• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum

Rabbim yardımcınız olsun. Çok zor şeyler yaşamışsiniz. Taciz demek ne demek hem de en yakın bildiğinden. Off:( iki kızım var hep dua ederim Rabbime onları bensiz bırakma diye öz baba bile anne gibi olamaz malesef.
Artık çok güçlü durun arkadaşım lütfen. Iki yavrunuz varmış geç bulmuşsunuz erken kaybetmeyin onları anne sevgisinden mahrum bırakmayın. Doktora gitmek sizin için iyi bir yol gibi duruyor. Gidin tedavinizi görün. Allah inancı olan birisiniz bol bol inşirah suresi okuyun. Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr. Bu duaları bol bol okuyun. Sert eleştiri yapanlara da alınmayın. Bazen bizim kendimize gelmemiz için silkelenmemiz gerekir. Dik durun

sağol cnm inşirah suresi devamlı dilimde ben zaten yaptıklarımın doğru olmadığının farkındaym ve zaten utanarak yazıyorm demiştm ama herkez anlamak istemiyor işte

herkesin sınavı farklıdır. Herkese kendi derdi büyük gelir. Ama ben sizin yaşadıklarınızı ta içimden hissettim. Allah yardımcınız olsun. Herkes hayata karşı çok güçlü duramıyor malesef. Siz de isterdiniz çok güçlü olmayı dimdik durmayı. Ama artık güçlü olun. Inşallah bundan sonra güzel haberlerinizi alırız.

herkesin sınavı farklıdır. Herkese kendi derdi büyük gelir. Ama ben sizin yaşadıklarınızı ta içimden hissettim. Allah yardımcınız olsun. Herkes hayata karşı çok güçlü duramıyor malesef. Siz de isterdiniz çok güçlü olmayı dimdik durmayı. Ama artık güçlü olun. Inşallah bundan sonra güzel haberlerinizi alırız.

Allah razı olsn cnm inş herşey daha iyi olacak.Allahın izni ile bunlarıda atlatıcm

böyle koyvermek niye,allah bağışlasın ne güzel evlatlarınız da varmış..nasıl sizin kendi anne babanıza ihtiyacınız olduysa onların da size ihtiyacı vardır..sakın onları bırakıp da ölmeye kalkmayın..umarım bu kötü günler geride kalır ve yavrularınızla mutlu bi hayata başlarsınız.. ama şunu unutmayın madem bu dünya size adil davranmıyor ahiretinizi de karartmayın.. ölümü düşünmeyin.. dua edin, gerekirse profesyonel yardım alın.. inşallah herşey kısa zamanda yoluna girer..

Şunu söyleyeyim hiçbir şey senden senin hayatından önemli değil.Kimse için hayatından vazgecme 2 tane yavrun var onların hatrına pes etme.Yaşadıkların cok agır şeyler.Ama bunlar da senin sınavın.Derdi veren Allahım dermanını da verir yeter ki sabretmesini bilelim.Keşke işten ayrılmasaydın iyice boşluga düşmüşsün.Bence bir iş bul çalışmaya başla.Eşinde düzelme olmazsa eşinden ayrıl.Evliyken öyle şeyler izlemesi pek sağlıklı gelmedi bana.Benim annem de bir ara boşluktaydı intihar gibi bir şey olmadı da psikolojik olarak iyi değildi.Doktoru çalışmasını önerdi.Çalıştıktan sonra düzeldi.Kafasını başka şeylerle oyaladığı için.Allah yardımcın olsun

kızlar beni eski konularımdan az çok hatırlıyanınız vardr hep sorun eşimin prno. merakı ve son zamanlarda çalışmamasıydı bende buna kızıp işten çıkmştm şimdiki tartışmamızda aynı sebepten oldu ama çok kötü kavga ettik benm zaten çocukluğumdan beri sorunlarım çoktu annem babam ben 3 yaşındayken ölmştü üvey aile yanına büyüdüm ve üvey abi dediğim pisliğin tacizlerine dayanamayp en sonunda çok erken evlenmk zorunda kalmıştm 2 oğlum var onlarıda babası göstermiyordu bişekilde çabalarım sonunda yerlerini buldm şuan görüşüyorum onların hasreti abimin yaptıkları ailesizlik bide şimdiki eşiminle olan sorunlarım artk atlatamıyorm hepsi bana çok ağır geliyor okadar çok yanlzımki kimseyede derdimi anlatamıyorm hep susuyorm ve şimdi eşimle 6 gündür ayrı yatıyorz 6 gün önceki kavgamızda bunu utanarak yazıyorm kendimi astım eşim taburenin sesine gelmş beni indirmeye çalıştıkça ben onu itelemeye çalıştm ve beni ordan indirdi tabii daha yeni iyileştm ogünden beri dışarıya çıkamıyorm asılı kaldığımdan olsa gerek gözlerimin altı ve yüzüm morluklarla doldu vücudumdaki bütün kemiklerim çok ağrıyordu şimdi iyiyim şükür ama bu yanlızlık beni mafediyor eşimi çok seviyordm ama artk bilmiyorm hee şimdi ayrı kaldığımın sürece bana daha iyi davranıyor ama ben bunları atlatamıyorm ve yarın psikolağa gidiyorm ve hastanede yatmayı isticm inş doktorda beni yatırır çünkü bu kendimi asmam 1 sene öncede olmştu şimdi kendimden korkar oldm....kızlar karışık ve uzun oldu kusura bakmayn.. sizden ricm beni kırıck yorm yapmayn gerçekten psikolojm çok bozuk

Hayat bazilarina acımasız olabiliyor. Ama sen çocuklarin icin ayakta dur onlar buyudugunde inan hersey cok farkli olur. Mutlaka yasadiklarin zor. Herkes yasadigini bilir ben sana üzülme diyemem ama dik dur guclu ol once kendin icin sonra evlatlarin icin annesiz koyma onlari okul hayatlari evlilik hayatlari hep yanlarinda ol isterler. Rabbimin verdigi cani sen alma. Kocanida cok sıkıntı etme akışına birak bi sure seni huzursuz eden seylerden bi sure uzak dur.

Back
X