artık dayanamıyorum gebe kalamama ve düşük

hep kendimi kandırdım başa gelen çekilir dedim sabretmem gerek dedim ama yok olmuyor artık dayanamıyorum kalbimde bir sızı ve bu sızıyı hiçbirşey dindirmiyor. yıllar süren vajinismus problemim bu problemin çözümünün ardından 2 defa yaşadığım düşük ve yine gelmeyen bebek. hoş gelse ne olur duracakmı kaygısı yanında gelecek lütfen desteğinize ihtiyacım var çok üzgünüm

Canım...sabretmenin yanında moral de çok önemli..eminim sebeplerini araştırmışsınızdır..asla umudunu kaybetme..bu durumu yaşayan okadar çok insan var ki..2 defa değil sayısız düşük yapan insanlar var ve en sonunda bebeğine kavuşuyor..yakın bir arkadaşımla birebir yaşadım bu süreci...şimdi 3 çocuğu var..1. çocuktan sonra 2 ve 3.de hiç sorun yaşamadı..artık hamile kalıcam diye ödü kopuyor :)
Sen yeter ki rahat ol..olur mu? durur mu?ları :5:kafandan at.

hep kendimi kandırdım başa gelen çekilir dedim sabretmem gerek dedim ama yok olmuyor artık dayanamıyorum kalbimde bir sızı ve bu sızıyı hiçbirşey dindirmiyor. yıllar süren vajinismus problemim bu problemin çözümünün ardından 2 defa yaşadığım düşük ve yine gelmeyen bebek. hoş gelse ne olur duracakmı kaygısı yanında gelecek lütfen desteğinize ihtiyacım var çok üzgünüm

Herşeyin hayırlısı be tatlım. Hayırsız evlatları görüp duydukça, böyle bir evlat anası olmak mı,
yıllarca evlat hasreti çekmek mi daha zor diye düşünürüm. Günün haberlerinde, anasını ablasını
bıçaklamış bir evlat vardı işte. Allah muhafaza...
Elbette evlat sahibi olmak için yapılması gerekenleri yapacaksın ama kendini fazla hırpalamadan,
umutsuzluğa kapılmadan, daima hayırlısını, sağlıklısını dileyerek istesen diyorum...
Eminim zordur, yaşamadan bilinmez, lakin vardır bunda da bir hikmet.
Rabbim hayırlısıyla gönlünün muradını versin. Dilerim her şey senin için güzel olsun canım. :54:

emin ol Rabbim hayırlı bir zamanda,hayırlı bir evlat verecektir.. O bizim görmediklerimizi görür, bilmediklerimizi bilir.. Rabbime sığın güven ve devam et... (Sana söylerken kendime de söylüyorum bu arada:) )

Fiziksel olarak herhangibir problem olmamasına rağmen pek çok kadın aşırı gebelik beklentisi içinde olduğu için hamile kalamıyor biliyor musun.

Bunu yapmak çok zor kendimden biliyorum.. ama lütfen kafanı başka şeylerle meşgul etmeyi dene

Hayatının odak noktası bebek olmasın bir süre; sen huzurlu ve rahat olunca bebeğin de kendiliğinden gelecektir annesi.

:16:

Back
X