Artık Dayanamıyorum

senilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
348
182
73
hanımlar gerçekten artık dayanamıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum.
en son dün patlama noktasına geldim.günde sabah akşam toplam 3 saat yol gidiyorum üstüne birde yağmur yağdımı metrobüsler tıklım tıklım binemiyorsun 15 dk metrobüs bekledim bir de üzerine bir tanesi durmadan hızlı geçti başımdan aşağı 2 kova su dökülmüş kadar su sıçrattı eve gidinceye kadar dondum şimdide hastayım üşüttüm.bu iş yerinden bıktım artık işyerinde neyim belli değil muhtacım diye ezdikçe eziyorlar.

madem işini de sevmiyorsun.. değiştirmeyi dene.. hergün ara.. iş arama sitelerine gir illa ki uygun bişi çıkacaktır... hemen olmasa da..

ne iş yapıyorsun?

metrobüsten başka ulaşım imkanı yok mu?

Ya isinizi degistireceksiniz, ya da tasinacaksiniz...

Baska çareniz yok.

işin olduğuna şükret:)sabret,daha iyi bi iş bulursan geçersin cnm

mezun olunca 1 seneden fazla işsiz kaldım bulamadım bulduklarımda asgari ücret verip yol yemek vermiyordu tecrübesizim diye.zaten bu işte eşimin tanıdığı teklif etti kendi bende kabul ettim işyerim sanayide şehire uzak oturmaya yer yoko yüzden taşınamam ama yakın zamanda işe 1 saat uzaklıkta ev aldım oraya taşıncam.
ancak ozaman rahatlarım heralde ama benim kızdığım bütün işverenler bu kadar gaddar mı o kadar kazanıyorlar ama işçilerine hiç bir hak vermiyorlar üstüne maaşda az şuan yol parası hariç 980 tl ye çalışıyorum.

madem işini de sevmiyorsun.. değiştirmeyi dene.. hergün ara.. iş arama sitelerine gir illa ki uygun bişi çıkacaktır... hemen olmasa da..

ne iş yapıyorsun?

metrobüsten başka ulaşım imkanı yok mu?
işim telefonlara bakmak müşterilerle ilgili sıkıntıları gidermek ürünlerin geliş gidişinden sorumlu olmak araç ayarlamak stoklarını tutmak sonra ödeme günlerinde müşterilerden ödeme istemek ısrarla günde 3- 4 kez aynı kişileri arıyorum.
satış ve pazarlama tanıtım yapmak.
3 vasıta değiştiriyorum .
herkese anlatınca çok az paraya çalışıyorsun diyorlar.cumartesileri 4 de kadar çalışıyoruz resmi tatillerde zaten çalışıyoruz asla izin yok.geçen haftada 10 çayını kaldırdılar masraf oluyor diye.ama boş olduğum zamanlarda internete girebiliyorum bişey demiyorlar.

ne yazık ki istanbul böyle. maaşlar da böyle, koşullar da. ben mümkünse kaçmak istiyorum istanbul'dan. kalabalığından, pisliğinden, trafiğinden bıktım.

yalnız ücret ve yaptığınız işe bakınca, bazı çağrı merkezleri daha iyi koşullar sunuyor. iş değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

Eğitim durumun nedir ?
İşini değişmelisin

üniversite mezun
o kadar iş aradım bulamıyorum umudum kalmadı bulabileceğime dair ama kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum
En güzeli öyle yapman o zaman ...
Bir bayan için memuriyet kadar rahatı yok sanıyorum
Çalışmaya başla .
Kendine yetirecek kadr parayı kazanıp istifa da edebilirsin.
Senin yerinde olsam düşünürdüm

Ben bursada yaşıyorum. Burda fabrika çoktur bilirsiniz Isim vermim burda baya büyük bir fabrika isci çıkarıyor su sıralar. Ama işçileri once yıllık izne cikariorlar zorla sonra donunce isten çıkarıyorlar. Neden yıllık izin parası vermemek için. Ve bunu yapan öyle bi isletme değil. Turkiyenin en ala fabrikalarindan biri 3kurusun hesabindalar inanin. Evet bütün işverenler gadsar hatta gaddar değilde bi hikaye vardir bütün g.tler müdür, bütün müdürler g.tdur die heh iste oyle yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…