Artık çok çok iyi olmak istiyorum

Bence eger basliktaki gibi "cok cok iyi" olnak istiyorsan bakis acini degistirmelisin.
aksi halde mutluluk mumkun degil.
Cok arabesk bir bakis acin var. Yillardir TVde,sosyal hayatta gorup kaniksadigin gibi hemen "beni kullandi,gidecegini biliyordu" moduna girmissin.
Bu coook yanlis bir bakis acisi (bana gore. Ve genelde cok cok mutlu-pozitif bir insanimdir)
Her ask ölümsüz olacak diye bir kaide yok ki. Onca güzel gün yasandiysa onu birlikte yasadiniz. Mutlu olman lazim.
Bazen (genelde tatillerde) birileriyle tanisiyorum. Hersey harika geciyor. Sabah aksam beraberiz, ates yakiyoruz, sarkilar söylüyoruz, birbirimize içimizi aciyoruz,saatlerce susmadan konusuyoruz, birbirimiz hakkinda belki de kimsenin bilmedigi-baska insanlara anlatmaktan çekindigimiz anilari anlatiyoruz, kahkahalar atiyoruz,denize giriyoruz, belki aramizda bir yakinlasma oluyor...
ama dönüşte şunu diyorum ve iletisimimizi kesiyoruz "hersey harikaydi. Bu gunleri asla unutmayacagim, lutfen cooook mutlu ol"
"Bu yasanan masal mi gercek mi?" modunda oluyorum bir sure. Yasandigi icin gercekten mutlu oluyorum ve uzayip büyüsü bozulmadigi icin herseyi en güzel haliyle hatirliyorum. Ve sonra haritada o sehri-ulkeyi gorunce yuzumde kocaman bir gulucuk beliriyor.
ama senin bakis acinla yasayan bir insan olsaydim dondukten sonra inatla sürdürür, cabalar,olmayinca da "madem olmayacakti neden bunca guzel gun gecirdik" diye bir kosede aglayip haritada o sehri-ulkeyi gorunce bir ömür mutsuzlukla hatirlardim.

Bu noktaya gelmek çok da kolay değil. Belki de insan tadımlık değil, doyumluk istiyor bazı şeyleri.

Hava almaya çıktım iyi hissedeyim diye Tutamadım kendimi oturdum Çarşı’nın ortasında ağlamaya başladım. Kimsem yok kime gideyim anlatayım çok yoruldum.

Aşırı heyecanlıyım diye bir konu açmıştım uzun zaman sonra mutluydum .
Uzun zamandır platonik olduğum bey eklemişti sonra biz yavaş yavaş konuşmaya başladık görüştük defalarca gözükün içine bakan avcumun içini öpen göklerde hissettirdiği zamanlar geçirdik çok uzun süre de değil.

Bugün bitti yurt dışı eğitimine gidecek olduğundan 8 9 ay olmayacağından sonunu olmayan bir seye devam edemeyeceği gibi Birseyler söyledi o böyle deyince ne var ki 9 ayda diyemedim. Beklerim diyemedim çünkü kapattı her şeyi Sadece tamam dedim.

Onjnlayken tamam dedim oldu artık mutlu olacağım bu kadar karakteri oturmuş makam mevki sahibi biri biri ne aldatır ne yalan söyler ne istediğini biliyordur dedim.

Yurt dışı eğitimi olduğunu bile bile ülkedeki son zamanlarını Benimle değerlendirmiş ben salak anlamadım.
Hesap sorsam neden desem boşuna nefes tüketeceğim. Sosyal medyadan silerken baktım bana ayrılık konuşması yaptığı gün kaç kadın ı eklemiş beğenmiş.

Alnımda enayi yazıyor sanırım benim. Ayrılırken şefkatli şefkatli konuşması zaten gösterdi her şeyi.

İçim acıdı ya salaklıgıma aptal asık gibi adamın gözüne bakmama, vedalaşırken istemsizce gözlerimin dolmasına acizliğime.

Şuan kapkaranlık evde tek başıma oturuyorum geçmiyor kıramıyorum döngüyü yalnızlıgım sadece boyut değiştiriyor şehir değiştiriyor hep aynı.

çok param olsa tek bir şey yapardım onlarca terapiye gider anlatır anlatır her yaramı onarmak isterdim hafiflemek kuş gibi olmak... çok şey istemiyorum bana dua edin olur mu
Musmutlu uyuyup musmutlu uyandığım günler gelsin :) çok kalabalık neşe dolu bi hayatım olsun kimseye üzülmeye kimseyi düşünmeye fırsatım olmasın. Çocukluğumdan beri diliyorum olmuyor :) yalnız öleceğim sanırım
Canım öncelikle çok değerli olduğunu kendine hissettir. Bir dahakine daha dikkatli ol. Karşındakini iyice tanı ondan sonra kalbini ac. Karşındakine duygularından emin olup olmadığını sorumluluk alması gerektiğini söyle ve üzülme lütfen emin ol geçiyor.

Evet hiç şans vermeseydim acaba derdim. Ana şns verince güzelliği görünce de bu sefer bitmesin güzel olsun yanında olsun istiyor insan işte. Birde böyle çocukça bir ayrılık konuşması benim hislerimin yanında basit kaldı değersiz hissettirdi
Kaderinizdeki kişi değilmiş. Umarım çok daha güzel biri gelir hayatınıza. İyi ki dersiniz. Aslında burdan bakınca iyi ki gitmiş biz diyebiliyoruz sizin için. Ancak siz yaşayan kişi olduğunuzdan şuan bunları hissetmeniz çok normal. Bir kitapta okumuştum “başımıza gelen olayları değiştiremeyiz, ancak o duruma karşı verdiğimiz tepkilerimizi değiştirebiliriz”. Çok doğru değil mi? Size karşı konuşmasını da, ayrılmasını da, hislerini de değiştiremezsiniz elbette. Ancak kendinizi değersiz görmekten vazgeçebilirsiniz. Değerli olmanız için birinin size bunu hissettirmesine gerek yok. Çünkü zaten bu dünyada sizden tek var, değerli ve özelsiniz. Bu şekilde yaşadığınızda da kendinize değer verecek kişileri çekersiniz. Şimdi herşey çok yeni belki zor geliyor. Ama zaman geçince anlayacaksınız beni. :KK200:

Oncelikle cok mutlu olmani dilerim. Kendine kiznaktan vazgec. Senin bir sucun yok. Ortada bir suclu varsa o da o. Gitmek isteyeni urganla baglasan yine de tutamazsin. O an icinde sakladigin ne varsa soyleseydin yine bir sey degismeyecekti, adamin yuzu kizarmayacakti. Onun karakteri boyle imis ya da karaktersizligi. Kendini aptal gibi hissetme. Sen sussan da melekler senin yerine konusur merak etme. Uzme artik kendini.
Sunu biliyorum ki evren boslugu sevmiyor. Belki de baska birinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyordu, oyke dusun.
Ben de yalnizim. Ancak yalnizligi da seven biriyim. Suan yanimda olsan sana sarilmak isterdim. Cok cok mutlu olmani dilerim.

Oncelikle cok mutlu olmani dilerim. Kendine kiznaktan vazgec. Senin bir sucun yok. Ortada bir suclu varsa o da o. Gitmek isteyeni urganla baglasan yine de tutamazsin. O an icinde sakladigin ne varsa soyleseydin yine bir sey degismeyecekti, adamin yuzu kizarmayacakti. Onun karakteri boyle imis ya da karaktersizligi. Kendini aptal gibi hissetme. Sen sussan da melekler senin yerine konusur merak etme. Uzme artik kendini.
Sunu biliyorum ki evren boslugu sevmiyor. Belki de baska birinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyordu, oyke dusun.
Ben de yalnizim. Ancak yalnizligi da seven biriyim. Suan yanimda olsan sana sarilmak isterdim. Cok cok mutlu olmani dilerim.

Ahh o kadar mutlu oldum ki mesajınıza sarılmış kadar da mutlu oldum. İnşallah sizin de yalnızlığınızı çok değerli biri doldurur ☺️☺️

Kaderinizdeki kişi değilmiş. Umarım çok daha güzel biri gelir hayatınıza. İyi ki dersiniz. Aslında burdan bakınca iyi ki gitmiş biz diyebiliyoruz sizin için. Ancak siz yaşayan kişi olduğunuzdan şuan bunları hissetmeniz çok normal. Bir kitapta okumuştum “başımıza gelen olayları değiştiremeyiz, ancak o duruma karşı verdiğimiz tepkilerimizi değiştirebiliriz”. Çok doğru değil mi? Size karşı konuşmasını da, ayrılmasını da, hislerini de değiştiremezsiniz elbette. Ancak kendinizi değersiz görmekten vazgeçebilirsiniz. Değerli olmanız için birinin size bunu hissettirmesine gerek yok. Çünkü zaten bu dünyada sizden tek var, değerli ve özelsiniz. Bu şekilde yaşadığınızda da kendinize değer verecek kişileri çekersiniz. Şimdi herşey çok yeni belki zor geliyor. Ama zaman geçince anlayacaksınız beni. :KK200:

İyi ki konu açmışım çok daha iyi hissediyorum çok teşekkürler 🙏 minnettarım

Canım öncelikle çok değerli olduğunu kendine hissettir. Bir dahakine daha dikkatli ol. Karşındakini iyice tanı ondan sonra kalbini ac. Karşındakine duygularından emin olup olmadığını sorumluluk alması gerektiğini söyle ve üzülme lütfen emin ol geçiyor.

Artık zaten yeni gelen kişiye öyle vurdum duymaz olacağım ki elimde olmadan aşıksa bile kaçacak ☺️☺️

Hayatta iki çarpı ikinin dört ettiği kadar gerçek olan bazı şeyler var. O da şu ki; seven adam arada okyanuslar olsa bile sevdiği kadını bırakmayı göze alamaz. Ne olmuş yani başka bir ülkeye gidiyorsa? İstanbulda bile bir semtten bir diğer semte geçmek bazen 3-4 saati bulabiliyorken, farklı bir ülkeden Türkiye’ye gelmek daha kısa sürede mümkün olabiliyor. Ayrıca zaman babannelerimizin ninelerimizin zamanı değil ki. Telefonu var sosyal medyası var o’su var bu’su var. İletişim gayet de diri tutulabilirdi şayet istenseydi. Kaldı ki ninelerimiz bile zamanında sevdiceklerini savaşa göndermiş yine beklemiş aylarca tek bir haber almadan. Bizzat ninemin böyle bir hikayesi var yani :)

Demem o ki, yazdıklarım sizi üzecek ama, belki kimbilir kendinize gelmenizi de sağlar. Bu adam sizi kolayca gözden çıkarabilecek kadar değer vermiş size işte. Değer mi bu şahıs için günlerinizi üzülerek heba etmeye? Yolunuza bakın. Dünyadaki tek erkek o değil.

Evet biliyorum bunu zaten bu üzdü ☺️ Zaman geçirilmek üzüleceğim bile bile

Bence eger basliktaki gibi "cok cok iyi" olnak istiyorsan bakis acini degistirmelisin.
aksi halde mutluluk mumkun degil.
Cok arabesk bir bakis acin var. Yillardir TVde,sosyal hayatta gorup kaniksadigin gibi hemen "beni kullandi,gidecegini biliyordu" moduna girmissin.
Bu coook yanlis bir bakis acisi (bana gore. Ve genelde cok cok mutlu-pozitif bir insanimdir)
Her ask ölümsüz olacak diye bir kaide yok ki. Onca güzel gün yasandiysa onu birlikte yasadiniz. Mutlu olman lazim.
Bazen (genelde tatillerde) birileriyle tanisiyorum. Hersey harika geciyor. Sabah aksam beraberiz, ates yakiyoruz, sarkilar söylüyoruz, birbirimize içimizi aciyoruz,saatlerce susmadan konusuyoruz, birbirimiz hakkinda belki de kimsenin bilmedigi-baska insanlara anlatmaktan çekindigimiz anilari anlatiyoruz, kahkahalar atiyoruz,denize giriyoruz, belki aramizda bir yakinlasma oluyor...
ama dönüşte şunu diyorum ve iletisimimizi kesiyoruz "hersey harikaydi. Bu gunleri asla unutmayacagim, lutfen cooook mutlu ol"
"Bu yasanan masal mi gercek mi?" modunda oluyorum bir sure. Yasandigi icin gercekten mutlu oluyorum ve uzayip büyüsü bozulmadigi icin herseyi en güzel haliyle hatirliyorum. Ve sonra haritada o sehri-ulkeyi gorunce yuzumde kocaman bir gulucuk beliriyor.
ama senin bakis acinla yasayan bir insan olsaydim dondukten sonra inatla sürdürür, cabalar,olmayinca da "madem olmayacakti neden bunca guzel gun gecirdik" diye bir kosede aglayip haritada o sehri-ulkeyi gorunce bir ömür mutsuzlukla hatirlardim.

Hayır işte asla katılmıyorum bu adama aylarca uzaktan baktım asla tanışma görüşme gibi çabam olmadı imkanım olduğu halde.

Yazmadım aramadım görüşmedim duygularımı az buçuk biliyordu. Bir çok önünde seçenek varken vakit geçireceği gidişine 3 hafta kala mümkünse beni aramasın elimi tutmasın gözüme bakmasın. Kullanıldık demiyorum vakit geçirdi diyorum

Back
X