- Konu Sahibi zorunlualann
MerhabaSizin yazdıklarınızı kastederek yazmadım ceycey0406, bazı üyeler var ki ne zaman konu açsalar dalga geçiliyor.
Birkaç gün önce de yine her konusu her yazdığı sorgulanan bir üyenin topiğinde yazdım, sizler kendinizle alakalı bilgileri yazmaktan çekinmiyor olabilirsiniz lakin üyelerin yabana atılmayacak bir kısmı çevresinden gizli saklı aldığı üyeliğin ifşa olacağından endişelendiği için mesleğini, yaşını, yaşadığı şehri, evliyse medeni durumunu, çocukları varsa cinsiyetlerini saklıyor, gerçekleri yazmaya korkuyor.
Bu korku öyle yenebilecekleri bir boyutta da olmuyor kimi zaman, obsesif bir hal alıyor.
Sizler pek bilmiyorsunuz ama arka planda deşifre olma kaygısıyla bize atılan mesajları bir bilseniz bizim gözümüzden bakabilirsiniz üyelere ve yazdıklarına, kimi eşinin korkusuna 3 ay sınırını doldurur doldurmaz üyelik ismini değiştiriyor, profilini gizliyor.
zorunlualann'ın da belki kendince gerekçeleri var bilemeyiz, üstelik biz siz dahil her üyenin kendisiyle ilgili yazdıklarını ben şu gerekçeyle gerçekleri yazamam dediğinizde kabul etmek zorundayız veya ben gerçekleri yazıyorum dediğinde üye beyanını esas almakla yükümlüyüz.
Daha dün üyelerden biri açtığı eski konularla yargılanıp her açtığı konuda bunlar önüne getirildiği için mesaj atmış, biraz içini dökmüş sonra da artık sitede hiçbir şey yazmak istemediğini yazmış, burada kurallara uyduğu sürece herkesin konu açma hakkı var, hiçbir üye dalga geçerek bu hakkı ellerinden alamaz.
O kadar güzel özetlemişsiniz ki. Bu siteyi liseden beri üye olmadan takip ederim. Ayy aylar önce bir konu açtım, ağzı olan konuştu, o kadar komikti ki beni hiç tanımadığı halde, cirkin eğitimsiz umutsuz ev kadını yapan bile olmustu