artık dayanamıyorum

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
316
mrb benim 4.5 yaşında bir kızım var okadar problemli ki doğduğundan beri yeme problemi var beni emmedi mama istemedi dr dr gezdik ama bi sonuç alamadık asla uyumayan sürekliş kucakta ve ağlayan bir bebekti bir daha asla çocuk düşünmüyordum. kızım 3 yaşına geldiğinde onun yalnız kalmaması için kardeşi olsun istedim.şimdi 2 aylık bir oğlum var. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri allaha dua ediyorum kızm gibi olmasın yesin emsin diye.fakay malesef oğlumda kızım gibi oldu. başta emmek istedi. fakat sütüm gelmedi. 4 gün sonra gelidi.ama artmadı. neler yapmadım anlatamam. ne duyduysam yaptım .ama olmadı dr mama verelim dedi . mamaya başladık. başta çok güzel yiyordu.1 aybu şekilde devam ettik. önce emzirdim sonra mama verdim. 1 ay olduktan sonra kabus başladı.şimdi ne emmek istiyor nede mama istiyor. sürekli ağlıyor mamayı değiştirdim çeşitli biberonlar aldım. ama yine istemiyor. artık dayanamıyorum 2 çocğumda da aynı şeyi yaşıyorum. mamayı yemesi için ne yapabilirim.

Öcelikle Allah kolaylık versin demekle başlamak isterim. Bence yakınınızda biri varsa sizi rahatlatması adına sık sık yardım isteyin cunku sizden gecen sıkıntıyla bebeginiz iyice yemekten soguyabilir stresten dolayı. Bebeginizi besleme saatinde loş (ilgisinin dagılmayacagı) bir ortamda ve ritmik bir muzikle beslemeye çalışın. Bu konuda buzuki orhanın bir albumu var. benim bebegime cok iyi geliyor belki sizin derdinize de care olur. bu sesle beslerseniz, bebeginiz kendini daha guvende hissedebilir.

acaba gaz sancısı falan mı cekiyor ? gazı varsada yemez ...
benden once yazmıs olan arkadasa katılıyorum eger yakonında birisi varsa rahatlamak adına ondan
yardım alabilirsin. Sen huzurlu rahat olmalısın... Allah yardımcın olsun inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…