Arkadaşlar ben artık çok sıkıldım geç saatlere kadar çalışmaktan. En erken 24.00'de işten çıkıyorum, evime gidemiyorum. Eşim bazen eve gidiyor, bazen annesinde birlikte kalıyoruz. Evim işime uzak olduğu için geç saatte evime gitmem çok zor oluyor. Zaten eşimde o saatten sonra taksiyle bile olsa o yolu gitmemi istemiyor. 1,5 aydır bölyle devam ediyor. Her gün bu gün bitti artık erken çıkıcaz diyorum. Ama yine çıkamıyorum. Ni iş yapıyorum??? Hiiiiiççççççç. Sadece ofiste kalanları beklemek zorunda kalıyorum. Bi arkadaş var tüm gün işleri olabildiğince yavaş yapıyor. Saat 5 oldumu başlıyor bugünde geç çıkıcaz demeye. Daha 1,5 yıllık evliyim. Sonunda kocam beni boşayacak. :)
Onada kızıyorum. Biraz tepki göster ofistekiler anlasın diye ama iş varsa çalışmak zorundasın ne yapalım diyor. Son 3 haftadır haftasonlarıda dahil hergün çalıştım. Saat 3-5 (sabah) hiç farketmiyor. Kimi zamanda ofiste yatıyorum. Çoooooookkkkk sıkıldımmmmmm.
Onada kızıyorum. Biraz tepki göster ofistekiler anlasın diye ama iş varsa çalışmak zorundasın ne yapalım diyor. Son 3 haftadır haftasonlarıda dahil hergün çalıştım. Saat 3-5 (sabah) hiç farketmiyor. Kimi zamanda ofiste yatıyorum. Çoooooookkkkk sıkıldımmmmmm.