Bende böyle düşünüyorum sorumluluk istemedi peşinden gelecek
Ben olsam ben de istemem evet ama benim ona baglılogomınaz buçuk biliyor ya su bir ayını benimle oyalanmasaydı bende o güzellikleri görmeseydim keşke diyorum
Bence eger basliktaki gibi "cok cok iyi" olnak istiyorsan bakis acini degistirmelisin.
aksi halde mutluluk mumkun degil.
Cok arabesk bir bakis acin var. Yillardir TVde,sosyal hayatta gorup kaniksadigin gibi hemen "beni kullandi,gidecegini biliyordu" moduna girmissin.
Bu coook yanlis bir bakis acisi (bana gore. Ve genelde cok cok mutlu-pozitif bir insanimdir)
Her ask ölümsüz olacak diye bir kaide yok ki. Onca güzel gün yasandiysa onu birlikte yasadiniz. Mutlu olman lazim.
Bazen (genelde tatillerde) birileriyle tanisiyorum. Hersey harika geciyor. Sabah aksam beraberiz, ates yakiyoruz, sarkilar söylüyoruz, birbirimize içimizi aciyoruz,saatlerce susmadan konusuyoruz, birbirimiz hakkinda belki de kimsenin bilmedigi-baska insanlara anlatmaktan çekindigimiz anilari anlatiyoruz, kahkahalar atiyoruz,denize giriyoruz, belki aramizda bir yakinlasma oluyor...
ama dönüşte şunu diyorum ve iletisimimizi kesiyoruz "hersey harikaydi. Bu gunleri asla unutmayacagim, lutfen cooook mutlu ol"
"Bu yasanan masal mi gercek mi?" modunda oluyorum bir sure. Yasandigi icin gercekten mutlu oluyorum ve uzayip büyüsü bozulmadigi icin herseyi en güzel haliyle hatirliyorum. Ve sonra haritada o sehri-ulkeyi gorunce yuzumde kocaman bir gulucuk beliriyor.
ama senin bakis acinla yasayan bir insan olsaydim dondukten sonra inatla sürdürür, cabalar,olmayinca da "madem olmayacakti neden bunca guzel gun gecirdik" diye bir kosede aglayip haritada o sehri-ulkeyi gorunce bir ömür mutsuzlukla hatirlardim.