• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık daraldım,boşanmalımıyım bilmiyorum çok çaresiz ve yalnızım...

eşin anladığım kadarıyla işine çok düşkün buda iyi bişey aslında. ama esnaf olmak gerçekten zor. tatil falan olmuyo. cinselliğe gelince her erkek aynı deği sonuçta kimisi hergün kimisi haftada bir. kimsi temizlik yaparken bile eşini pis kıyafetleriyle bile arzular kimisine süs püs kışkırtıcı kıyafet işlemez. eşinizin sizi sevmediğini arzulamadığını kafaya takmayın bu yüzden. siz kendiniz için güzel olun aynaya bakınca kendi güzelliğinizin önce siz farkına bakın. erkekler farklı düşünüyo bizden uyumaya gidip yastığa kafayı koyunca karım orda ağlıyo ben nasıl uyuycam şimdi diye değilde offf yine ağlıyo yat uyu sabah olsun işe git diyo kendi kendine.

hediyelik eşya dükkanı aslında öyle bişey yapılabilir birini çalıştırabiliriz ama eşim o kadar düşkün ki işine herkes 11 de açarken o sabahın köründe gidiyo.Önceliği işi.iş için her şekle giriyo bakıyorum gayet duyarlı bana gelince yok.

işiniz çok yoğun belli birbirinizi "anlayamıyorsunuz"
oda senin onu anlamamandan sikayetçidir eminim...seni sevmeyerek evlenmis ibi geldi bana..erkek istemezse evlilik gerçekten rayına oturmuyor
ama 8aylık dahaboşanmak vs aklına getirme evlilik beraberliktir seninle gezip tozmuyorsa seni yanına isçimi aldı???
bence oturun bir konusun deki buneya biz evlendiğimzden beri calısıyoruz zaman akıp gidiyor de ,çok daraldım de.psikolojin bozuk gibi cünkü gidisatından anlasılıyor dikkat et

eşin anladığım kadarıyla işine çok düşkün buda iyi bişey aslında. ama esnaf olmak gerçekten zor. tatil falan olmuyo. cinselliğe gelince her erkek aynı deği sonuçta kimisi hergün kimisi haftada bir. kimsi temizlik yaparken bile eşini pis kıyafetleriyle bile arzular kimisine süs püs kışkırtıcı kıyafet işlemez. eşinizin sizi sevmediğini arzulamadığını kafaya takmayın bu yüzden. siz kendiniz için güzel olun aynaya bakınca kendi güzelliğinizin önce siz farkına bakın. erkekler farklı düşünüyo bizden uyumaya gidip yastığa kafayı koyunca karım orda ağlıyo ben nasıl uyuycam şimdi diye değilde offf yine ağlıyo yat uyu sabah olsun işe git diyo kendi kendine.

kesinlikle katılıyorum çok yorulan insanda cinsel isteksizlikte oluyor bunu duymustum cinselliği bosverde evliliğinin huzur bulmasını sağla sonra oda gelir siz karıkoca olamamıssınız bence -patron/çalısan/ gibisiniz

canim biliyorum zor gunler geciriyorsun ama biraz uzak durmaya calis gitme o is yerine bence otur evde gez dolan tabi izinde al sonra bakarsin kendi sana taraf donmusdur... ben bir sey biliyorum ama onu yapmak gunahmi onuda bilmiyorum benim bir eski arkadas sevgilisine yapmisdi adam sevmediyi halde o gunnen o kizi bir sevmis bir sevmis tabi ben sahidi deyilim ama oyle soylediler banada burda yazamam cok ayip olur ama (gunahmi bilmiyorum ama istersen yazarim ozelden filan yani)

Ben de merak ettim....

aman herşeyin hayırlısı mutlu olan arkadaşları bizlerede dua edin bizde mutlu oluruz inşallah bu arada allah kimsenin mutluluğunu bozmasın helede eşinin ailesi yüzünden.....

Son düzenleme:
allah yardımcı olsun ama ısın zor gıbı ggorunuyor daha yenı evlısınızz.. bole olması cok ılgınc zorlada evlenmemmıssınız.. esınızzın yaptıkları cok anlamsız geldı bana ıns duzelır

Sabahtan akşama kadar bir arada duruyorsunuz. Rutine bağlanmış herşey.
Sabah kalk iş akşama kadar iş. Eve gel ye iç ikiniz ayrı kafalarda.
Böyle bir evlilikte ne heyacan olur ne de özlem. NErdeyse arkadaş gibi bir konuma gelinmiş.
Ev arkadaşı iş arkadaşı. eşlerin aynı işyerinde çalışmalarına karşıyım işte bu yüzden.
Siz de buna bir dur demenin zamanı geldi demişsiniz çokda iyi etmişsiniz.
Biraz uzak durun soğuk olun yaklaşmayın ama gözünün önünde olun varsın sinirlensin,
cinsellik konusunda da olsa da isteksiz olun bir müddet bu kez artık beni istemiyor mu?
gibi biraz endişelensin. Yani komple bir endişeye sürükleyelim bu kocayı.:47:

işiniz çok yoğun belli birbirinizi "anlayamıyorsunuz"
oda senin onu anlamamandan sikayetçidir eminim...seni sevmeyerek evlenmis ibi geldi bana..erkek istemezse evlilik gerçekten rayına oturmuyor
ama 8aylık dahaboşanmak vs aklına getirme evlilik beraberliktir seninle gezip tozmuyorsa seni yanına isçimi aldı???
bence oturun bir konusun deki buneya biz evlendiğimzden beri calısıyoruz zaman akıp gidiyor de ,çok daraldım de.psikolojin bozuk gibi cünkü gidisatından anlasılıyor dikkat et

bugün aynen bunları konuştum 8746473 kez. sonunda benim psikoloğa gitmeme karar verdik .İzah edemiyorum sorun bana patlıyo rahatlık batıyomuşta ondanmış gibi oluyo.Korku filmi gibi hiç kimseye anlayamıyorm anlamıyolar :(((

birde dualar et derim kendini tanridan ayirma bence mutlulugunu ondan iste Rabbim verir istersen mutluluk inan

sağol canım bana dediğini mesaj olarak atabilirmisin ben mesaj atamıyorum.

Ben evlenmeden önce o kadar çok sevdim ve dua ettim ki 4 yıl boyunca 4444 duasnı 2-3 kez okudum.Seccade başında gözüm yaşlı uyuyakalırdım.işe gidip gelirdim başlardım namaz dua ancak öyle rahatlıyabiliyodum çünkü olmayacak gibiydi imkansız gibiydi.Bi anda ben artık umudu kesmişken oluverdi.Bu yüzden çok üzülüyorum ben ona dualarım sayesinde kavuştum o bana Allahın hediyesi gözyaşlarımın bedeliydi belkide o yüzden bu kadar takıyorum zoruma gidiyor.

Belkide çok aşık olduğun adamla evlenmek doğru değildi çok yıpratıyo çünkü hiç bişey yokken biile bi kaş göz hareketi zoruna gidiyo insanın :(

Biz de beraber çalışıyoruz gece eve geç gidiyoruz ama ben o saatte mutfağa girmiyorum. Yorgunum demesini anlıyorum ama her zaman da olmaz, elemanlarımız var ama biz yine de erken gidiyoruz, Haftada 1 gün geç gidiyoruz. Seni bu kadar da istememesi normal değil, bizim de yorgun olduğumuz zamanlar oluyor bazen o istemiyor bazen ben ama senin anlattığına göre o hep böyle. Bu konuda çok fikrim yok tek söyleyeceğim işten geldikten sonra mutfağa geçmemen

ozelden atlan mesajdara cevap vermek istemiyorum cunki bu konuda bahs etdiyim icin cok pismanim :43: gunahmis ben yapmadim kimseninde yapmasini istemem lutfen artik sormayin saygilarimla herkesi opdum

ya bizimde mahallemizde bir kuaför varkarıkoca gecelere kadar çalısıyorlar 4 tane çocukları var
bu çocukları tarlada yetistirip ekip biçmediler dimi
1 gün kapalı oluyor dükkan
2günde geç gidiyorlar
sen esine deki "beni eleman olarakmı yanına aldın de"
evlilik beraber kaliteli zaman geçirmektir zamanı zehir etmek değil!

sabredn duzelir gbi seyler solemek isterdm ama bana kalırsa cnm hayata br kere gelyrsn.hic bunları kendne dert edip de uzulme derim.gencsn,kadn oldgnu hsstmek hakkın.dyelm 5 sne evli kaldın,esin brdenbre duzelecek mi.ne kdr onemli deglms gbi gorunse de saklasak da eslerin brbrni istemesi durumu cogu seyin temel tası.uyum orda baslıyor cnku.sen bu ilşkiye devam edersen br sure sonra kendne guvenn de btecek.yarn brgn cocugun oldgnda ne yapcaksn.bgn sana bole davranan insan cocugun da tum sorumlulugunu sana yıkacaktır.bnce yol yakınken donmelsn.ugruna yıllarını harcamana degmez cnku.

antattıklarını çok iyi anladım. ama ileriyi düşünerek hareket et. onu hala seviyor musun, onsuz yapabilir misin. benim eşimde böyle gibi. sarılıp öpmek istersin tersler ama keyfi gelsin gelip kendisi öper. ilk zamanlar çok kafaya taktım sonra dedim ki değer mi üzülmeye yooooo. o zaman umursamaz oldum şimdi ben onu öpmüyorum o öpüyo. uyurken sarılırdım sırtını dönerdi şimdi aynısını ben yapıyorum. keyfim gelse sarılırım. şimdi ilgimin azaldığını görünce afedersin peşimde kuyruğum oldu. tmm gene canını sıkıyor ama sende canını sık. ilgisizleş. bi böyle dene 2 ay sonra bak düzelmiyorsa başka çözüm yolu bul. boşanma bence çünkü anladığım kadarıyla sende kocanı seviyorsun.

bugün aynen bunları konuştum 8746473 kez. sonunda benim psikoloğa gitmeme karar verdik .İzah edemiyorum sorun bana patlıyo rahatlık batıyomuşta ondanmış gibi oluyo.Korku filmi gibi hiç kimseye anlayamıyorm anlamıyolar :(((

Zaten hep kadında sorun vardır.. Erkeklerde hiç sorun yok..Çünkü kadınlar sorunu görür ve dile getirir..sonra sen hastasın derler... :ssz:

Bir de erkek için onunla olmak için dua etmemek lazım.. Her zaman her konuda Allah'tan hayırlısını dilemek,hayırlısının olması için dua etmek gerek.. 30yılda aldığım en önemli derslerden biri... Çünkü biz ne kadar istesek emin olsak da hayırlı değilse sonu mutsuzluk oluyor.. Biz bilemeyiz, Allah biliyor ki engelliyor... :ssz:

Back
X