Artık dayanamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kanatlarimruhumda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
391
739
53
Eşim ve oyun bağımlılığıyla ilgili daha önce de paylaşım yapmıştım... 3 yıllık evliyiz ve bağımlılığı her ecen gün artıyor... gece gündüz eve gelir gelmez alıyor eline telefonu bazen 2 oyunu birden oynuyor aynı bağımlılıkla... yemek yerken uyurken trafikte bile hep elinde telefon ve oyun... kafayı yemek üzereyim.. çok büyük kavgalar ettik kaz kez boşanma aşmasına geldik bu oyun illetinden.. Bağırdım cagirdim anlamadı..efendi gibi anlattım nazlandım ağladım anlamadı.. 3 gündür küstüm konuşmuyorum bu da isine geldi karışmayınca kendini de konuşmaya niyeti yoktu zaten.. ben sessiz o oyunda ve sessiz yaşamaya çalıyoruz.. 2 yaşında bi kızım var.. telefonu ile ilgilendiginin yarışı kadar ilgisi yok ailesine

Bu oyun bağımlılığıda çok kötü ya bı destek alsanız psikiyatrist ten falan benim esimde bazen çok dalıo ama çok fazla sürmüyor

Ne oyunu ? Sohbet falan var mı ? Boşanma aşamasına gelinip , hala daha oyunlara ciddi zaman ayırmak akıl almaz bir durum
Online oyunlar... kaç kez karşıma aldim konuştum Allah aşkına mantığını bana da açıkla biraz olsun anlayayım herşeyden vazgeçip oynamanın sebebini diye ama anlatamaz ki mantık falan yok heriftw

Eşim ve oyun bağımlılığıyla ilgili daha önce de paylaşım yapmıştım... 3 yıllık evliyiz ve bağımlılığı her ecen gün artıyor... gece gündüz eve gelir gelmez alıyor eline telefonu bazen 2 oyunu birden oynuyor aynı bağımlılıkla... yemek yerken uyurken trafikte bile hep elinde telefon ve oyun... kafayı yemek üzereyim.. çok büyük kavgalar ettik kaz kez boşanma aşmasına geldik bu oyun illetinden.. Bağırdım cagirdim anlamadı..efendi gibi anlattım nazlandım ağladım anlamadı.. 3 gündür küstüm konuşmuyorum bu da isine geldi karışmayınca kendini de konuşmaya niyeti yoktu zaten.. ben sessiz o oyunda ve sessiz yaşamaya çalıyoruz.. 2 yaşında bi kızım var.. telefonu ile ilgilendiginin yarışı kadar ilgisi yok ailesine

Bagimlilik teavisi gormesk lazim esinizin. Who bunu akil sagligi sorunu saydi. Siz imkaniniz varsa, bagimliligini kaydedin. Kendisine izlettirin, tedaviye ikna etmeye calisin. Belki duzelir insallah. Allah sabir versin.

Bence sende oynadığı oyunlara başla lol se lol pugb öu ne oysa o başla sendede aynı davranısı bağlılığı görünce emin ol dikkatine çekecek bir tanıdığım öyleydi oyunsuz nefes alamıyo oynamadığı anlarda sinirli asabi tuvalate gitse oyun oynuyo nasıl sevgilisi başlado bersber oynamaya başladılar çocuk silsek mi oynamasak mı moduna geçti dene bence

Bence sende oynadığı oyunlara başla lol se lol pugb öu ne oysa o başla sendede aynı davranısı bağlılığı görünce emin ol dikkatine çekecek bir tanıdığım öyleydi oyunsuz nefes alamıyo oynamadığı anlarda sinirli asabi tuvalate gitse oyun oynuyo nasıl sevgilisi başlado bersber oynamaya başladılar çocuk silsek mi oynamasak mı moduna geçti dene bence
Ben zevk almıyorum o tür bagimliliklardan ..hem çocuğum var ve öğretmenin..öyle şeylere ayıracak boş vaktim yok ki

Benim eşim de çok bagimliydi hayatı oyundu resmen.cok kavga ettik bi yüzden en sonunda bende indirdim telefonuma ayni oyunu.beraber savaştık falan:halay:sonra yavaş yavaş geçti bağımlılığı.hala oynar ama günde 1 kere yarim saat anca

Belki abartı bulunacak ama benim için boşanma sebebidir herhangi bir bağımlılık.çocuğuna ayıracağı vakti başka şeye ayırıyorsa gitsin başke yerde yaşasın.yemeğini temizliğini de kendi yapsın bir zahmet

Benim eşimde oynar ama ben daha ilk başlarda surat yapıp kavga çıkardığım için çok bağımlı kalamıyor arada bir oynar inşallah değişmez bu durum

Bir tanıdığımız boşandı bu yüzden. Adam gece yatmaya bile gelmiyormuş yatak odasına. Koltukta uyuklamalar yemek yerken bile oyun oynuyormuş. Bence ciddi bir konuşma yapıp bu şekilde devam ederse sonunuzun boşanma olacağını deyin. Blöf yaptığınızı düşünecektir sabah adliyeye gidince görürsün deyin kenara çekilin. Sizle ve çocuğuyla zaman geçirmeyen adam zaten evde ha var ha yok gibidir.

Bir tanıdığımız boşandı bu yüzden. Adam gece yatmaya bile gelmiyormuş yatak odasına. Koltukta uyuklamalar yemek yerken bile oyun oynuyormuş. Bence ciddi bir konuşma yapıp bu şekilde devam ederse sonunuzun boşanma olacağını deyin. Blöf yaptığınızı düşünecektir sabah adliyeye gidince görürsün deyin kenara çekilin. Sizle ve çocuğuyla zaman geçirmeyen adam zaten evde ha var ha yok gibidir.
Yaptım o uyarıyı ama umursamadi

bir arkadasimin esi de ayni durumdaydi evden kovdu adami adam bilgisayari aldi gitti. 4 5 yasinda oglu da vardi. sonra konustular duzeldiker. zor valla. yeni cagin kumari..

benim de eşim oyuna çok düşkündür bazen ben yatar uyurdum o kalkıp oyun oynardı, işten gelir oynar ama bana da vakit ayırır sizinki kadar değil.hatta beni de başlattı beraber pubg oynuyoruz turnuvalar yapıyoruz ama kararında tabi.eğer eşiniz tedaviyi kabul etmiyorsa o işteyken kalkın gidin bir psikiyatriste siz önden bir yardım alın.bu oyun bağımlılıklarıyla ilgili özel psikiyatristler var onlara gidin.çünkü çağımızın bağımlılığı oldu.bir adım atıp başlayın bakalım ne tavsiye gelecek size.

Bu dediğinizi eşim telefonla çok oynadığında devam etmiştim ama bu sefer onun işine geliyor o zaten oynamaya devam ediyor ve sen ondan rahatsız olmuyor gibi davranıyosu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X