- 12 Mart 2020
- 695
- 675
- 23
Hiçkimsem yok anne baba sağ ama ben bir yasınsayken ayrılmışlar kimse sahip cıkmadı bize tek okudum tek mucadele verdım unı okurken saolsun bana bir aile yardım etti o sırada biriyle tanıtım benden 14 yas buyuk ayrılmus Ikı cocugu annedeymıs nasıl boyle bir aptallık ettım bu adamla evlendim birde hemen cocuk cok aptalım kendımı affedemiyorum. Ben yeni hamileyken haberim olmadan es kısıaı cocukları yanına almıs hıc sormadı bile eskı es ogretmen bekar neyse cocuklar annede de babada da kalabilir tabi ben buna karısamam ama bana bilerek yapılmış gıbı geldi. Hıc huzur bulmadım bu evde es ksııs zaten agzı bozuk cok karaktersiz biri cocuklarsa o ikisi de erkek ona uyuyorlar kızımla cok agladı cok yiprandik seslerinden cpcugu uyuyamıyorum uyarıyorum susmutorlar guzellik le babalarına dıyorum o da gıcıklığına uyarmıyor bugun kavga cıktı sıddet gordum ilk defa cok kufur yedım kızım kucuk diye sustum ama sıddetı kaldıramam artık bende ona saldırdım gercı ama gucum yettıgı kadar. Bana okurken sahip cıkan teyzeyi aradım gel dediler ama ne kadar orda kızımla kalabilirim bılmıyorum artık yasamak istemiyorum.