dedim.

Onjnlayken tamam dedim oldu artık mutlu olacağım bu kadar karakteri oturmuş makam mevki sahibi biri biri ne aldatır ne yalan söyler ne istediğini biliyordur dedim.

Yurt dışı eğitimi olduğunu bile bile ülkedeki son zamanlarını Benimle değerlendirmiş ben salak anlamadım.
Hesap sorsam neden desem boşuna nefes tüketeceğim. Sosyal medyadan silerken baktım bana ayrılık konuşması yaptığı gün kaç kadın ı eklemiş beğenmiş.

Alnımda enayi yazıyor sanırım benim. Ayrılırken şefkatli şefkatli konuşması zaten gösterdi her şeyi.

İçim acıdı ya salaklıgıma aptal asık gibi adamın gözüne bakmama, vedalaşırken istemsizce gözlerimin dolmasına acizliğime.

Şuan kapkaranlık evde tek başıma oturuyorum geçmiyor kıramıyorum döngüyü yalnızlıgım sadece boyut değiştiriyor şehir değiştiriyor hep aynı.

çok param olsa tek bir şey yapardım onlarca terapiye gider anlatır anlatır her yaramı onarmak isterdim hafiflemek kuş gibi olmak... çok şey istemiyorum bana dua edin olur mu
Musmutlu uyuyup musmutlu uyandığım günler gelsin :) çok kalabalık neşe dolu bi hayatım olsun kimseye üzülmeye kimseyi düşünmeye fırsatım olmasın. Çocukluğumdan beri diliyorum olmuyor :) yalnız öleceğim sanırım

Ben bazen kadinlari anlamiyorum hayatiniza bir erkek varsa cok mutlusunuz sizden mutlusu yok ama o erkek çikip girerse sizden kötüsü yok ölmek bile istiyorsunuz bi kendinize gelin lütfen o erkek sizi bukadar dusunmemistr eminim :işsiz:

O erkek çıktı diye değil üzüntüm kendi saflıgıma kızıyorum. Anlamam lazımdı normal bi ilişki bitirme değildi ilişkim bitti diye de üzgün değişim ayrıca

Anlamam lazımdı gideceğini kaptırmamam lazımdı.
Ve evet maalesef yapayalnız olunca su yeryüzünde sarsılıyorsunuz ister istemez

Ay istemsizce guldum ya :) lutfen kusura bakmayin.
Insan karsisindakini uzmek istemedigi zaman boyle yapar kendimden biliyorum :)))

Evet şefkatlı konuşan taraf sevmeyen taraftır biliyorum :) ona da söyledim neredeyse başkasını bul diyeceksin diye yok öyle demek istemedim filan falan :)

O erkek çıktı diye değil üzüntüm kendi saflıgıma kızıyorum. Anlamam lazımdı normal bi ilişki bitirme değildi ilişkim bitti diye de üzgün değişim ayrıca

Anlamam lazımdı gideceğini kaptırmamam lazımdı.
Ve evet maalesef yapayalnız olunca su yeryüzünde sarsılıyorsunuz ister istemez
Bundan sonra dikkatli olursunuz birini severken buda ders oldu

Ne diyebilirim ki olay çözmüşsünüz aslında.İnsan istese 9 ay uzun bir süre degil ki kestirip atmış.Terapi diyorsunuz parasız devlet kurumunda psikologla görüşmek istiyorum dediğinizde yönlendiriyolar üzretsiz.Bunu da yeni öğrendim.Çalışıyorsanız işinize odaklanın bol b ol kitap okuyun.Çalışmıyorsanız iş sizi oyalayacaktır.

aynı sorunu bende yasadım yıllardır seviyodum 6 yıl oldu tam ona acıldım bulustuk ettik hersey mükemmeldi ben yurtdısına gidiyorum egitim icin, beni bekleme cünkü gelmek istemiyorum falan dedi. Oraya gidince de aradım konustuk önüne bak beni beklemek zaman kaybı olur vs dedi. Normalde gelmesine 3 ay kaldı ama oraya yerlesmeye calıscagı icin belkide hic gelmeyecek... Sizi cok iyi anlıyorum moralinizi yüksek tutmak zorundasınız kendiniz icin🙏🏻

Yurtdısı egıtımı bahanesi. Ilıskıye baslarken biliyordu bunu, insan olan duygularınıza kıyamazdı. Sırf egosunu oksayın gidinceye kadar guzel vakit gecırsındiye sızı ve duygularınızı harcamış. Merhametsız pıslıgın bırınden kurtulmussunuz.

Lutfen kimseyi sokak ortasında aglayacak kadar sevmeyin. Kendi dunyanızda merkez de siz olun ki, bıseyler degısınce dengeniz bozulmasın

Yolu acık olsun diyip kendinize gelin.

Şuan o erkegi ve ne dedigini bos verin.
Kendinizi kurtarin siz.
Acil psikolog destegi almalisiniz.

Aşiri heyecan
Sokak ortasinda patlayip aglamalar
Depresyon hali.
Bunlar normal degil

Kendine bnu yapma değmeyecek insan için hiç üzme kendini yarn bigün iyki gitmiş diceksin güçlü durmaya çalış şans seninle olsun

aynı sorunu bende yasadım yıllardır seviyodum 6 yıl oldu tam ona acıldım bulustuk ettik hersey mükemmeldi ben yurtdısına gidiyorum egitim icin, beni bekleme cünkü gelmek istemiyorum falan dedi. Oraya gidince de aradım konustuk önüne bak beni beklemek zaman kaybı olur vs dedi. Normalde gelmesine 3 ay kaldı ama oraya yerlesmeye calıscagı icin belkide hic gelmeyecek... Sizi cok iyi anlıyorum moralinizi yüksek tutmak zorundasınız kendiniz icin🙏🏻

Unutabildiniz mi

Üzülmeyin değmez gidene kadar sizinle vakit geçirmiş sadece böyle bir insan için kendinizi kahır ettiğinize değmez toparlanmaya çalışın hayatınızda bir sevgili olmadanda çok mutlu olabilirsiniz.

Back
X