Artık çok yoruldum … iş hayatından …

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin yazdıklarınızı kastederek yazmadım ceycey0406, bazı üyeler var ki ne zaman konu açsalar dalga geçiliyor.
Birkaç gün önce de yine her konusu her yazdığı sorgulanan bir üyenin topiğinde yazdım, sizler kendinizle alakalı bilgileri yazmaktan çekinmiyor olabilirsiniz lakin üyelerin yabana atılmayacak bir kısmı çevresinden gizli saklı aldığı üyeliğin ifşa olacağından endişelendiği için mesleğini, yaşını, yaşadığı şehri, evliyse medeni durumunu, çocukları varsa cinsiyetlerini saklıyor, gerçekleri yazmaya korkuyor.

Bu korku öyle yenebilecekleri bir boyutta da olmuyor kimi zaman, obsesif bir hal alıyor.

Sizler pek bilmiyorsunuz ama arka planda deşifre olma kaygısıyla bize atılan mesajları bir bilseniz bizim gözümüzden bakabilirsiniz üyelere ve yazdıklarına, kimi eşinin korkusuna 3 ay sınırını doldurur doldurmaz üyelik ismini değiştiriyor, profilini gizliyor.

zorunlualann'ın da belki kendince gerekçeleri var bilemeyiz, üstelik biz siz dahil her üyenin kendisiyle ilgili yazdıklarını ben şu gerekçeyle gerçekleri yazamam dediğinizde kabul etmek zorundayız veya ben gerçekleri yazıyorum dediğinde üye beyanını esas almakla yükümlüyüz.

Daha dün üyelerden biri açtığı eski konularla yargılanıp her açtığı konuda bunlar önüne getirildiği için mesaj atmış, biraz içini dökmüş sonra da artık sitede hiçbir şey yazmak istemediğini yazmış, burada kurallara uyduğu sürece herkesin konu açma hakkı var, hiçbir üye dalga geçerek bu hakkı ellerinden alamaz.
Merhaba
O kadar güzel özetlemişsiniz ki. Bu siteyi liseden beri üye olmadan takip ederim. Ayy aylar önce bir konu açtım, ağzı olan konuştu, o kadar komikti ki beni hiç tanımadığı halde, cirkin eğitimsiz umutsuz ev kadını yapan bile olmustu 😂😂 psikolojim bozuldu cidden, üyeliği falan kapatıp siteden çıktım, sildim herseyi 😂😂 şimdi bebek düşündüğüm icin tekrar üye olup bilgileri okumaya geldim ama bir daha konu açmak mi asla düşünmüyorum 😖 çünkü kadınlar birbirine yardımcı olmaktan çok, egolarını mi tatmin etmeye çalışıyor desem, birilerini ezip hakaret edip mutlu oluyorlar mi desem, ne desem bilemedim 😂😂 çok komik cidden… özellikle belli başlı kişiler yapıyordu bunu. Bunu yapmak çok zor degil, zor olan insan olabilmek… o yazan arkadaşlar gibiyse herkes, tr de evli kimse olmamalıydı 😂😂

Ben kaç yıl üyeyim asla derdim var diye konu açman çünkü duygusal olarak çok hasas ım buraya konu açcağımı samimi arkadaşıma derdimi anlatırım kötü yorum almam bu çağ da çoğunun psikolojisi bozuk ,konu açmaya değmez

İş yerinde yapayalnız kaldığımda soru sorabilecek kimseyi bulamıyorum . Benden başka o işi yanımdaki kadın yapıyor. Oda izne çıktığı zaman bana soru sormayın beni rahatsız etmeyin diyor . Yardım alabileceğim kişi isimleri söylüyor ancak onlarda tam anlamıyla mesajlaşarak cevap veremiyor . Evet biraz araştırarak öğrenmeliyim biliyorum . Ancak neden soru sormama izin vermezki . Bana soru sormayın rahatsız etmeyin diye neden yazar ki ? Birinin kişiliğidir bumu demeliyiz . Eğer hata yaparsam çok büyük cezaları var . Nasıl yapmalıyım bilmiyorum . İnanın çok yoruldum .
bu biraz mobbinge girer bence her iş yerinde herkes birbirine mutlaka bişeyler sorar sorma diyende bilmiyodur ya da kötü niyetlidir bence

Bu arkadaşın seveni yok, herkes onu kıskanıyor... Hep onu konuşuyorlar, ne zaman evleneceği merak konusu, kurum işi gücü bıraktı, zorunalan aşağı, zorunlualann yukarı. Halbuki geceleri aşağıdan yukarı çıkamıyor. 🙈
Şu mesaja çok kızılmış, ama Z zorunlualann ''😍 " emojisi atmış. Kimseyi kendinden daha fazla düşünmeyin, vallahi canınıza yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X