• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanamıyorum

Skyline10

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
695
675
23
Hiçkimsem yok anne baba sağ ama ben bir yasınsayken ayrılmışlar kimse sahip cıkmadı bize tek okudum tek mucadele verdım unı okurken saolsun bana bir aile yardım etti o sırada biriyle tanıtım benden 14 yas buyuk ayrılmus Ikı cocugu annedeymıs nasıl boyle bir aptallık ettım bu adamla evlendim birde hemen cocuk cok aptalım kendımı affedemiyorum. Ben yeni hamileyken haberim olmadan es kısıaı cocukları yanına almıs hıc sormadı bile eskı es ogretmen bekar neyse cocuklar annede de babada da kalabilir tabi ben buna karısamam ama bana bilerek yapılmış gıbı geldi. Hıc huzur bulmadım bu evde es ksııs zaten agzı bozuk cok karaktersiz biri cocuklarsa o ikisi de erkek ona uyuyorlar kızımla cok agladı cok yiprandik seslerinden cpcugu uyuyamıyorum uyarıyorum susmutorlar guzellik le babalarına dıyorum o da gıcıklığına uyarmıyor bugun kavga cıktı sıddet gordum ilk defa cok kufur yedım kızım kucuk diye sustum ama sıddetı kaldıramam artık bende ona saldırdım gercı ama gucum yettıgı kadar. Bana okurken sahip cıkan teyzeyi aradım gel dediler ama ne kadar orda kızımla kalabilirim bılmıyorum artık yasamak istemiyorum.

Darp raporu alıp onu cepte tutun bence. Siz güçlü olacaksınız ki bebeginizi mutlu bir cocuk olarak buyutebilesiniz. Eger anne veya baba kabul ederse, karantina bitince oraya gidin. Eger kabul etmezlerse coronanin bitmesini bekleyin nasilsa mesleğiniz var, hemen bir iş bulur o Insani hayatınızdan çıkarırsınız. Dayak başladıysa malesef artarak devam ediyor.. cok üzüldüm durumunuza

Lütfen kendinizi suçlamayın ve şefkat gösterin kendinize. Size sahip çıkan kişiden de Allah razı olsun ilk lafı gel olmuş. Önce hukuki yollardan elinizi saglamlastirin. Darp raporu alabiliyorsaniz alın. Allah yardımcınız olsun

Darp raporu alın. Boşanın. Hayat geçmez bu adamla. Ayrıca ayaklarınizin üstünde durun, çocuğunuza sahip çıkın örnek olun.

Bu konulari okudukca boyle serefsiz erkeklerden nefret ediyorum. Siddet basladiysa artarak devam ediyor. Calisip hayatini duzenini kurmalisin. Ayrica seni okutmus aile hemen gel demis ya Allah boyle insanlardan razi olsun💕

Oncelikle gecmiste yapılan seyler icin kendinizi suclamak durumu daha da kötülestiriyor. Yasanan kosullarda kimsenin destek olmaması, sürekli sıgındıgmız bir bahane. Evet ama simdi ne yapabiliriz? Hayat devam ediyor, kızınızla birlikte yeni bir döneme girmek zor degil.
Kimse kimsenin ne yasadıgını bilemez, uzaktan yorum yapmak kolay olur, sizin yasadıgınız olayların icinde olmadan, objektif ve mantıklı olarak söyleyebileyecegim tek sey calısın. Su durumlar düzelsin, is bakmaya baslayın kendinize. Maddi ozgürlügünüzü aldıktan sonra eş meş vız gelir tırız gider. Hemen olmaz, kolay olmaz ama su an yapabileceginiz bir sey. Hayat ne kadar kötü, acımasız, esit sartlarda olmasa da, hep bir cözüm vardır, insan herseye alısır.
Simdiden planınızı yapın, emin olun kızınız anlıyor, ona ümitsiz bir anne mi yoksa kendi ayakları üstünde duran güclü bir anne gibi mi gözükmek istersiniz? Herseyden once de kendiniz icin mutlu, huzurlu, güclü olmaya calısın.
hayat, gercekten bazen berbat, ama inadına yasam, cünkü her zaman bu kadar zor degil. Size güc diliyorum.

Geçmişi düşünüp kendinizi aşağı çekmenin hiç bir faydası olmaz. önce bunu bir söyleyeyim.
hemen darp raporu alın.
size yardımcı olacak aile ile kalabilirsiniz diye düşündüm. Sonuçta size değer veren insanlar.
gel demelerinden belli.

umarım mesleğiniz vardır.
şu kötü günleri atlatınca hemen düzeninizi kurun.
hiçbir hata geri dönülemez diye bişey yok.
en kötü kestirip atarsınız ki,daha fazla hayatınızı ele geçirmemiş olur.
hiçbirşey için geç değil.
O gücü kendinizde bulun yeter ki.
neleri başarırsınız..

Back
X