Artık çok yoruldum … iş hayatından …

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende çalışıyorum turizm sektöründe. Alışma süresi 2 gün veriyoruz. Aynı birimdeki bir arkadaşıyla beraber çalışıyor. 3. Gün tek başına kalıyor. Tabii bunun için alt yapısı olan, tecrübeli insanlar alıyoruz. Kimseye iş öğretecek lüksümüz yok. Mesai saati dışında da çok acil bir şey olmadıkça personeli aramıyoruz.
İnsanlar çalışıyor, köle değil.

10 yılda mevzuat yönetmelik ezberlemeniz gerekir.
valla bu üyenin konusu olunca aklıma pasta geliyor.pasta yemeyi azalttım sayesinde.konu sahibi iş arkadaşının yakasını bırakkk.beni de tatil günlerimde temsilci olduğum için veliler arıyor ifrit oluyorummm :KK45: :KK53:

valla bu üyenin konusu olunca aklıma pasta geliyor.pasta yemeyi azalttım sayesinde.konu sahibi iş arkadaşının yakasını bırakkk.beni de tatil günlerimde temsilci olduğum için veliler arıyor ifrit oluyorummm :KK45: :KK53:
Kendi de sorun cevaplıyayım dedi ama şimdi pireler uçuşuyor totosunda🤣

Yani izinde olan biri rahatsiz edilmek istemez ben bedenen hem ruhen ayrilmistir izne arastirip ogrenebilirsiniz yada baskalarina sorarak acemide degilmissiniz 10 yil az bir tecrube degil :işsiz:
tecrübesi 10 yılmıymış nerede yazıyor bu?30 larında olmalı üye o zaman.başka konularda 24 25 civarındayım demişti sanki allah allah :işsiz:

O zaman arkadaşa benim gibi bir şef lazım 1,5 yıldır işe gitmiyorum hala aranırım. O değil yaptığım işi unuttum bu kadar uzak kalınca.🤣

Son düzenleme:
tecrübesi 10 yılmıymış nerede yazıyor bu?30 larında olmalı üye o zaman.başka konularda 24 25 civarındayım demişti sanki allah allah :işsiz:
Kendi dedi demin, Atıyor her zamanki gibi, zaman mefhumu yaşıyor arkadaş. 30dk şee yapan 10 yıllık da memur olur🤪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X