Artık dayanamıyorum!Kocam hayvanın önde gideni!

Aynı kocam gibi konuşuyorsunuz :) yanlış anlamışsınız dövüşmüyorum karşılık veriyorum . Çıldırıp bana saldıran o .bi gelip. Gırtlağınıza sarılsa var gücünüzle vurmaz mısınız kurtulmak için? Kendimi savunmanın neresi dövüşmek?bu arada mesleğiniz nedir?
Ben memurum ama çalıştığım yerde o yaşta ki kadınlar asgari ücretle çalışıyor .senin yapacağın iş zaten masa başı. Kapı gıbı diploman var kimse sana evlere temizliğe git demiyor sadece biraz gücünü topla o adamın seni sindirmesine izin verme.bazi kadınlar gerçekten hakkını savunamiyor bende oyleyim bazen ezilmeyi tercih ediyorum ama gerçekten senin yaşadığın hayatı da kendime yakistiramazdim

karılarının psikolojisini bozup ondan sonra bu kadın delinin tekiydi diyebilen bir manyağa benziyor.evine gizli kamera yerleştir.kanıt olsun öyle boşan.

Bir mahalle boyu yürüyemiyor olabilirsin doğrudur haklısındır.. Neden yalan olsun hastasındır elbette.. Evladını da seviyorusndur evlat sevilmez mi hiç ? Lakiiiin bir deli gücü topla kendinde ve oğlunu da al git bit sığınma evine.. Korkma oğlunu alıp yurda sen istemediğin sürece kimmmse alamaz.. Azcık gittiğin sığınma evinde kendini psikolojini toparlarsın orda psikologlar pedagoglar var.. Pedegog çocuğuna yardımcı olur.. Psikolog sana.. Sonra bir zaman sonra bir iş bulursun.. Maddi gücünü elinr aldıktan sonra biraz para biriktirirsin.. Birikmiş paranla ev tutarsın eşya alırsın bişiler yaparsın.. Oğlunu kreşe verirsin.. Vs vs.. Yapabilirsin.. Belkş hiç gücün yok gibi geliyordur sana amaaaa güçlü olmak ayakta durmak için bir sebebin var o da evladın.. Anneliğin asıl şimdi başlıyor.. O kocam dediğin adamdan sana hiçbir fayda gelmez.. Sana da yazık evladına da.. O minik kalbini babasından kaynaklanan kinle nefretle öfkeyle işliyor şu anda.. Benim de oğlum 2.5 yaşıda...bu yaşlarda onlar gerçekten kaydediyor.. Ne duyarlarsa papağan gibi aynısını söyleyebiliyorlar..evladın için çık ve git o evden.. Başka bir şehirde başka bir dünya kur kendine.. Yürüyemiyorum diyosun ya.. Gör bak nasıl yürüyeceksin hele bi ayağa kalk..
Tamam
pardon o soruma ilişkin hayır dediğinizi anlamamışım.
iyileşene kadar ne yapayım diyorsunuzda bir mesajınızda kansızlığım için dikkat etmem gerekiyor yediklerime ama etmiyorum demişsiniz..
önce iyileşmeye çalışın ama gerçekten bunun için çaba harcayın. anlıyorum bezmişsiniz ama burada yorum yapan herkes sizin iyiliğiniz için yazıyor . yazılanlar canınızı acıtıyorsa aynayı kendinize çevirin biraz . her yoruma sert cevaplar veriyorsunuz biz dışardan görünene göre yorumluyoruz.
sizin mahalle boyu yürüyememeniz beni neden tatmin etsin mesela? kendinizi saldırarak ve sinirle değil daha yumuşak ifade edebilirsiniz.
herneyse bu durumda yorumum iyileşmeye bakın bir an önce . bu süreçtede kocanıza iyi davranın suyuna gidin zira adam kendini normal görüyor ve değişmeyi düşünmüyor..
kesinlikle saldırarak ifade etmiyorum kendimi hastayım dedim on kişi iyisiniz yazdı benden daha mı iyi bilecekler iyi olup olmadığımı? 2.si kansızlık var beslenmeyle atlatabilirim dedim.dikkat etmiyorum değil edemiyorum demiştim.3.sü ben en başımdan beri nezaketimi muhafaza ediyorum takdir edersiniz ki ağır yazanlara bile ılımlı cvp verdim.şimdi de veriyorum çok tşk ederim fikrinize saygı duyarım . En başta iyileşmeye çalışacağım daha sonra eğer şiddet görürsem yine rapor alacağım ve böyle bir süreç başlamış olacak ..

Evet görmedim . Mallar kendi üstünde degıl o yüzden hak iddia edemem maalesef . Ses kayıtları kullanılmıyor mu gerçekten?
bosanma davası actıgın zaman geriye donuk 2 yıl bakıyorlar mal kaçırmak icin mi baskasının ustune gecirmis diye. eger son iki yıl ıcınde gecirdiyse baskasının ustune yarısı senin olur

Normal olmayan bi evlilikte nasil cocugun psikolojisi normal olsun hem cocugnu hem kendini dusun yanindayken faydasi olmayan bi adamin yaninda yokken zararida olmasin bosanman en sagliklisi bosandigni soylersen sana yine siddet uygular zarar verirmi bilmiyorum ama her ihtimale karsi cocugunu al annenlere kalmaya git biraz ordayken ariyip bosanmak istedigni soyle hem guvende olursun ayrica esinin yaptiklarindan esinin ailesinin haberi yokmu ve tabiki senin ailenin kimse sahip cikmiyormu yada karsi gelmiyomu o adama bisey daha bosandiktan sonra temelli anne evine donmen de kendini siginti gibi hissetmene tek sebep olabilir sonucta orasi artik el evi bence bosanip calismiyosan calismaya basla ve kendine yeni bi duzen kurana kadar annenin evinde yasa kendi ayaklarin uzerinde dur o adamdan kurtul

M Mazlumm ben hala cevap bekliyorum... ama sen biliyorum ki cevap vermeyeceksin.
peki ..
gecmiş sayfalara baktım
1- boşanmayı düşünmüyorsun
2- iktisat mezunusun
3- savunma mekanızman yanlış gelişmiş. insan kendini korur kollar ama mantıktan uzaklaşamaz. aşırı ben merkezci savunma yapıyorsun.ve gerekli gereksiz herşeye. ayrıca savunmanı sözlü şeklinde yapsan bile en cok inatlaşma ile yapıyorsun
4- eşim memurmuş
5- aranızda gecen diyaloglar da az cok tahmin edilebilir.
ek : görücü usulu evlenmişsiniz. sigara bile içmem demiş. 6-8 ay nişanlı kalmışsınız. ki bu surecte sanırım hiç görüşmediniz veya adamla ilgilenmediniz. sigara anlalışlmayacak birşey degil çünkü. kokusundan ötürü.
hamile kaldıgınız neden kapıda yattı hangi kapıyı kitledi yada sizmi kapının önünde yattınız bu kısmı anlamadım.

Siz kimseden fikir istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman burada konu açmayıp ya başınızın çaresine bakacaksınız yada hastayım diye diye ömrünüzü bu adamdan dayak yiyerek geçireceksiniz. Size sadece güzel öneriler veriliyor siz burada önerilen hiçbirşeyi kabul etmiyorsunuz . Eğer eşinizlede bu uslüpla konuşuyorsanız zaten hasta ve dengesiz olan eşinizi dövmesi için teşvik ediyorsunuz demektir. Naçizane önerim önce tedavi olun sonra iş bulun. Biraz para biriktirip yolunuza bakın. Zira hayat dayak yiyerek,hakaret işiterek geçirilmeyecek kadar kısa. Allah yardımcınız olsun
Hangi mantıklı öneriyi kabul etmedim ? Çoğu kişiye tşk edip söylediklerini yapacağımı yazıyorum zaten.kendimi savunmam zorunuza gitmiş anlaşılan . İnsanlar dayağa teşvik edilmez hanfendi karşınızdaki hayvansa vurur!

M Mazlumm gebelik ile gelişen bir tür kemik erimesi vardır. kemik egriligi de görülür. sırtta kamburlaşma filan. nadirdir ama görülür. tedavisi de vardır. sizin kemik erimeside kocanızdan degil. bunu belirteyim.
kansızlıkda eşinizden degil. bunun içinde gerekli tedaviyi olmalısınız.
başka bir hastalın varsa ki depresyon olabilir. bu da eşin ile senden

M Mazlumm gebelik ile gelişen bir tür kemik erimesi vardır. kemik egriligi de görülür. sırtta kamburlaşma filan. nadirdir ama görülür. tedavisi de vardır. sizin kemik erimeside kocanızdan degil. bunu belirteyim.
kansızlıkda eşinizden degil. bunun içinde gerekli tedaviyi olmalısınız.
başka bir hastalın varsa ki depresyon olabilir. bu da eşin ile senden
Özelden konuşabilir miyiz sizinle ?

Merhabalar 3 yıllık evliyim 2,5 yaşında bi oğlum var. Eşim memur sinirli,agresif,kaba saba bi adam.Sürekli kavga ediyoruz ve eğer ben alttan almazsam barışamıyoruz.Kavgalardan sonra da Naz'ı,tribi de cabası...Sanki ben erkek o kadın.Evde iş bölümü diye birşey de yok dolap yatak koltuk ben kaldırrım.3sene sonunda bi tane çerçeve aşabildi evimize o kadar üşengeç yanı..Neyse bnm sıkıntım şu haklıyken haksız duruma düşüyorum hep şiddet uyguladığında bende karşılık veriyorum vurdumu vuruyorum tabi sonunda ağlaya ağlaya oturuyorum.sürekli hakaret ediyor bi yerden sonra patlıyorum bende ağzıma geleni sayıyorum sonra gene kendini Naz'a çeken o oluyor el öpen ben .. Çocuğum da etkileniyor olanlardan üstüne titrediğim çiçeğimin ağzından küfür duymaya başladım.Napcagımı bilemiyorum maddi gücüm yok çalışmıyorum lütfen bana bi akıl verin ...
Bosanip yanina gidebileceginiz sizr destek cikacak ailenizdemi yok.

karılarının psikolojisini bozup ondan sonra bu kadın delinin tekiydi diyebilen bir manyağa benziyor.evine gizli kamera yerleştir.kanıt olsun öyle boşan.
İki saattir beklediğim cvp buydu .. Kadınız diye kendimizi ezdirecek değiliz bana çektirdiklerini ancak belgeleyerek ona ödetebilirim.ama nasıl ?

İki saattir beklediğim cvp buydu .. Kadınız diye kendimizi ezdirecek değiliz bana çektirdiklerini ancak belgeleyerek ona ödetebilirim.ama nasıl ?
bir destek verenininz olsa maddi manevi gizli kamerayı döşese.kaydetse yok mu bir babayiğit.dışardan şiddet uyguluyor demek gözün mor olsa dahi hikaye gibi geliyor millete.Rabbim yardımcın olsun.

Bosanip yanina gidebileceginiz sizr destek cikacak ailenizdemi yok.
Var çok şükür Sahip çıkarlar destek olurlar tabi ailem de arkamda benim ama bu şekilde bitirmeyi göze alamıyorum . Çocuk olmasa bi beklentim olmaz çeker kapıyı çıkardım ama hem bana hem çocuğuma bakamazki ailem zaten borç batağında...

bir destek verenininz olsa maddi manevi gizli kamerayı döşese.kaydetse yok mu bir babayiğit.dışardan şiddet uyguluyor demek gözün mor olsa dahi hikaye gibi geliyor millete.Rabbim yardımcın olsun.
2 saattir buna deli oluyorum bende yahu suçlunun burda ne işi var adam dövüyo sen teşvik etmişsindir bile dediler :/

gizli kamera bazı durumlarsa işe yarıyor. alenen söylemesi daha mantıklı.
cocuk istismarı olunca gizli kamera ok. ama böyle birşey de bak seni cameya alıyorum demen lazım. bildigi halde hala devam ediyorsa delil kabul ediliyor. ( avukat varsa bir baksın lütfen )
yani ben okudugum kadarı ile bunu böyle anladım :) fazla mı okuyorum nee :KK70:

Var çok şükür Sahip çıkarlar destek olurlar tabi ailem de arkamda benim ama bu şekilde bitirmeyi göze alamıyorum . Çocuk olmasa bi beklentim olmaz çeker kapıyı çıkardım ama hem bana hem çocuğuma bakamazki ailem zaten borç batağında...

hep birileri bakamaz ki size. çalışmanız lazım. neden çalışmayı iş bulmayı düşünmüyorsunuz ki?

Back
X