Artık dayanamıyorum :((

halime-halimee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
185
54
38
Merhaba arkadaşlar yine ben konu açmıyım dedim ama artık gerçekten dayanamıyorum güç bela 39.haftaya geldik çok şükür ama iki üç gündür rahmimde belimde inanılmaz ağrılar sancılar var ve bir türlü gecmiyor sürekli agrıyor adet sancısı yanında halt etmiş bugün kontrolüm vardı doktor bebegimin dogum kanalına girdigini ve bu yüzden bu agrıların oldugunu söyledi kanamam falan yok sizce bu normal mi böyle gece gündüz şiddetli agrı cekenler var mı aryık ayaga kalkamaz hicbir şey yapamaz oldum :KK43:((((

Doğum kanalına girdiyse bebek, doğum için hazırlanmanız gerekmez mi?
Bilgim yok konu hakkında ama bende merak ettim.
Umarım bir sıkıntı yoktur.

Doğum kanalına girdiyse bebek, doğum için hazırlanmanız gerekmez mi?
Bilgim yok konu hakkında ama bende merak ettim.
Umarım bir sıkıntı yoktur.[/QUOTE
Cok teşekkür ederim cevap verdiginiz icin valla bütün hazırlıklarım tamam ama bu agrılar sancılar neyin nesi anlamadım yarın yine kontrolüm var doktor normal oldugunu söylemisti bakalım yarın ne diyecek inşallah bi sorun yoktur :KK43:

Baska doktora gidin. Telaslanmayin ama bu konuda titiz olmak gerekir. Kesinlikle bir daha görünün, dogumunuza az kalmis zaten. Kücük bir ihmalsizlik belki sizi daha da zora sokabilir, bebeginize ve size bol sanslar diliyorum. Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah =)

X